Ordu Sizin Bacak Aranızı da Koruyor!

Ordu Sizin Bacak Aranızı da Koruyor!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Kas 25, 2008 21:15

Ordu neyi korur

Geçen hafta bir Haber programı izliyorum.

Bir hanımefendi Türk ordusuna verip veriştiriyor.

Entel dantel camiada giderek "Referans" haline gelen ordu düşmanlığını seslendiren sıradanlardan biri.

Orduların neden varolduğunu, neye yaradığını bilmeyenlerden.

Sürekli yazıyorum. Bir kez daha yazacağım.

Ülkelerin orduları böyle abuk sabuk söylemlerle yıpratılmaz.

Yıpratılmamalıdır.

Yedekleri yoktur.

Ulusun en önemli varlıklarındandır.

Ordular olmasa, uluslar olmaz. Devletler ayakta duramaz.

O gün o programa katılanlardan olsaydım, Türk Ordusuna saldıran hanımefendiye tek bir soru sormak isterdim.

"Hanımefendi o ordu aslında neyi koruyor biliyor musunuz?"

Ne yanıt vereceğini bilmiyorum. Büyük ihtimalle demokrasiden, ordunun siysete müdahalesinden, Güneydoğu'dan falan söz ederdi.

Bense ona çok kısa bir yanıt verirdim.

"Hanımefendi belki farkındasınız, belki değilsiniz ama o ordu sizin bacak aranızı da koruyor"

Biraz sert olurdu belki ama bence öyle.

Ordular, ülkelerin sadece sınırlarını, topraklarını, bütünlüğünü korumaz.

O ülkenin namusunu, iffetini korur.

Yüzyıllardır belki de bin yıllardır savaşların nasıl sonuçlandığını bilirsiniz değil mi!

Bir ordu savaşı kazanıp, düşman ülkeyi fethettiği zaman ne yapar hatırlıyor musunuz?

Savaşların sonunda hep trajik tecavüz hikayeleri yok mudur?

Bu bin yıl önce de böyleydi, Avrupa'nın göbeğindeki bir kaç yıl önce de böyle.

Galip tarafın, muzaffer askerleri, savaşın sonunda en acı intikamı ne yazık ki, hep böyle almışlardır.

Galip taraf, mağlup tarafa en büyük acıyı hep böyle tattırmış, mağlubun son kalan kalesi namusunu da ele geçirmek savaşın son darbesi olmuştur.

Türk ordusuna sallayan hanımefendi bilmelidir ki, Türk ordusu Türkiye'nin sınırlarını korur.

O sınır ne yazık ki, kadınlarımızın bacak arasına kadar uzanır.

Fatih ALTAYLI, 24.11.2008
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen AlpereN » Sal Kas 25, 2008 22:37

güzel ve sert bir yazı anlayan anladı.Ama o iki bacak arasına önem vermeyen hanımefendiler ordunun değerini yine anlamayacaklardır. :?
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen gökalp » Çrş Kas 26, 2008 3:53

2. Dünya savasi sirasinda Almanlar Fransayi isgal etmis, Fransiz kadin bir sarkici Alman üst düzey ordu mensuplariyla düsüp kalkarken yakalanip hainlikle suclaninca su yaniti vermis "kalbim elbette Fransiz ama alt tarafim evrenseldir"!

O yüzden bacak arasi argumani bunlara kar etmez. Tam tersi "Türk ordusu ve tesmsil ettigi baskici düzen, kadininin namus bekciligine dahi soyunmustur. Ata erkil, bayagi, devleticiligin son noktasi" deyiverirler apisip kalirsiniz.

haa ama kalpleri Türkür.
-------------------------------------------------------

http://armenians-1915.blogspot.com/
Kullanıcı küçük betizi
gökalp
Üye
Üye

İletiler: 23

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x