Bu yıl buradan kimler giriyor. Girenlerden birisi benim ve 91 gün kaldı. Şahsen bu yıl fazla ümitli değilim. Ama say-2'den giriyorum ve istediğim yer min. 240 puan istiyor ve bu puana ulaşabileceğime inanıyorum.
Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
bende öss maduruyum.bu yıl ümitliyim.herşey tamamda bu fen 2 öldürüyor beni.allahım bu kadar zor bi ders olabilir mi.Öbür tarafta newton,arşimet,eınteın vb.bilim adamlarına bi kaç çift sözüm olacak
bende magdurlardanım sayılır.gecen sene az bısey daha calıssaydım tam süper olacaktı bu senede üniversitede olacaktım ama calısmadıktan sonra olmuyor :S
bu sene herkes basarılı olur inşAllah.
reisbey yazdı:Öbür tarafta newton,arşimet,eınteın vb.bilim adamlarına bi kaç çift sözüm olacak
reisbey, bu saatten sonra taktik meselesi. ben 15 diyorum ama bi sınav birini tutmuyor.. gecen sınavdan sadece fizikten 13te 13 yaptım.pazartesi yaptıgımda 14 net var fizik+kimya +biyoloji...
o anki halime cok baglı :S insallah öss iyi gecer bende yapabildigimi yaparım
Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesini düşünüyorum, hayırlısı neyse o olsun. . .
"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..." Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil...
Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Aslıhan, kendini alıştırsan bu duruma iyi olur.. Batuhan Önder, cehenemde görüm yerçekimi kanunu,yok efendim suyun kaldırma kuvveti..senden kafalarımız uyuşuyor
Ben bu yıl üni.yi bitiriyorum hayırlısıyla ama tekrar girecem... olursa bi Hukuk okumayı düşünüyorum... sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorummm ayrıcaaa