O Bakan cemaate düşmanmış

Genel & Güncel Konular

O Bakan cemaate düşmanmış

İletigönderen alp » Prş Nis 05, 2007 10:12

Hükümetin etkili bir bakanı,"Bu cemaat de çok olmaya başladı" diye başlayıp, "Her işin arkasında Gülen parmağı var" yargısını ortaya atınca ortalık karışmıştı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Cemaat, ey cemaat yazısıyla bakanın bu şikayeti gündeme bomba gibi düştü.

Bakanın sabah kahvaltısında dile getirdiği haberin perde arkası aralandı. "Cemaatin önemli ve etkili bir ismi" Hakan'ı aradı.

Ahmet hakan, Cemaat diyor ki: O bakan bize düşman. Pek ama neden? Aynı safta olması beklenen bakan neden cemaati şikayet ediyor?

Yazar Ahmet Hakan, o yazısında bakanın ismini vermemişti. Arayan kişi o bakanın ismini verdi. Yazar, telafüz edilen ismi doğruladı. Meğer Bakan, üç aydır kişisel bir düşmanlık güdüyormuş.

Hakan'ın "Bakan neden kişisel husumet duysun?" sözlerine arayan kişi yazara şu cevabı veriyor:

"Bakanın yaptığı bir yasa çalışmasına karşı çıktık. Hem hükümet hem AKP bizim haklı olduğumuza kanaat getirdi. Yasa tasarısı değişti. Bakan gururunun kırıldığını düşündü ve bu olayı kişisel husumete dönüştürdü. Uzun bir süredir hakkımızda tezvirat yapıyor."
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen Hasta » Prş Nis 05, 2007 10:28

"Bakanın yaptığı bir yasa çalışmasına karşı çıktık. Hem hükümet hem AKP bizim haklı olduğumuza kanaat getirdi. Yasa tasarısı değişti.



''Yasaların yapılma sürecine açıkça müdahale ediyoruz''diyolar yaniiiiii...İşte size demokrasiiiiii,işte size laiklik...İşte size hükmedemeyen hükümeeeeeeeettt... İktidarsız iktidar :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:52

İletigönderen SOKRATES » Prş Nis 05, 2007 12:37

Çok üzülerek müşahede etmekteyiz ki,hükümet kucaklaycı mesajlar verse de maalesef, çıkan yasalar belli odakların isteği ve siparişiyle oluyor.
AB yasalarından tutun da,diğer bütün yasalara kadar hep başkalarının telkini,yönlendirmesi,isteğiyle yasalar hazırlanıyor.
Gerçekten bu durum Türk demokrasisi açısından esef verici,üzücü bir tutumdur.

Bu ülke de maalesef bir BİRLİK duygusunu oluşturamadığımız ve insanları kucaklayamadığımız için, herkes önce halkım devletim diyeceği yerde,önce ben sonra cemaatim,sonra ortak çıkarlarımız diyor.
Bir de buna demokrasi,müslümanlık,vs gibi kılıflar buluyorlar.
Yazık!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye
 
İletiler: 346
Kayıt: Çrş Nis 04, 2007 20:59

İletigönderen Ram » Prş Nis 05, 2007 18:12

pae, haber için teşekkürler.

O BAKANI AÇIKLIYORUZ

İnternethaber/ Fethullah Gülen cemaatine "düşman olan" bakan deşifre edildi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan isim vermedi ama İnternethaber şifreleri çözdü.

"Fethullah Gülen cemaatine düşman olan" bakan hükümetin etkili ismi Adalet Bakanı Cemil Çiçek'ten başkası değil. Kabinenin etkili bakanı aynı zamanda bildiğiniz gibi hükümet sözcülüğü görevini de yürütüyor.

PEKİ ÇİÇEK NEDEN DÜŞMAN OLDU?

Cemil Çiçek'i Fethullah Gülen cemaati ile karşı karşıya getiren konu Terörle Mücadele Yasası'ydı... Çiçek yasaya, "Silahsız terör örgütü" tanımlamasını koymuştu. Ancak bu tanımlamaya Gülen cemaatinden büyük tepki gelmişti. Zaman Gazetesi'nde de bu yönde çok sayıda haber yer almıştı.

AK PARTİ GERİ ADIM ATTI

Cemaatin hedefi olan AK Parti iktidarı baskıya uzun süre dayanamadı. Geri adım atıldı ve "Silahsız terör örgütü" tanımı yasadan çıkarıldı. Yerine de Gülen taraftarlarını tatmin eden "Cebren şiddet" ifadesi konuldu.

İşte bu durum Cemil Çiçek'i çileden çıkardı. Kabinedeki etkinliğini sarsan bu girişimi Cemil Çiçek, kişisel olarak algıladı. O günden sonra da Gülen cemaatine düşman oldu...

CEMAAT ADINA KİM KONUŞTU?

Gülen cemaati ile arası bozulan bakan kadar, Ahmet Hakan'a karşı cephe hakkında bilgi veren isim de merak konusuydu. Bu "cemaatin çok önemli ve etkili isminin" Ekrem Dumanlı olduğu öne sürüldü. Dumanlı, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Veled » Prş Nis 05, 2007 18:24

pae, haber için sagolasın kardes
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 06, 2007 2:46

pae, haber icin tesekkürler.

su sevgi insani Gülen'den ne isterler? her tasin altindan ismi cikiyor. bir insana bu kadar da iftira atilmaz ki yahu. bunun hesabini ahirette sorarlar :twisted:

Gülen'in ne isi olur siyasetle filan.. eûzü billâhi mine’ş- şeytâni ve’s-siyâse :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x