Özgür Eğitim-Sen'den Eminağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Genel & Güncel Konular

Özgür Eğitim-Sen'den Eminağaoğlu hakkında suç duyurusu!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 13, 2009 15:52

Eminağaoğlu hakkında suç duyurusu

YARSAV Başkanı Eminağaoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Özgür Eğitim-Sen, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.a

Avukatıyla Sultanbeyli Adliyesi'ne gelen Özgür Eğitim-Sen Basın Yayın ve Dış İlişkiler Sekreteri Ufuk Coşkun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırılmak üzere, suç duyurusu dilekçesini müracaat savcılığına verdi.

Dilekçede, ''YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun, soruşturması ve kovuşturması devam eden Ergenekon terör örgütü davasına yönelik, halkı kin, nefret ve ayrışmaya sürükleyecek söz ve eylemleri, adil yargılamayı etkilemeye yönelik açıklamaları söz konusu olmuştur'' denildi.

Dilekçede, Eminağaoğlu'nun açıklamalarıyla ''görülen davanın mahiyeti ve seyri hakkında yargıyı etki altına almaya, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye teşvik ve halk arasında kin ve nefret oluşturmaya yönelik'' suç işlediği öne sürüldü.

Hükümetin, duyarlı medyanın, güvenlik güçlerinin ve yargıçların hedef gösterildiği savunulan dilekçede, Eminağaoğlu hakkında soruşturma yürütülerek, Türk Ceza Kanunu'nun ''Bir olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma veya kovuşturma kesin hükümle sonuçlanıncaya kadar savcı, hakim, mahkeme, bilirkişi veya tanıkları etkilemek amacıyla alenen sözlü veya yazılı beyanda bulunan kişi, 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır'' hükmünü öngören 288. maddesi uyarınca dava açılması istendi.

Coşkun, dilekçeyi savcılığa verdikten sonra, adliye önünde yaptığı açıklamada, ''YARSAV Başkanı, yaptığı açıklamayla Ergenekonculara tam destek vermiştir. Bunu Özgür Eğitim-Sen olarak, içimize sindirmemiz mümkün değildir. Ergenekon davasının, sonuna kadar gidilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu süreci baltalamaya çalışan, davayı sulandırarak, kamuoyunun dikkatini başka yerlere çekmeye çalışan kesimleri de kınıyoruz'' diye konuştu.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bezgin » Sal Oca 13, 2009 17:53

Kac para aldi bu soytarilar acaba bu sov icin?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen MansurSah » Sal Oca 13, 2009 18:17

İtleri salıp, taşları bağlamak.

Allah belalarını versin.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen hirbo06 » Sal Oca 13, 2009 23:48

Bu zibidiler,
Cesitli usulsuzlukler yaptigi asikar olan savci Oz hakkinda da benzer bir basvuru yapmislarmidir acaba... Vural Savaslar, Kanadoglu lar, YARSAV, Barolar birligi vs vs isin uzmani kim varsa Oz' den sikayetci bakanda sorusturma izni bile vermiyor...Bunu gormemislerde Oz'u sikayet edenlere mi goz dikmisler...Ozgur-Egitim Sen mis, adi bilinmedik, kendi alanindan ziyade, ogretmen haklari vs, AB ve hukumet yalakaligina soyunmus derneklerden birisi oldugu anlasilmakta...Sendika olarak uyelerinize hangi yarari sagladiniz hukmetle olan "cetin mucadeleleriniz neticesi" onuda belirtin de bilelim...
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen talat pasa 1 » Sal Oca 13, 2009 23:53

Ne yapa bilirler?
iIkdidardan Para alabilirler.

Ne yapa Bilirler?
Egitim emekcilerini kücük düsürürler,Onlarin onurlari ile oynarlar.

Ne yapa bilirler
Yüzleri asla kizarmaz.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen taironas » Sal Oca 13, 2009 23:53

HAK-İŞ
ve
Özgür Eğitim-Sen

AKP nin tam biat eden yan kuruluşlarıdır , ne bekliyoruz ki başka ?

Boşverin Değneksiz köyde kendini çoban sanan tipleri , değmez bile bunlar için 3-5 tuşa basmaya direk çöpe atalım bu adamları ve konuyu orada rahat ederler ,

Saygılar ,
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen SAVCI_33 » Prş Oca 15, 2009 17:01

Bıraksınlar bu işleri madem o kadar aklar ne oldu kayıp trilyon davasına ne oldu deniz feneri davasına...,
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x