OSMANLI CUMHURİYETİ filmini mutlaka izleyin

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

OSMANLI CUMHURİYETİ filmini mutlaka izleyin

İletigönderen Çetin Taş » Sal Kas 25, 2008 19:03

Değerli arkadaşlar.

Film ile ilgili çok fazla bir reklam yok.Hiçbir haber kanalı haber bültenini film senaristine ya da oyuncularına açmadı.Aynı şekilde anlı şanlı haber programcılar da programlarını bu filme açmadılar.

İzledikten sonra bana çok anlamlı geldi.
Film mütevazi bütçesi ve dar oyuncu kadrosu ile bence Gani Müjde'den benim hiç beklemediğim şekilde son derece mükemmel bir kara mizah ile hem geçmişe göndermeler yapıyor ve hem de günümüzden bol miktarda izleri gözlerimizin içine sokuyor.

Filmin sonunda duygulanmamamak bence elde değil.

Bu filmi izledikten sonra sanki MUSTAFA filmini izlemişte senarist onlara cevap veriyor diye düşünmeden edemedim açıkçası.
Hepinize tavsiyem bu filmi ne yapın,ne edin ama mutlaka izleyin ve izlettirin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Sal Kas 25, 2008 20:03

ben haberturkte izledim.yonetmeni oyuncularini.ne programin adi nede gununu saatini sormayin hatirlamiyorum.ama filmi siz buraya koyuncaya kadar zor izlerim yada baklim bir cozum bulurum elbet neslihan colgecenin belgeseli de guzelmis ama onuda izleyemeyecegim gelinceye kadar artik..size iyi izlenceler .bu arada cok sevindim ulusalkanali internetten izleleyebilirsiniz cok iyi yayini ...atatv de oyle herkese kolay gelsin....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Sal Kas 25, 2008 20:32

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x