Osman Yıldırım, Perinçek'e Saldırdı

Genel & Güncel Konular

Osman Yıldırım, Perinçek'e Saldırdı

İletigönderen İrfan Tuna » Cum Eki 22, 2010 14:01

OSMAN YILDIRIM, PERİNÇEK'E SALDIRDI



HABERİN VİDEOLARI

ERGENEKON DURUŞMASI'NDA DOĞU PERİNÇEK'E FİİLİ SALDIRI - Bölüm: 1

ERGENEKON DURUŞMASI'NDA DOĞU PERİNÇEK'E FİİLİ SALDIRI - Bölüm: 2


Ergenekon davasında bu da oldu. Osman Yıldırım, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e saldırdı ve yumrukladı. Danıştay cinayetinden müebbet alan failleri getirip, Türkiye'nin seçkin yurtseverlerinin yanına koyanların sorumluluğunu izleyicilerimizin bir kez daha dikkatine sunuyoruz.

Danıştay katili Osman Yıldırım, Ergenekon davasında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e saldırdı. Osman Yıldırım mahkeme salonunda İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yumruk attı. Yumruk Perinçek'in gözüne geldi.

Mahkeme heyeti duruşmaya ara verdiği sırada Jandarma Osman Yıldırım'ın iki koluna birden girdi. Jandarma, Osman Yıldırım'ı Ergenekon sanıklarından ayrı tutuldukları nezarethaneye götürdüğü sırada İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek de dinlenme odasından duruşma salonuna giriyordu. Perinçek'i gören Osman Yıldırım Jandarma'nın kolları arasından kurtulup Perinçek'e saldırdı.

Salonda bulunan jandarma görevlileri saldırının ardından Danıştay katili Osman Yıldırım'ı hızla nezarethaneye götürdü. Duruşmada hazır bulunan tutuklu sanıklar hemen İşçi Partisi lideri'ni yanına gittiler ve yerden kaldırdılar.

Mahkeme Başkanı Köksal Şengün olayı sordu. Sanıklardan Oktay Yıldırım “Doğu Perinçek’e yumruk attı" demesi üzerine Başkan Şengün “Jandarmaların arasında değil miydi? Nasıl oldu?" diye tepki gösterdi. Şengün, ardından sağlık görevlilerini duruşma salonuna çağırdı. Jandarmalara tutanak tutmalarını söyledi ve duruşmaya ara verdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası düzenlenen raporda Perinçek'in sağ yanağında kızarıklık oluştuğunu belirtildi. Raporda ön tanı olarak "hafif travma" konulan Perinçek'in hastaneye sevkinin uygun olacağı belirtildi.

Duruşmaya verilen 1 saatlik saldırının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı

Heyet olay görüntülerini izledi ve Perinçek'e "fiili saldırı" olduğuna karar verdi.

Osman Yıldırım'a da disiplin cezası verildi. Buna göre Yıldırım, 4 gün hücrede kalacak ve 5 duruşmadan da men edilecek. Mahkeme, saldırının duruşma salonunda olmasını nedeniyle Osman Yıldırım hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunma kararı aldı. Perinçek, adli kontrolden geçmesi için Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bugünkü duruşmada toplantı yapıldığı iddia edilen Ataşehir'deki evin apartman yöneticisi H.M.'nin ifadesi alındı. Apartman yöneticisine toplantıya katıldığı iddia edilen kişiler soruldu. Tanık H.M. Ergenekon sanıklarından hiçbirini teşhis edemedi.

ULUSAL KANAL
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: Osman Yıldırım, Perinçek'e Saldırdı

İletigönderen Mustafa Recep » Cum Eki 22, 2010 18:55

koskoca parti başkanına mahkeme önünde saldırıyorlar şu işe bakın,
savcıların osmanını bakalım elimizden kim kurtaracak!
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye
 
İletiler: 417
Kayıt: Çrş Tem 09, 2008 13:11
Konum: sakarya

Re: Osman Yıldırım, Perinçek'e Saldırdı

İletigönderen antalyalim » Cmt Eki 23, 2010 17:35

Hey gidi osman hey. Deli raporu alip mahkemeyi disaridan yönetmeye calisiyorsun da yemezler.
Katil olmanla onur duyuyorsun.
Kendi kanindan canindan bir kizi satmaktan onur duyuyorsun.
Sana ezberletilen senaryolara göre bulman gereken adresleri bulamiyorsun.
Sikayette bulunup bunun mahkemede herkesin duyabilecegi bir sekilde okunmasini istemiyorsun.
Bagirip cagirip kendini disari attiriyorsun.
Kocum senin derdin ne, git kuzenlerini yegenlerini sat, onlardan para kazan, olmadi git birilerini gasp et, paralarini al, dolandiricilik yap, limon sat ama ülkenin kaderini degistirmis olan bu ergenekon tertibinde basrolü oynama.
Olmadi iste, senin zekan bu kadar profesörü, doktoru, askeri, parti baskanlarini kandirmaya yeter mi?
Git kendi capindaki adamlarla ugras.

Ermeni yalanini Avrupalarda haykiran, bu nedenle hapislere düsen Dogu Perincek gibi bir lozan kahramanina sen ancak ve ancak hoplayarak ziplayarak karsi koyabilirsin. Sen degil, senin hoca efendinle BOPesbaskanin bütün güclerini birlestirseler Dogu Perincek'in ilkokuldaki zekasi kadar cikamazlar.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı
 
İletiler: 522
Kayıt: Sal Ara 16, 2008 21:39
Konum: Evden


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x