Nihat Gençle Ne Var Ne Yok

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Nihat Gençle Ne Var Ne Yok

İletigönderen deniz17 » Cmt Mar 01, 2008 18:58

NİHAT GENÇ LE NE VAR NE YOK programı bu hafta yayınlandı umarım kısa zamanda sitenizde yayınlarsınız şimdiden teşekkür ediyorum :D

arkadaşlar şimdi haberim oldu sky turk de pazar günü saat 22.00 da NİHAT GENÇ LE NE VAR NE YOK programı tekrar yayınlanacak !!!
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 01, 2008 20:22

deniz17, henüz dün gece yayinlandi yahu... :) mümkün oldugunca kisa zamanda eklenecektir... bak, tekrarlari da gösterimde :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

AÇIKLAMA

İletigönderen deniz17 » Cmt Mar 01, 2008 22:13

VALLA bende izlemek istiyomda izleyemedim bir türlü dün babam geldi tutturdu var mısın yok musun diye onu izledi bugünde tekrarı yayınlanmış dershaneye gittiğim için onuda izleyemedim umarım pazar akşamı izleyebilirim
Kullanıcı küçük betizi
deniz17
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 01, 2008 22:16

deniz17, pazar aksamini beklersen yine kacirirsin :mrgreen: biraz önce fragmani gectiler, yarin sabah 10:10'da :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x