O zaman geldi mi? Atatürk'ü silmek!..

O zaman geldi mi? Atatürk'ü silmek!..

İletigönderen teşkilat » Çrş Eyl 30, 2009 12:40

Kayseri Atatürk Stadyumu ve Atatürk Spor Salonu yıkıldı yerine dev bir iş merkezi yapılıyor... Şehrin Ankara çıkışına yapılan yeni stadyumun adı ise Atatürk değil, Kadir Has Stadı oldu...
Fazlı Köksal kendisine ait Blog’da ülkede Atatürk adının silinmesi için kâh sinsi kâh açık yürütülen kampanyadan örnekler veriyor:
Çorlu’da Reşadiye Mahallesi’nde yer alan Mandıracı Caddesi 1. ve 2. sokaklar arasında kalan Atatürk Caddesi’nin adı Şehit Yüzbaşı Ulaş Türk Caddesi olarak değiştirildi...
Kocaeli Yenimahalle Atatürk Caddesi’nin ismi Lozan Caddesi olarak değiştirildi...
Rize Atatürk Stadı yıkıldı yenisinin ismi Recep Tayyip Erdoğan Stadı yapılmak istendi, daha sonra Rize Stadı’nda karar kılındı.
Kaman’da Atatürk Caddesi’nin ismi değiştirilerek, Japon Prensi Tomohito Mikasa’nın adı konuldu...
İstanbul Üsküdar İlçesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu’nun depremde hasar gördüğü gerekçesiyle yıkılıp tekrar yapıldıktan sonra adı Halil Türkan olarak değişti. Kırşehir’de Gazi İlköğretim Okulu yıkıldı, yeni yapılan okula, okul yapımına katkısı olan bir hayırseverin ismi verildi.
Altın vuruş ise Ankara’da Melih Gökçek tarafından yapıldı. Gençlik Parkı yeniden düzenlenirken Atatürk’ün ışıklı portresi kaldırıldı. Girişteki Atatürk panosu yerine Melih Gökçek’in el yazısıyla bir kitabesi konuldu.
ABD’nin Fuller, Huntington gibi akıl hocaları talimat verdi; siz Atatürk’ü, Kemalizmi, ulusalcılığı unutun...
Emir büyük yerden. O istikamette çalışıyoruz!

Melih AŞIK
27.9.2009
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?a ... %9F%C4%B1k
Resim
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK diyor ki,
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletiler: 121

Re: O zaman geldi mi? Atatürk'ü silmek!..

İletigönderen sessiz sedasız » Çrş Eyl 30, 2009 13:25

kendilerine meşgale yaratıyorlar gider ayak...benim zihnimdeki Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yerine kimse başka bir sevda koyamaz...zaten bunlar dini bir tuttukları gibi Atatürkçülük kavramınıda şekilcilikle bir tuttukları sürece korkumuz olmasın...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eyl 30, 2009 13:44

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Sonturk » Çrş Eyl 30, 2009 13:50

Turk-Kan Karikatur muthis! :shock:
Turk,strong, stark,..., bir tesaduf mu?
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen sessiz sedasız » Çrş Eyl 30, 2009 14:13

hakkaten müthiş :D
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen alamancı » Çrş Eyl 30, 2009 14:22

ben de dinci olsam bas düsmanim akil ve bilim dolayisiyla da Atatürk olurdu. ah sen yok musun sen Atatürk. sen olmasan simdiye çooktaaan mis gibi Iran Pakistan Arabistan olmus bir daha hiç gitmemek üzere bas köselere kurulmustuk.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Yargan Kam » Prş Eki 01, 2009 6:04

alamancı yazdı:ben de dinci olsam bas düsmanim akil ve bilim dolayisiyla da Atatürk olurdu. ah sen yok musun sen Atatürk. sen olmasan simdiye çooktaaan mis gibi Iran Pakistan Arabistan olmus bir daha hiç gitmemek üzere bas köselere kurulmustuk.

Çok iyimsersin be kardeşim alamancı =)

Atatürk olmasaydı, bizler var olabilecekmiydik?

İran dahi kalmazdı şimdiye.

Çünkü o zaman Mordor ve Isengard.... pardon, ABD ve AB'nin planlarının karşısında engel oluşturan bir Cumhuriyet dahi olamayacaktı.

Kırbaç altında, sömürü bir Orta Doğu ve Orta Asya olacaktı şu anda...

Karikatürü bende çok beğendim Türk-Kan paylaşımına sağlık olsun.
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

İletigönderen tuncerce » Prş Eki 01, 2009 12:18

yapilanlarin bir tesadüf olmadigi acikta..nereye kadar bu millet uyuyacak orasi önemli..yoksa hicbirsey icin gec sayilmaz hele hele kurtulus icin hic degil zaten kurtulus mücadelesi cikmazlara düsünce verilmezmi..simdi tam sirasidir arkadaslar...sizlerle ayni sayfalarda bulunmaktan onur duyuyorum..saygilar
Kullanıcı küçük betizi
tuncerce
Üye
Üye

İletiler: 13

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x