Onur Air iflas etti. Yolcu uçağını satışa çıkardı

Genel & Güncel Konular

Onur Air iflas etti. Yolcu uçağını satışa çıkardı

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Eki 09, 2022 15:52

Havayolu taşımacılığı yapan Onur Air, borçlarını ödeyemediği için iflas etti. Şirketin, Airbus A321 tipi yolcu uçağını 80 milyon TL’ye satışa çıkardığı öğrenildi.
Resim
Borçlarını ödeyemediği için el konulan Onur Air'e ait TC-OEA kuyruk tescilli Airbus A321 modelindeki yolcu uçağının, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından internet üzerinden satışa sunulduğu ortaya çıktı.

Birinci açık artırmanın 26 Ekim 2022 tarihinde saat 11.40-11.45 arasında Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:10 Pendik, İstanbul adresinde yapılacağı belirtildi. Uçak satılmadığı takdirde 27 Ekim 2022 tarihinde yine aynı yer ve saatte ikinci arttırma yapılacağı açıklandı. Uçağın fiyatının ise 80 milyon TL'den satışa çıkarıldığı ifade edildi.

Paylaşılan ilanda “6183 sayılı A.A.T.U.H. Kanuna istinaden Kurumumuza borcundan dolayı hacizli olan aşağıda cins, miktar ve muhammen bedeli yazılı uçak satışa çıkarılmıştır. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezine başvurmaları, satış şartnamesinin icra satış dosyasından görülebileceği, masrafın ödenmesi şartı ile şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderileceği, ihalenin feshi davası açanların dosyamıza derkenar sunmaları, derkenar sunulmaması halinde müteakip işlemlere devam edileceği, iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur" denildi.

İlanda uçağın toplam 54 bin 465 saat uçuş yaptığı duyuruldu. Uçağın üzerinde uzun süre yerde beklediği için boya hasarları olduğu ifade edildi. Uçağın teknik kayıt defteri olmadığı için periyodik kontrollerinin yapılıp yapılmadığının kayıtlarının incelenemediği de açıklandı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x