Nuri Alço, Üzmez'e kızgın

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 12, 2008 1:48

Cinsel taciz suçlamasıyla cezaevinde tutulan Vakit yazarı, "Gazozuma ilaç attılar" demişti

Sinema oyuncusu Nuri Alço, 14 yaşındaki kıza tecavüz suçlamasıyla cezaevinde tutulan yazar Hüseyin Üzmez’in ilaçlı gazozla bilincini yitirdiği iddiasına sert yanıt verdi. Rol aldığı filmlerde genç kızları ilaçlı gazozla kötü emellerine alet eden Alço, “Biz o filmleri gençlere kötü örnekleri göstermek için çektik. Benim filmlerimi kendisine kötü örnek almış. İlaçlı gazoz türünden savunma yapması acizliktir; bu basınla ve yargıyla alay etmektir” dedi.

Akşam Gazetesi'nden Erdinç Akkoyunlu'nun haberine göre Bilkent Üniversitesi’nde konferans veren Alço, Üzmez’e ateş püskürerek “Kendini savunurken benim filmlerime gönderme yapmış. Biz o filmleri gençleri uyuşturucunun kötülüklerine karşı uyarmak için yaptık. Üzmez ise yanlış anlamış. Haberi okuduğum zaman kendisini bu şekilde savunmasına kızdım. Ben eczacılık okudum ve uzun süre de eczacılık yaptım.

GENÇLERİ UYARACAK

Bir kişinin gazozuna ilaç atmak, onun bilincini kapatmak kolay olacak işler mi? Bu basını ve yargıyı kandırmak ” dedi. Gençleri uyuşturucunun kötülükleri üzerine uyarmak için konferanslar veren Alço, bundan sonraki panellerde Üzmez’in kendi filmlerinden yaptığı savunmayı da işleyeceğini ve gençleri Üzmez’e karşı uyaracağını da sözlerine ekledi.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Pzt May 12, 2008 2:42

Tecavuzcu Coskun da kizgin olmali, "ben bile bu kadar kotu olamadim" diye hasetinden catliyordur :evil:
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x