O kan hala Ankara'da o yerde duruyor!

O kan hala Ankara'da o yerde duruyor!

İletigönderen umitdoganci » Cum Eki 21, 2011 14:01

''Bu ülkede Atatürk’ü yıkarak olumlu bir şeyler yapabileceğini sananların, kendi küçük dünyaları içinde büyük bir yanılgı yaşadıklarına inanıyorum!'' (AHMET TANER KIŞLALI)

Ahmet Taner Kışlalı bugün 12 yıl önce ''Kemalist'' kimliğinden ötürü bir takım yobazlar tarafından hunharca katledildi. Öldürülmeden bir gün önce Akit gazetesinin manşetine Kışlalı'nın üzeri kırmızı çarpıyla çizilmiş olan fotoğrafı konulmuş, ertesi günü bu utanç tablosu cinayet işlenmişti!

Aradan 12 yıl geçti, peki katil(ler)i nerede? Hukuk devleti olduğumuzu her daim dile getiren hükümetler nerede?

Oysa o kan hala Ankara'da o yerde duruyor. Unutmadık, unutturmaya da hiç niyetimiz yok! Benim ülkemin hiç uğruna katledilmiş aydınları, işbirlikcilere kurban gitmiş şehitleri, siyasi oyunlarda son nefesini vermiş gençleri var! Farkındamısınız?

Vatanseverliğin cezalandırıldığı bu dönemde, teröristlerin kahramanlaştırıldığı günümüzde Ahmet Taner Kışlalıları unutmamız mümkünmü?

Bu ülke çok gördü Üçokları, Mumcuları, Aksoyları, Hablemitoğullarını... nice Kubilaylar geçti ölüm yolundan "Atatürk Devrimi ışığında Türkiye laiktir laik kalacak" sesleri ile!

"Kemalizm geçmişin bekçiliği değil,geleceğin öncülüğüdür" diyen, Atatürk Devrimleri'nin ve laik, sosyal, hukuk devletinin savunucularından bilim, düşün ve kültür insanı Ahmet Taner KIŞLALI'yı saygıyla anıyorum.

Karanlık güçlere de buradan yine sesleniyorum: Değerli hocamızın ölümlü bedeninden kurtulduğunuzu sanabilirsiniz, ancak Kışlalı’nın aydınlık düşünceleri ve mücadele kararlılığı artarak sürecektir!

Aydınlıktan beslenenleri, karanlık saldırılar ile yok edemezsiniz!

Ümit Doğancı, 21 Ekim 2011
TGB Almanya 2. Başkanı
Kullanıcı küçük betizi
umitdoganci
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 46
Kayıt: Pzt Mar 15, 2010 15:35

Şu dizine dön: Ümit DOĞANCI

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x