Önce Parayı Yutuyor... Sonra...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Önce Parayı Yutuyor... Sonra...

İletigönderen Panzehir » Pzt Eyl 03, 2007 17:21

Videodaki artist önce bir bozuk parayı yutuyor, sonra yuttuğu bozuk parayı sol kolundan çıkarıyor. Hatta kolunun içinde bozuk parayı yürütüyor. En sonunda bir bıçakla kolunu kesiyor. Sonra bozuk parayı çıkarıyor. Tabi yersen... Ben şahsen böyle kesilmiş bir deri görmedim, ben avucumun içini kesmiştim kazayla ortaokul zamanlarında falçata ile ( ki hala izi vardır... ) bu adamın kestiği yerden çıktığı kandan daha fazla çıktı. Gerçek değil ama iyi yapmışlar, sadece gerçek gibi diyebiliyor insan... Ama değil... Yani bence gerçek olması mümkün değil...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Pzt Eyl 03, 2007 17:55

Panzehir, sahte deri var kolunda. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Gilda » Pzt Eyl 03, 2007 18:23

Panzehir, söle kan görünen seyleri koymasan canim buraya...Icim bi tuhaf oluyo da :twisted:
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x