Nuriye Atabey ART’den ayrılmış

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Başkomutan » Prş May 20, 2010 16:51

Avrasya Televizyonu(ART)’nda haftada bir yayınlanan “Gündeme Dair” ve her gün yayınlanan “Medya ve Strateji” programlarının bir haftadır açıklama yapılmamaksızın kanalda yayınlanmaması izleyicilerin merak ve tepkilerine neden oldu.

Bilindiği gibi okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği bu programlardan “Gündeme Dair” her hafta haberiniz.com’da da tekraren yayınlanıyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi olarak okuyucularımızı aydınlatmak istediğimiz için ART’yi aradık. Telefona cevap veren yetkililer program yapımcısı Nuriye Atabey’in ART’den ayrıldığı için programların verilemediğini belirttiler.

Araştırmacı ve gerçeklerin takipçisi gazeteciliğin bir gereği olarak en kısa zamanda sevilen ve aranılan program yapıcısı Nuriye Atabey ile de irtibata geçerek, olayın gerçek yüzünü okuyucularımıza aktaracağız.

haberiniz.com

Nuriye Atabey Beklenen açıklamasını yaptı

ART’ de her sabah yayınlanan “Strateji ve Medya”, Çarşamba günleri yayınlanan “Gündeme Dair” programlarından tanıdığımız; sevilen gazeteci, program yapımcısı, sunucu, Yeniçağ Gazetesi ve gazetemiz yazarı Nuriye Atabey, ART’ den ilişiğinin kesilmesi nedeniyle ayrıldığını bildirdi.

Bir başka TV kanalının kendisini “konuk gazeteci” sıfatıyla çağırdığını ART yöneticilerine haber verdikten sonra, kendisine aniden ilişiğinin kesildiğine dair tebligat yapıldığını söyleyen Nuriye Atabey, “ART’ de beş yıl program yaptım. Bu süre zarfında yayın kuralları çerçevesinde düşüncelerimden hiç taviz vermedim. ART yöneticilerinin tavrına şaşırdım ve üzüldüm. Etik olmayan bir davranış sergilediler” dedi.

Programa çıkmadığı süre zarfında dinleyicilerinden çok sayıda mesaj aldığını ifade eden Atabey, “Beni arayan ve mesaj gönderen dinleyicilerime haberiniz.com aracılığı ile teşekkür ediyorum” dedi.

Atabey, SES TV’de konuk gazeteci olarak programlara katılacağını, ilk programın 24 Mayıs Pazartesi gecesi saat 22.00’ de olduğunu belirtti.

haberiniz.com
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Re: Nuriye Atabey ART’den ayrılmış

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 20, 2010 18:15

Başkomutan yazdı:Atabey, SES TV’de konuk gazeteci olarak programlara katılacağını, ilk programın 24 Mayıs Pazartesi gecesi saat 22.00’ de olduğunu belirtti.

İ. Melih ile bol bol program yapar artık. Deneyimlerini de Vamık Volkan ile kitaplaştırır.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yigitler » Prş May 20, 2010 19:55

Nuriye Atabey son zamanlarda AKP'ye daha ilimli davranmaya baslamisti zaten. Ama Ses Tv en buyuk AKP yalakasi olan kanallardan biridir, sahibi I. Melih Gokcek'in propagandasini yapmaktan baska ise yaramiyor. Ama ART'nin kalitesi de artik dustu. Emin Colasan, Yavuz Selim Demirag, Arslan Bulut, Yasar Hacisalihoglu, Ali Guler, Yasar Nuri Ozturk, Nadim Macit ve Recai Baskan bir zamanlar ART'de programlar yapiyordu, ama hepsi sonunda kanaldan ayrildilar, cogu sessizce ayrildi. Mustafa Ozbek ve Mustafa Balbay ise icerdeler. Ben cok merak ediyorum, ART'de neler oluyor? Bu kanal da mi artik korkuyor AKP'den? Cok aci seyler oluyor kanallarimiza, boyle giderse tum kanallar AKP'ye hizmete edecek.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Ram » Prş May 20, 2010 19:59

Biz de kayıtları bu yüzden kestik yigitler. Yılda bir Mustafa YILDIRIM çıkıyordu, bir ona üzüldüm.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Prş May 20, 2010 20:17

Beni en cok sinir eden cnnde cikan kadin gibi "adini dahi animsamiyorum;" ha bire gulmesiydi. sitkom gibi yapiyordu en sinir oldugum, davranis sekli.

Daha ciddi programcilar bulsalar ne iyi olur.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen yigitler » Prş May 20, 2010 20:26

maydonos yazdı:Beni en cok sinir eden cnnde cikan kadin gibi "adini dahi animsamiyorum;" ha bire gulmesiydi. sitkom gibi yapiyordu en sinir oldugum, davranis sekli.

Daha ciddi programcilar bulsalar ne iyi olur.

Maydonos, Sirin Payzin'dan mi bahsediyorsun? Cnn Turk'un son gunlerde en iyi yaptigi sey Cengiz Candar'in ve Hasan Cemal'in "Tecrube Konusuyor" programini bitirmesiydi. Tecrube konusuyormus, ama k...ndan konusuyor! ART'ye gelince, artik sadece Nihat Genc ile Veryansin, Saygi Ozturk ile Manset, Umit Zileli ile Ses Ver Turkiye ve KKTC'deki yayinlarini izliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş May 20, 2010 23:26

Inanmayacaksin ama arastirmam gerek hani haberturkte idi sonra cnnye gecti. Dur soyle bir arastirip yazayim."Saba Tumer" simdi yayinda ve ciddi bir program yapiyor. Ciddiyete bakin.Maden iscilerinin olumu ile ilgili.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Cum May 21, 2010 20:03

maydonos yazdı:Inanmayacaksin ama arastirmam gerek hani haberturkte idi sonra cnnye gecti. Dur soyle bir arastirip yazayim."Saba Tumer" simdi yayinda ve ciddi bir program yapiyor. Ciddiyete bakin.Maden iscilerinin olumu ile ilgili.

Aman bosver yahu. Saba Tumer artik kimse ciddiye almiyor. Eskiden NTV, Skyturk ve Show TVde iken ciddi ve kaliteli bir haber sunucusuydu ama son 5-6 yildir sacma sapan programlar sunuyor. Art de artik AKP'ye AK Parti demeye basladi, bu cok uzucu bir durum. Yahu 40 yillik AKP ne zamandan beri AK Parti oldu? Nuriye Atabey zaten CIA psikiyatrist ile ortak bir kitap yazmasindan sonra gozumden dustu, bir programinda Yeni Safak'in bir yazarini da nasil yagladigini hic unutmadim. O Ses TV kendisine daha cok yakisiyor. Yaziklar olsun.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Cmt May 22, 2010 1:20

Yigitler, ben ne uzulecegim. Herkes uygun oldugu merada cimlensin. Anlatmak istedigim su idi, boyle zevzek bir sunucuya boyle onemli bir konuda program yaptirilmasi aslinda buda psikolojik savasin bir parcasi. Yani matem tutulmasi gereken bir programa boyle her gece histerik bir sekilde kahkahalar atan sunucun verilmesi hakarettten baska nedir? Tanri askina.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Pzr May 23, 2010 18:42

maydonos yazdı:Yigitler, ben ne uzulecegim. Herkes uygun oldugu merada cimlensin. Anlatmak istedigim su idi, boyle zevzek bir sunucuya boyle onemli bir konuda program yaptirilmasi aslinda buda psikolojik savasin bir parcasi. Yani matem tutulmasi gereken bir programa boyle her gece histerik bir sekilde kahkahalar atan sunucun verilmesi hakarettten baska nedir? Tanri askina.

CNN Turk zaten yozlasmis bir kanal, en iyisi uzak duralim. Zaten Taha Akyol gibi bir doneklerin yonettigi kanldan hayir gelmez. CNN, Skyturk, NTV, Haberturk'un hepsi ayni b..tur. Yozlasmisligin ve kokusmuslugun danikasidir hepsi.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletigönderen orhunefe » Sal May 25, 2010 10:21

Özellikle kanala yapılan Ergenekon baskınından sonra Nuriye Hanıma bir haller oldu sanırım. Çok sık takip etmezdim ama Yalçın Küçük ile bir programında hocayı dahi akp yanlısı tutumuyla sinir etmişti.

Şaşırmıyoruz artık.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen avrasya » Sal May 25, 2010 10:31

Böyle dönemlerde herkes yerini ve layığını bulur.

Nuriye ye de Vamık Volkan yakışır bu durumda .
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x