Öğretmen küfretti, öğrenci okuldan atıldı

Genel & Güncel Konular

Öğretmen küfretti, öğrenci okuldan atıldı

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 14, 2007 12:13

Öğretmeni küfrederken görüntüledi

Sınıfta küfürlü konuşan öğretmeninin görüntülerini intenette yayınlayan öğrenci okuldan atıldı.

Antalya'da, sınıfta küfürlü konuşan öğretmenini cep telefonuyla görüntüleyip internette yayınlayan öğrenci okuldan atıldı. Öğretmen hakkında ise soruşturma başlatıldı

Antalya Atatürk Endüstri Meslek Lisesi 9-B sınıfı 16 yaşındaki O.G, öğrencilere hakaret edip dövdüğü iddiasıyla İngilizce öğretmeni 34 yaşındaki Ö.C'yi, cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, internet sitesinde yayınlayınca okuldan atıldı. Lise öğrencisi O.G, sık sık kendilerine hakaret edip dövdüğünü iddia ettiği İngilizce öğretmeni Ö.C'yi, cep telefonunun kamerasıyla görüntüledi. 12 yıllık öğretmenin küfürlü sözleri ve bir öğrenciyi dövdüğü anları, sıranın altından kameraya kaydeden O.G, bu görüntüleri, kendi adına açtığı internet sitesinde yayınladı.

HAKARET DOLU SÖZLER

Evli ve 1 çocuk annesi öğretmen Ö.C'nin, öğrencilere hitaben, "Ben sizin için büyük şansım", "... çocukları", "Çık geri zekâlı hayvan", "Hayvan, insan görünümlü hayvan", "Dangalaklar sürüsü" gibi hakaret içeren sözler kullandığı ve bir öğrenciyi dövdüğü görüldü.

Okulun disiplin kurulu, görüntülerin internette yayınlanması üzerine, öğrenci O.G'yi, okuldan attı.

ÖĞRETMENE KINAMA

Arslan, "Okulda idari soruşturma yaptım. Öğrencilerin ve öğretmenin savunmalarını aldım. Öğrenciyi okuldan uzaklaştırdık. Öğretmene de kınama cezası verdim. Ayrıca öğretmeni, çirkin sözleri nedeniyle uyardım. Öğretmen, yaramazlık yapan öğrenciyi disipline verir. Hiçbir şekilde şiddet ve küfür uygulamaz. Konuyu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bildirdim" dedi. Milli Eğitim Müdürlüğü de öğretmen hakkında ayrı bir inceleme başlattı.

Öğrenci velisi tepkili

Okuldan atılan O.G'nin annesi Nurten G, "Öğretmen çocuklarımıza hakaret ediyor. Öğretmenin çocukları küfürlü konuşarak aşağılaması, dövmesi suç sayılmıyor. Fakat çocukların öğretmenin yaptıklarını deşifre etmesi suç olarak görülüyor” diye tepki gösterdi.

[img]http://img150.imageshack.us/img150/9039/altlogowe3.gif[/img]
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Cum Ara 14, 2007 18:54

Buna benzer birsey benimde basima gelmisti.
Notlarim iyi oldugu halde Tarihten sinifta birakmisti serefsiz.Neden biraktin diye soruncada sanane lan gicik oluyorum sana kopek demisti it herif

Cezasini 4 defa kestim onun :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Egeli » Cum Ara 14, 2007 19:51

Bizde de vardı böyle salak hocalar,biz cezayı biraz daha diplomatik yollardan kesiyorduk,işe biraz da komplo girdi mi,ver elini Beytüşşebap :kikirik:
İşin şakası,maalesef böyle şerefsizler çok,gerçi öğrenciler de pek rahat duruyor sayılmazlar hani :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x