O gazeteci, Birand çıktı !

Genel & Güncel Konular

O gazeteci, Birand çıktı !

İletigönderen MedceziR » Pzt Haz 25, 2007 9:07

[img]http://image.haber3.com/haber/34470.jpg[/img]
Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın, şehit haberlerini küçük görme teklifi iddiası ortalığı karıştırdı.

Yılmaz Özdil, bir duayenin 'Şehit haberlerini küçük görme' teklifi yaptığını yazdı. Takvim 'Kim bu' diye sordu. O duayen Birand çıktı.

SABAH Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, önceki günkü yazısında bir haber genel yayın yönetmeninin diğer haber sorumlularını arayıp bazı ricalarda bulunduğunu yazdı. Şehit haberlerinin kısa tutulmasını içeren ilginç ricalar Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Herkes söz konusu yöneticinin kim olduğunu sordu. Süperpoligon adlı internet sitesi, üst düzey devlet yetkililerinin ismini vererek ricalarını sıralayan genel yayın yönetmeninin Mehmet Ali Birand olduğunu ileri sürdü.

İDDİAYA göre Mehmet Ali Birand, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş, ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel ve Show Haber Genel Yayın yönetmeni Alican Değer'e mail atarak taleplerini sıraladı..."Şehit sayısı 5'in altında olursa haberi ilk sıradan vermeyelim, şehit ailelerinin feryatlarını ve atılan sloganları yayınlamayalım, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgedeki operasyonlarını bültenin arka sıralarında ve mümkün olduğunca kısa verelim.

Takvim
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 25, 2007 9:24

Aydın Doğan öyle buyurmuştur...RTE haberleri daha önemli tabii!
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 13:09

MedceziR, haber için sağol kardesim aydın doğan abisi söylemiştir nurdan abla doğru söylüyorsun şerefsiz herif :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen yakup_cemil » Pzt Haz 25, 2007 21:27

zaten ona kaLsa her gün şehit haberLerine ses çıkarmayacağız !

Kürdistan'ın kuruLmasına izin vereceğiz !

kendisi 1 Mayıs kutLamaLarında küçük çocukLara Türk bayrağı verip

yakmaLarını sağLayıp da haber veren şerefsiz gazeteciLerden birisidir !

geç bunLarı Sayın Birand senin borun artık ötmüyor !

git kendine Aydın Doğan'dan aLdığın paraLarLa bir köşk aL ve kenara çekiL !
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 25, 2007 21:38

Birand'a ve üyesi oldugu gruba da bu yakisir :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Pzt Haz 25, 2007 21:39

Türk-Kan yazdı:Birand'a ve üyesi oldugu gruba da bu yakisir :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Egeli » Pzt Haz 25, 2007 21:40

Birand bunu da yorumlasın :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Çetin Taş » Sal Haz 26, 2007 12:08

Ben biliyordum dersem inanırmısınız?Ben biliyordum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen pQlly@nn@ » Sal Haz 26, 2007 12:31

mehmet ali birand
*eeee ııııııııı zira, bakü'de sokaktaki adam..." diye başlayan açıklamalarıyla, nedense bakü'de sokaktaki sıradan insanların kafasındaki herşeyi bize aktarmayı görev bilmiş olan gazeteci, tv.ci...
*konu$ma ozurlu insan modeli
*kisaca m.a.b olarak tanimlanabilen, uzun olarak ise gereksiz bir insan.
*uzun zaman önce trt ye kazık atmış ve 10 ay kadar hapis cezasına çarptırılınca,devlete "çarptığı" paraları geri ödeyerek hapse girmekten kurtulmuş olan gazeteci.
*dolandırıcılık suçundan dolayı belçika vatandaşlığına geçerek hem türk hem de belçika vatandaşı olan sözde gazeteci.
bu olay ile zihinlerde “acaba içişleri ile durum nasıl halledildi” ve “çift vatandaşlık zırhına bürünen kişi böyle bir suçtan nasıl azat edildi” soruları uyanmaktadır.

burası türkiye , şehit bizim şehitimiz , sen git de belçikanda eeeeeeeee'le....
Oysa sevmek, en fazla, neyi sevdiğini fark etmek demektir ve seven biraz da neyi sevdiğini bilendir.....

[img]http://img180.imageshack.us/img180/1148/tatsumasathedragonsringiw3.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
pQlly@nn@
Üye
Üye

İletiler: 195

İletigönderen 07poyraz » Sal Haz 26, 2007 13:14

Polly@nn@,harika bir yorum,aynen katılıyorum.Bir insan hem bu kadar boş hemde nası lbu kadar ünlü bir gazeteci olur şaşıyorum,her halde satış işlerinde oldukça başarılı...
Kullanıcı küçük betizi
07poyraz
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 19:01

Ben biliyordum dersem inanırmısınız?Ben biliyordum.

pardon çetin abi anlamadım abi neyi biliyordun 8)

bu adam doğanlar ne derse onu yapmak zorunda arkadaşlar ayrıca şu bir gerçek ki adamın geldiği yer de geçmişi de belli hem de gs li :mrgreen: hiç sevmem bu adamı bir de geçen gün bir yerde okudum en iyi haber spikeri ödülü vermişler :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Sal Haz 26, 2007 20:21

Semihciğim,bu herif Belçika vatandaşlığını da aldıktan sonra daha da rahat saçmalamaya başladı.Bir ara dibe vurdu,28 Şubat'tan sonra Sabah'tan atmak zorunda kaldılar,uzun süre yazacak gazete bulamadı.Sonra Doğan abisi kucak açtı,Posta'da yazmaya başladı.Bir süre suya sabuna dokunmadı.AKP ile birlikte tekrar yıldızını parlatmaya başladılar.Derken KANAL Dye haber spikerliği,gazete değişikliği...Türk olduğuna inanmadığım adamlardan biri(ırkçı değilim,ırk anlamında söylemiyorum).
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 26, 2007 20:29

07poyraz yazdı:Bir insan hem bu kadar boş hemde nasıl bu kadar ünlü bir gazeteci olur şaşıyorum, her halde satış işlerinde oldukça başarılı...

07poyraz :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 20:34

Çetin Taş, anladım abi zaten bu adam ak parti hakkında bir tek olumsuz düşünce sarf etmedi ne demek istediğini çok iyi anlıyorum :D sağol açıkladığın için belçika vatandaşı olduğunu bilmiyordum
07poyraz, haklısın kardes :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Efe » Sal Haz 26, 2007 21:10

Bu kurbağa, bir arada Kıbrıs'ı verelimde kurtulalım dediği için, habere çok fazla şaşırmadım.
Bir radyo programında akşam haberlerinde "Günün Yorumu" isimli replikle giren ve gündemde ki bize dayatılan haberleri yorumlayan ayrıca her program sonununda günahlarıma bir o kadar daha günah katan bir bukalemun

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x