Pamukoğlu'nun partisinde istifa

Genel & Güncel Konular

Pamukoğlu'nun partisinde istifa

İletigönderen tuba » Pzt Ağu 25, 2008 20:18

Anlaşılan daha parti bile kurulmadan birilerinin etekleri tutuşmaya başlamış...Buyrun haberi Vakit'(!) ten alalım....

Paşaların Partisi Kurulmadan Dağılıyor

Emekli askerlerden oluşan ve liderliğini Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun yaptığı Hak ve Eşitlikler Partisi, kurulmadan dağılmanın eşiğine geldi. Parti yönetimi ve programını eleştirerek yönetime kazan kaldıran emekli Astsubay Ahmet Zengin, ruhi dengesi bozuk olduğu ve kavrama eksikliği bulunduğu ileri sürülerek ihraç edildi.

PARA TOPLUYOR

Vakit gazetesine konuşan Zengin, yaptığı açıklamada, partinin kurucuları arasında 50-60 kişinin bulunduğunu ve her bir kişiden 5 ile 25 milyar para toplandığını söyledi. Partinin şaibeli kişilerle doldurulduğunu ileri süren Zengin, “Yönetimdeki bazı isimlerin şaibeli işleri var. Osman Pamukoğlu beyi uyardım. ‘Bunlarla yola gidilmez' dedim. Astsubayların sorunlarını dile getirdim. Ayrıca hazırlanan taslak parti programını eleştirdim. Çünkü içinde hiçbir proje yok, sadece eleştiri var. Eleştirdim diye bana ‘Senin ruhi dengen bozuk, kavrama eksikliğin var' diyerek ihraç ettiler” dedi.

"TEHDİT EDİLDİM"

İhracı hakkında basına demeç vermemesi için tehdit edildiğini ileri süren Zengin, “ ‘Basına gidersen sana misliyle karşılık veririz' dediler. Ben de diyorum alın size hodri meydan. Ben buradayım. Paşam, çıktığın bu yolda Allah yolunu açık etsin. Bu mantıkla, bu programla, bu ekiple işin zor paşam. Bu ekiple, bu programla bir yere varamazsınız” diye konuştu.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen maydonos » Sal Ağu 26, 2008 3:36

ilginc: gazete mi kalmamamista bu haber fitne fesat gazetesinde cikmis.belliki erken farkedilen bir sizma olma olmus.tebrikler demekki ihtiyatlilar..devamini dilerim.curuk elmalari kolay ayiklamalari dilegiyle..saglam bir yapilanma yapabilirler umit ederim.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x