"Az sonra telefonu kıracağım abi"
Bursaspora imza atması beklenirken G.Sarayla 3 yıllığına anlaşmaya varan Orkun Uşak, bir anda sarı kırmızılı takımda kaleci krizine neden oldu. Mondragonun Kölne gitmesinden sonra forma için ümitlenen Fevzi Elmas ile Aykut Erçetin, yönetimin Erciyessporun genç file bekçisiyle anlaştığını öğrenince büyük tepki gösterdiler.
Hürriyet Gazetesi'nde Ali Naci Küçük imzalı habere göre Almanyada bulunan Aykut telefonlara çıkmazken Fevzi, "Çok sinirlendim. Şu anda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Görüşme bittikten sonra herhalde telefonu kıracağım abi" dedi. Mondragonun ayrılmasının ardından teknik direktör Karl Heinz Feldkampın, "Yeni kaleciye gerek yok. Aykut ve Fevzi bize yeter" şeklindeki raporuna rağmen çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim, sezon bitiminden bu yana yakın markaja aldıkları Orkunla Bursasporun da ilgilenmesi üzerine devreye girip dün öğlen saatlerinde genç oyuncuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı.
Orkunun transfer haberini tatilini geçirdiği memleketi Çanakkalede öğrenen Fevzi, adeta çılgına döndü. Daha önce "Yeni kaleci varsa ben yokum" açıklaması yapan genç file bekçisi, "Orkun, G.Sarayla anlaşmış. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorumuz karşısında önce ne diyeceğini şaşırdı. Ardından buruk bir şekilde, "Görüşüm yok. Ne diyebilirim ki? Bu sözlerden sonra sinirlenmiş durumdayım. Yani, şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten kırıldım ve sinirlendim. Belki de bu görüşmenin ardından telefonu yere atıp kırabilirim abi. Bugüne kadar sabırla bekledik, sesimizi çıkarmadık. Görev verildiği zamanlar aslanlar gibi çıkıp görevimizi yaptık. Genciz, bize de sıra gelecek diye düşünürken yapılanlara bak. Demek ki bize güvenilmiyor. G.Saraya hayırlı olsun. Yolcu yolunda gerek" diyerek ayrılık sinyali verdi.. Süper Ligden 4 takımın transfer teklifinde bulunduğu Fevziye en ciddi teklifin Vestel Manisaspordan geldiği öğrenildi.
BENİM İÇİN ORKUN ÖNEMLİ
Alt yapısından yetiştiği G.Saraya uzun bir aradan sonra dönmenin sevincini yaşayan Orkun, "Şu anda daha tam olarak ne hissetiğimi bilmiyorum. Sahaya, idmana çıktığım zaman yuvama geri döndüğümün farkına varacağım. Ben futbola 12 yaşında G.Sarayda başladım, 19 yaşında ayrıldım. 7 sene başarısı için ter akıttığım G.Sarayın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.
Fevzi ve Aykutun transferine gösterdiği tepkinin kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyen Orkun, "İkisiyle de tanışıklığım yok. İ