kaye yazdı:
Bizim lider adaylarımız seçim zamanı kalksa dese ki:
Avustralya'daki aborjinlerin haklarını gözeteceğiz!!!
veyaAngola-Zambia arasındaki gergedan sayısını artıracağız!!!!
ya daŞili'nin Arjantin'le yaşadığı sınır problemlerine el atacağız!!!!
Milletçe ne deriz:
"Deli mi lan bu!!" herhalde diye düşünüyorum..
E o zaman bu Amerikalılara ne oluyor da, Irak sorununu çözeceğini dillerine dolayan liderlere daha bir itibar ediyorlar!!
Ya da biz neden dünyanın öbür ucunu bırakın, dibimizdeki sorunlara bu kadar kayıtsız kalıyoruz..
Kim eğri, kim doğru oluyor bu durumda!!!!
...
Aynen katılıyorum , bizimde başkalarının yumuşak karınlarını kaşımamız onların canını yakmamız gerek yoksa amerika ne yahu ? 280 küsür yıllık suçlu torunlarından oluşma bir topluluk IRK bile değiller daha ,
Bildiğiniz gibi , İngiltere, Fransa, Portekiz,İspanya ve İtalya oraya Önceleri Yeni Dünya demektedirler ve orayı büyük bir sürgün ve hapsahane olarak kullanmayı tercih etmişlerdir ,
Afedersiniz Fahişeleri, Katilleri,Dolandırıcıları,Hırsızları,Arsızları,Kraliyet karşıtlarını,Çingeneleri oraya sürmüşlerdir ve ABD lilerin en rahatsız oldukları ve yüzleşmekten çekindikleri konu budur ..Siz SOYSUZ ve SUÇLU atalara sahip IRKI kırık bir Topluluksunuz söylemine acayip bozuluyorlar bunu ABD de kaldığım 4 sene boyunca çok iyi gözledim ,
Bakınız ABD ye giden ler vardır eğer ciddi bir gözlem yaptılarsa bana katılacaklardır bakın size normal ABD linin tablosunu cizeyim sonra nekadar harikalar siz düşünün adamlarda Kültür bile yok lütfen okuyunuz ve fikirlerinizi paylaşınız :
- Yemek Kültürleri yok ..Makarna Şarap ve/veya Bildiğiniz Haşlama Mısır ve Et , Salata ve Yarı pişmiş Et Çin Yemeği, Tayvan yemeği Pizza,
-Gelelim Müzelerine : At arabası , Kovboy kiyafetleri...ancak ABD çok uyanık bakın bu BOŞ TARİHLERİNİ NASIL KAMUFLE ETMİŞLER (gördüğüm kadarı ile)
a- Türkiyeden Çalınma tarihi eserler
b-Mısırdan çalınma tarihi eserler
c-Yunandan çalınan eserler
d- Aztek,Maya,İnka lardan (Latin Amerika) çaldıkları eserler
e-Fransa ve İngiltereden Satın aldıkları veya 2.dünya savasında çaldıkları eserler
İle müzeler kurmuşlar ve birde Kültür ve Tarihten anlayan halk gibi böbürlenen aşağlık bir tutum içindeler inanın bana ABD içi boş bir balon tarih yönünden (Bakın Kızılderili ve İNKA ASTEK MAYA oranın yerli kültürleri ama ABD nin değil)
- Ortalama bir ABDli Obezdir nufusun %60 OBEZ diyorlar ya zaman zaman TVlerde felan inanmayın %70-75 i obez bu adamların ve kadınların , Bize Holywood gözü ile Manken gibi Kız ve oğlanları işte ABDli diye yutturuyorlar ve eğer ABD de 4-5 eyalet gezen ve belli süre kalan varsa (ki be 8 eyaleti gezdim 2 hafta ile 8 ay arası kaldım 4 sene içerisinde) bu teşhisimi doğrularlar ABDliler sandığınız gibi süper insanlar değiller .
- Bill Clinton başkan iken halka şu soru sorulmuştu : Amerika başkanı Kimdir
a.Bill Clinton
b.Bill Gates
Cevap olarak %67 Bill Gates demiştir ve bu ABD tvlerinde uzun uzun tartışılmıştı adamlar başkanını bile bilmiyordu
2.Örnek : Türkiyeden ciddi anlamda büyük nefret duyuyor orta sınıfın %50-60ı ve ve 60-75 yaş arası kesimin %100ü nerdeyse Bizi İstanbulu işgal ve Yunan Ermeni ve Kürtleri katleden , Barbarlar olarak görüyorlar inanın bana Okullarında bizden çok dehşet verici uydurma bilgilerle bahsediyorlar , Şimdi itiraz gelebilir olurmu diye ?? BAL GİBİ OLUR VE OLUYOR bakın ABD de belli eyaletler de eğitim herkesi memnun edecek şekilde objektif gibi görünür yani ABD nin herşeyi gibi göz boyamadır , New Yorkta Türkler iyi ve kötü ortası gösterilirken Colorado nun bazı şehirlerinde ve kasabalarında barbar ilkel Soykırımcı gözteriliyor birtek bize değil bir çok müslüman ülkesine bu yapılıyor ..
Mısırlı Bir Prof. vardı bana dediki ABD gördüğüm en tehlikeli millet ve devlet ....bende sordum Neden ?
Cevabı dehşete düşürdü beni : Önce bir düşman yaratıyorlar sonra o düşman hakkında hemen ABD nin eğitim sisteminde 3-4 Tip Tarih kurgulanıyor ve İşleniyor :
1- Berbat bir yalan Tarih 2- Yalan Tarih 3- Yalan ve Doğru tarih 4- Doğru ama o ulusun en kötü yanları %80 %20 de iyi yanları harman ediliyor
Bu sistem ile gencecik beyinlere 4 ayrı tarih ABDnin eyaletlerinde ekiliyor resmen sonra bu 4 yalan yanlış bilgilerle donatılan gençler bir tartışma olduğunda kendi bilgileri ile savunmaya başlıyor ve dolaylı olarak ailelerde etkileniyor ve ABD başkanları
O ülkeyi kullanacaksa işte bu kadar muhalif ses varken be sizin yanınızdayım diyor , tabii bu arada AOL CNN CBS vs gibi kanallar hemen bu karşı kişilerle röpörtajlar yapıyorlar başkanı desteklemek için (ne acı değilmi bizde kimi basın Ulusal çıkarlar için değil ABD köpekliği için yalan söylüyor) ...eğer ülke ile arası iyise ABD başkanının zaten ozaman hemen diğer gruplarla röpörtajlar yayına başlıyor hani TVlerde bizde izliyoruz ...Türkiye iyi ama birazda daha demokrasi olsa , vs gibi işte ABD bu büyük bir sirk kurmuş herkes oynuyor
Benim demek istediğim şu ,
Büyük devlet demek AB ve ABD den icazet alıp onların desteklediği Dernek Vakıf ve Medya yardımı ile İktidar olanları ayıklamadıkça olmaz , bunları çok ama çok ağır cezalara çarpıtmadıkça bu satılmış hepinizin bildiği yazar çizer aydınları HIYANET_I VATANIYE (vatana ihanet kanunu ile ) asmadıkça (Tabi ÖZAL O KANUNUDA KALDIRDI önce geri getirmek lazım ) bu ülke düzelmez eğer bu hainleri toptan asarsak yada kurşuna dizersek yargılama sonucu elbet suçlu olanları bana göre bu ülkede başkasına uşaklık yapmak için 10kez 100 kez düşünen bir toplum elde ederiz ulan ben bu dolarları alsam bile canımdan önemli değil kafayı kaybetme var bu işin ucunda korkusu hizaya getirir bu mantıktakileri
Demokrasi diye ortaya atlayanlara şunu sormak lazım ABD IRAK ta demokrasi getirdim diyerek 1.250.000 sivili katletmedimi ? bu soykırım değilmidir ? 150.000 kadına 38.000 erkek çocuğuna tecavüz etmedimi ABD askerleri
o zaman el insaf yahu ABD çenesi ile konuşan ,İdam olur mu ? AB neder ağzı ile konuşanlar buyursunlar IRAK'A ve ABD ASKERİNİN POSTALI ALTINDA DEMOKRASİYİ TATSINLAR boş beleş ülkemizde dolanmasınlar ,
Teşekkürler sabredip okuduğunuz için ...fikirler şahısları bağlar bunlar benim fikirlerim beğenmek beğenmemek görecelidir bu yüzden ben 2li tartışmalara polemiklere girmem karşıt görüşü olan varsa buyursun yazsın .