Orhan Doğan öldü!

Genel & Güncel Konular

Orhan Doğan öldü!

İletigönderen MedceziR » Cum Haz 29, 2007 10:53

[img]http://image.haber3.com/haber/47043.jpg[/img]
Eski DEP milletvekili Orhan Doğan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören kapatılan DEP'in eski milletvekili Orhan Doğan, yaşamını yitirdi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen Doğubayazıt Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne katılan Doğan, burada yaptığı konuşma sırasında geçirdiği kalp krizinin ardından, 24 Haziran gecesi, YYÜ Tıp Fakültesi araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

KaynaK
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 29, 2007 18:17

5 dakika önce KANAL D'de bu ölüm haberini verdiler fakat veriş şekillerinden çok açık anlaşılan Orhan Doğan'a sempati yaratmak istendiğiydi.Belli ki Mehmet Ali Birand yaptırmış haberi.
Ben hiç üzülmedim.Hiçbir şey hissetmedim bu ölümle ilgili.Vatan haini olduğuna emin olduğum insanlardan biriydi netice de.İnsani duygularım hainler için çalışmıyor.Sizinkiler de çalışmasın.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen creative » Cum Haz 29, 2007 18:32

Çetin Taş yazdı:Ben hiç üzülmedim.Hiçbir şey hissetmedim bu ölümle ilgili.Vatan haini olduğuna emin olduğum insanlardan biriydi netice de.İnsani duygularım hainler için çalışmıyor.Sizinkiler de çalışmasın.

++k4rTal
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen reisbey » Cum Haz 29, 2007 18:43

Darası diğerlerinin başına. :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen MedceziR » Cum Haz 29, 2007 20:12

Yoksa başlığa 'Orhan Doğan Geberdi' mi yazsam :roll: :wink:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 19:09

ben yokken gereken yorumu çetin abi zaten yapmış bu adama üzülmeye gerek yok ki ben de doğanların kanalında gördüm haberi adamı bir övdüler ki sormayın :evil: vatan haini bir adam gitti hakan abi çok doğru söylemiş darısı diğerlerinin başına
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen dertsiz » Pzr Tem 01, 2007 17:57

Ölüm karsisinda insan üzülüyor ama bu sahis ve yandaslarinin hain ve provakatif eylemleri yüzünden ölen onbinlerce insanimizi düsününce....

Kalp krizinden ölümü bile saldiri ve provakasyon gerekcesi yaptilar.

Pe kaka döktügü kanda bogulacaktir diyorum.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 02, 2007 6:02

k4rTal yazdı:
Çetin Taş yazdı:Ben hiç üzülmedim.Hiçbir şey hissetmedim bu ölümle ilgili.Vatan haini olduğuna emin olduğum insanlardan biriydi netice de.İnsani duygularım hainler için çalışmıyor.Sizinkiler de çalışmasın.

++k4rTal

++ Türk-Kan
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Pzt Tem 02, 2007 11:14

Kürtçülük yapmanın gereği olmadığı halde AB, ABD ve İsrail'in kendisini kullanmasına izin veren bu zavallı için ne diyeyim ben şimdi? :roll: Vicdanı yaptığının kötülüğüne dayanamayıp kalbini durdurmuş. Allah bildiği gibi yapsın! Amin. 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ