Nihat Genç Veryansın paylaşımları durdu mu?

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat Genç Veryansın paylaşımları durdu mu?

İletigönderen DogukanDogu » Cmt Haz 04, 2011 9:22

Kaç haftadır Nihat Genç Avrasya TV de program yapıyor ama hiç biri burada yok.Ben programın sonlarına denk geldiğim için netten takip ediyordum ama güncelmeydan da artık takip etmiyormuş ya da ART ulaşmıyor diyormuş.Ayrıca ART heryerde var internette http://www.avrasya.tv ve bütün uydu kanallarında....
Kullanıcı küçük betizi
DogukanDogu
Üye
Üye

İletiler: 3

Re: Nihat Genç Veryansın paylaşımları durdu mu?

İletigönderen Rozzll » Cmt Haz 04, 2011 13:10

Bende anlamıyorum, program yayınlanıyor, fakat guncelmeydan da yok bizde öğrenci olduğumuz için her yerde uydumuz yok saati yakalayamayınca takip edemeyoruz..
Kullanıcı küçük betizi
Rozzll
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Ram » Cmt Haz 04, 2011 14:54

Anlaşılmıyor sanırım; bir daha açıklayalım: ART yayını ulaşmıyor

Sıklık (frekans) ve diğer tüm değerler aynı olmasına ve aynı değerlerle birçok kez aranmasına karşın ART yayınını uydudan alamıyoruz; birkaç ay öncesinde çoğunlukla kesik kesik ulaşan yayın, bir süredir hiç ulaşmıyor. Uydudan aktarılan yayının ulaştığı kimseler varsa, bu kimseler izlenceyi kaydedip genel ağa aktarabilirler.

Ayrıca genel ağdan yapılan yayınları kaydetmiyoruz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Rozzll » Pzr Haz 05, 2011 21:01

anlamadım ki..yayın uydudan net geliyor.. sizde nasıl gelmiyor anlamadım eksiksiz izliyorum bi sorun yok kanaldaaa
Kullanıcı küçük betizi
Rozzll
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen mehmetb84 » Cum Haz 10, 2011 0:35

arkadaşlar peki nereden bulabilirz yeni bölümeleri,kaç program geçti izleyemiyoruz,fikri olan var mı?
Kullanıcı küçük betizi
mehmetb84
Üye
Üye

İletiler: 6

Şu dizine dön: Nihat GENÇ ile Veryansın

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x