OSMANİYELİ NİŞANLI ÇİFT: "BEYAZ EŞYA, MOBİLYA ÇOK PAHALI. MADDİ DURUMUMUZ OLMADIĞI İÇİN EVLENEMİYORUZ"

Genel & Güncel Konular

OSMANİYELİ NİŞANLI ÇİFT: "BEYAZ EŞYA, MOBİLYA ÇOK PAHALI. MADDİ DURUMUMUZ OLMADIĞI İÇİN EVLENEMİYORUZ"

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Oca 17, 2023 17:03

Osmaniye’de 1 yıldır nişanlı olan çift, hayat pahalılığı ve maddi yetersizlikten dolayı evlenemediklerinden şikayet etti. Sokak düğünlerinde bağlama çalarak geçinen Nuri Aslan, "Beyaz eşya çok para tutuyor, mobilya takımı çok para tutuyor o yüzden maddi durumumuz olmadığından bunu karşılayamıyoruz. Elektriği suyu ancak karşılıyorum sokak düğünlerine giderek, o da zaten yetersiz geliyor. Evimizin eşyası olmadığından dolayı bu evliliğimizi gerçekleştiremiyoruz” dedi.
Resim
Osmaniye’de düğünlerde bağlama çalarak geçimini sağlayan Nuri Aslan (44) ile Zonguldaklı Nurşen Bayrak (39) ile 1 yıl önce nişanlandı. Düğün yapmak istediklerini belirten Aslan ve Bayrak çifti, hayat pahalılığı nedeniyle evlenemediklerini belirtti. Nuri Aslan, şunları söyledi:

"FATURALARI ANCAK KARŞILIYORUM"
"Bağlama sanatçısıyım, müzisyenim. 1 yıllık nişanlıyım, nişanlım şehir dışında Zonguldaklı kendisi. Evlenmek istiyoruz ancak evlenemiyoruz. Maddi durumumuz olmadığından dolayı evlenemiyoruz. Belli bir işim de yok, maddi gelirim de olmadığı için evliliğimizi gerçekleştiremiyoruz. Ev eşyamız yok alamıyoruz, çok para olduğu için. Beyaz eşya çok para tutuyor, mobilya takımı çok para tutuyor o yüzden maddi durumumuz olmadığından bunu karşılayamıyoruz. Elektriği suyu ancak karşılıyorum sokak düğünlerine giderek o da zaten yetersiz geliyor. Evimizin eşyası olmadığından dolayı bu evliliğimizi gerçekleştiremiyoruz.

"YUVA KURAMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜR HALE GELDİM"

Nurşen Bayrak ise şöyle konuştu:
"1 yıldır nişanlıyım, nişanlımla beraber yuva kurmak istiyorum ancak bunu yapamıyorum. Maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamıyoruz. Nişanlımın işi olmadığından dolayı maddi sıkıntılarda olduğumuz için evlenemiyoruz, evlilik yapamıyoruz. Ben Zonguldaklıyım, Osmaniye’ye gelin gelmeyi düşünüyorum ama olmuyor. Yuva kurmak bizim de hakkımız ama bir türlü olmuyor. Bu gelirle yetişemiyoruz. Bu kadar ürüne ve beyaz eşyanın zamlarla gelen pahalılık nedeniyle alamayacağımı ve Osmaniye’ye gelemeyeceğimi ve mutlu yuva kuramayacağımı düşünür hale geldim."

Video Haber https://ankahaber.net/haber/detay/osman ... ruz_121707
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x