gönderen Ram » Çrş Şub 11, 2009 2:33
baragakal, bana göre de dediğin gibidir. Fakat, gereksizlik olmasın diye konu kilitleyip çöpe gönderdiğimizde, "fikir özgürlüğünü", "demokrasiyi" ihlâl etmiş oluyormuşuz. Ayrıca, "acımasız" olduğumuz da zaman zaman duyulanlar arasındadır.
Neyse, bu konu böyle kalsın. Osmanlı'yı art niyetli olarak kötüleyen ya da öven olursa, gereksizlik olmaması adına "faşist" olup konuyu kilitleriz.
Mutlu son...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!