Pamukoğlu: Obama Öcalan'ın affı için geliyor.

Genel & Güncel Konular

Pamukoğlu: Obama Öcalan'ın affı için geliyor.

İletigönderen Cevat Kelle » Cum Nis 03, 2009 0:04

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Halkımız, başı dik bir devlet, onurlu bir ulus olarak yaşamak istiyor. Halkımızın ihtiyacı olan bu'' dedi. Osman Pamukoğlu, partisinin İzmir Balçova İlçe Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından konuşma yapan Pamukoğlu, partinin yeni kurulduğunu, 5 ay gibi kısa sürede 50 il ve 190 ilçede örgütlenmelerini tamamladıklarını söyledi.
Bu durumun halkın böyle bir partiye ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini ifade eden Pamukoğlu, yerel seçimlere girmediklerini de hatırlattı.

Pamukoğlu, ''Hedefimiz Trakya ve Anadolu'da ister erken, ister zamanında olsun yapılacak genel seçimlere hazır olmaktır'' dedi. Adaletin işleyişi ve güvenlik konusunda halkın kendisini iyi hissetmediğini belirten Pamukoğlu, Türk ulusu ve devletinin batının baskılarından hoşnut olmadığını söyledi.

Pamukoğlu, ''Halkımız, başı dik bir devlet, onurlu bir ulus olarak yaşamak istiyor. Halkımızın ihtiyacı olan bu. Artık halk uyutulmak, avutulmak ve soyulmak istemiyor'' diye konuştu.

"ÖCALAN AFFI İÇİN GELİYOR"

ABD Devlet Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyaretine de değinen Pamukoğlu, ziyaretin sebebinin Türkiye'nin Afganistan'a asker göndermesini, Irak'ın kuzeyindeki kürt devletini tanımasını, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın affedilerek DTP veya benzeri partilerle siyasi hayata sokulmasını sağlamak olduğunu öne sürdü.

Pamukoğlu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, BM'ye üye 202 devlet arasında ekonomisi yolsuzluk nedeniyle bozulan 4. devlet olduğunu kaydetti.

Ekonomi ve güvenlik konusunda yaşanan sıkıntıların yanı sıra İstanbul'da Ortodoks bir din devleti kurma gayreti olduğunu ifade eden Pamukoğlu, ''Bu, kurbağalama yüzme gibi daha sessiz, daha derinden gidiyor. Sanmasınlar ki Türk halkı uyuyor. Böyle saman altından su yürütmeye devam ederlerse halkın bize verdiği teveccühle Ayasofya'da bir sabah Müslümanların namaz kıldığını görürler'' dedi.

Osman Pamukoğlu, Tire ve Menemen ilçe merkezlerinin de açılışını yaptı.

İnternet Haber
Ölümün avcılık yaptığı bir dünyada ÖZGÜRLÜKTEN başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Osman PAMUKOĞLU
Kullanıcı küçük betizi
Cevat Kelle
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 22:30
Konum: Misak-ı Milli

İletigönderen mukanorkan » Cum Nis 03, 2009 0:14

Obama daha bunları dile getirmeden bizim yalakalar dile getirir
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye
 
İletiler: 425
Kayıt: Çrş Oca 07, 2009 16:18

İletigönderen maydonos » Cum Nis 03, 2009 0:48

Zaten vermeye hazirlar..Simdi buraya birsey yazacaktim ama olmaz agzimi bozmayayim.Bu dini butunler ne hikmetse zavalli halka gelince aliyor disariya da istemeden veriyor.. :mrgreen:
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen Balasagun » Cum Nis 03, 2009 12:19

Pamukoğlu’ndan Obama iddiaları

Elif DEMİRCİ/İZMİR, (DHA)

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, ABD Başkanı Barak Obama’nın 6 Nisan’da yapacağı Türkiye ziyaretini değerlendirdi. Pamukoğlu, Obama’nın Türkiye’den teröristbaşının affını ve Kürt devletini tanımasını isteyeceğini iddia etti.

HEPAR Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, İzmir’de Tire, Menemen ve Balçova ilçe başkanlıklarını hizmete açarak, kentin 13 ilçesinde teşkilatlandı.

Beş ayda 50 il ve 190 ilçede örgütlenen HEPAR’ın lideri Pamukoğlu, Balçova İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada genel seçimlere hazırlandıklarını, partinin barajı aşamama sorunu olmadığını, TBMM’ye daha çok milletvekili sokmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Ekonomik sıkıntıya dikkat çeken Pamukoğlu, işsizliğin arttığını, tarımda çalışan oranının yüzde 20’ye gerilediğini vurgulayarak, yolsuzluğa dikkat çekti.

Pamukoğlu, uluslararası kurulların 2008 raporuna göre Türkiye’nin, ekonomisi yolsuzluk nedeniyle bozulan dördüncü ülke olduğunu belirterek, “Yolsuzluğun yüzde 65’i siyasetçiler ve bürokratlar tarafından yapılıyor. Göreve geldiğimizde dokunulmazlıkları kaldıracağız. Yolsuzluk davalarında zaman aşımını kaldıracağız. Bu kişileri özel ihtisas mahkemelerinde yargılayıp, ayni ve nakdi varlıklarını satarak, devletin bankasına aktaracağız” dedi.

Pamukoğlu, 6 Nisan’da Türkiye’ye gelecek olan ABD Başkanı Barak Obama’nın Türkiye’den teröristbaşının affını ve Kürt devletini tanımasını, PKK’nın lider kadrosuna siyasi haklar verilmesini ve Afganistan’a asker gönderilmemesini talep edeceğini öne sürdü.

Resim
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

İletigönderen maydonos » Cum Nis 03, 2009 17:57

Arkadaslar mailime bir gonderi geldi asli ne kadar dogru bilmiyorum buraya direkte copy paste yapamadim.ETIBANK icin geliyor diyorlar :!: :!: Bu konu ile ilgili yazi bulan arkadas varsa iletebilir mi?Bu haber dogrumudur?kaynak gosterilmis, TMMOB Cevre Muhendisleri Odasi ISTANBUL acele forward yapin yazilmis.Sadece 40 milyon$a satilacakmis.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen Cevat Kelle » Cum Nis 03, 2009 18:07

maydonos yazdı:Arkadaslar mailime bir gonderi geldi asli ne kadar dogru bilmiyorum buraya direkte copy paste yapamadim.ETIBANK icin geliyor diyorlar :!: :!: Bu konu ile ilgili yazi bulan arkadas varsa iletebilir mi?Bu haber dogrumudur?


Bahsettiğiniz konu ile ilgili mail bana ulaştı ve bende bir çok yerde paylaştım. TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ adına gönerilen mail hakkında yine TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ yalanlama yaptı.

Mesajın içeriği:

Obama ve ETİBANK

ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT!!!

9 MiLYON VEYA
9 MiLYAR DEGiL
9 TRiLYON DOLAR...

ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK!

YAZIKLAR OLSUN ....
KAPTIRANA, VERENE ve SUSUP SEYREDENE....

HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK ÖZELLEŞTİRİLECEK.. (ALICISI AMERIKA) VE BOR İŞLETMELERİ ETİBANK BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT 40 MİLYON $.

LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YAŞADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARİ ÜLKENİ SORGULA.....

ÖNEMLİ....! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..
Borla çalışan araba üretildi, maliyeti 200 tl olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor (1100kg. oto sabit 100 km süratle giderse). Bu demek oluyorki petrole son. Tam tersine Batılı ülkeler bor işletmeciliğinin kansere yol açtığını iddia ederek BOR madenininden soğutma çabası içindeler. Oysa bu mucize maden kanser tedavisinde de kullanılmaktadır. Türkiye kiskaçta!

Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya çıktı. TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 73`üne sahip ve Türkiye GELECEĞİN DUBAİSİDİR. Uluslararasi teroristler Türkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.


TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İSTANBUL ŞUBESİ

Kaynak: http://www.toplumsalbilinc.org/forum/in ... en#msg9266
Ölümün avcılık yaptığı bir dünyada ÖZGÜRLÜKTEN başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Osman PAMUKOĞLU
Kullanıcı küçük betizi
Cevat Kelle
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 22:30
Konum: Misak-ı Milli

İletigönderen maydonos » Cum Nis 03, 2009 18:11

Cok hizlisin Cevat Kelle arkadas cok tesekkurler katkilarin icin.Evet cunku bu teknoloji yenileme konusu ve alternatif enerji kaynaklari abd de cok konusuluyordu.Ama yalanlanmis.Iyi oyle ise.Kalpten gidecektim.
Bu arada bu adi "Cevat Kelle" biz gencligimizde cok kullanirdik.Iyi bulmussun.Kolay gelsin. :)
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen Sonturk » Cum Nis 03, 2009 18:16

arkadaslar, ben Pamukoglu pasamizin konusmalarini beyeniyorum ama, ben Belcika'da yasiyorum,tam kestiremiyorum, Pasamizin gelecek genel secimlerde sansi ne kadar?
Turk,strong, stark,..., bir tesaduf mu?
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye
 
İletiler: 68
Kayıt: Sal Mar 24, 2009 15:10

İletigönderen Cevat Kelle » Cum Nis 03, 2009 19:20

maydonos yazdı:Cok hizlisin Cevat Kelle arkadas cok tesekkurler katkilarin icin.Evet cunku bu teknoloji yenileme konusu ve alternatif enerji kaynaklari abd de cok konusuluyordu.Ama yalanlanmis.Iyi oyle ise.Kalpten gidecektim.
Bu arada bu adi "Cevat Kelle" biz gencligimizde cok kullanirdik.Iyi bulmussun.Kolay gelsin. :)


Alına bakarsanız adamların yalanladıkları sadece bildirinin kendi ellerinden çıkmış olasıdır. Konuyu yalanlayıp yalanlamayacaklarını merak ediyorum ben. ETİBANK'ın satışı ve alıcı olan müşterilere bakınca yersiz bir kuruntu gibi gelmiyor bana.

Saygılarımla.

Sonturk yazdı:arkadaslar, ben Pamukoglu pasamizin konusmalarini beyeniyorum ama, ben Belcika'da yasiyorum,tam kestiremiyorum, Pasamizin gelecek genel secimlerde sansi ne kadar?


Partimizin baraj sorunu yaşamadan meclise gireceğinden hiç bir şüphe duymuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra vadettiğimiz ve söylediğimiz şeyleri gerçekleştirebilmek, için çok sayıda milletvekili ile meclise girebilmektir. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. İlk kuruluş gününden itibaren hatta kurulmadan öce bile halkın ilgisi ve teveccühü oldukça yüksektir.
Ölümün avcılık yaptığı bir dünyada ÖZGÜRLÜKTEN başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Osman PAMUKOĞLU
Kullanıcı küçük betizi
Cevat Kelle
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 22:30
Konum: Misak-ı Milli

İletigönderen Cefe » Cum Nis 03, 2009 19:41

Bu söylediklerinizin hepsiyle alakalı olabilir veya olmayabilirde ancak bence görüşmelerde çok önemli bir konu olacak ki bu konu haber sitelerinin hiç birince yazmıyor . Bu konu ABD nin karadenizden üs isteği :wink: Kırgızistanda tokatlanıp şutlanan abd orta asyada tutunabilmek için üs arıyor ve Gürcistanın hemen yanındaki Türkiye onlar için biçilmiş kaftan :wink:
maydonos yazdı:
Sonturk yazdı:arkadaslar, ben Pamukoglu pasamizin konusmalarini beyeniyorum ama, ben Belcika'da yasiyorum,tam kestiremiyorum, Pasamizin gelecek genel secimlerde sansi ne kadar?


Partimizin baraj sorunu yaşamadan meclise gireceğinden hiç bir şüphe duymuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra vadettiğimiz ve söylediğimiz şeyleri gerçekleştirebilmek, için çok sayıda milletvekili ile meclise girebilmektir. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. İlk kuruluş gününden itibaren hatta kurulmadan öce bile halkın ilgisi ve teveccühü oldukça yüksektir.


umarım bu konuda haklı çıkarsınız . Sandık psikolojisi maalesef ki çok başkadır
Kullanıcı küçük betizi
Cefe
Üye
Üye
 
İletiler: 26
Kayıt: Pzt Şub 18, 2008 23:59

İletigönderen Ata-Türkçü İhtila » Cmt Nis 04, 2009 1:17

Cevat Kelle yazdı:
maydonos yazdı:Cok hizlisin Cevat Kelle arkadas cok tesekkurler katkilarin icin.Evet cunku bu teknoloji yenileme konusu ve alternatif enerji kaynaklari abd de cok konusuluyordu.Ama yalanlanmis.Iyi oyle ise.Kalpten gidecektim.
Bu arada bu adi "Cevat Kelle" biz gencligimizde cok kullanirdik.Iyi bulmussun.Kolay gelsin. :)


Alına bakarsanız adamların yalanladıkları sadece bildirinin kendi ellerinden çıkmış olasıdır. Konuyu yalanlayıp yalanlamayacaklarını merak ediyorum ben. ETİBANK'ın satışı ve alıcı olan müşterilere bakınca yersiz bir kuruntu gibi gelmiyor bana.

Saygılarımla.

Sonturk yazdı:arkadaslar, ben Pamukoglu pasamizin konusmalarini beyeniyorum ama, ben Belcika'da yasiyorum,tam kestiremiyorum, Pasamizin gelecek genel secimlerde sansi ne kadar?


Partimizin baraj sorunu yaşamadan meclise gireceğinden hiç bir şüphe duymuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra vadettiğimiz ve söylediğimiz şeyleri gerçekleştirebilmek, için çok sayıda milletvekili ile meclise girebilmektir. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. İlk kuruluş gününden itibaren hatta kurulmadan öce bile halkın ilgisi ve teveccühü oldukça yüksektir.

Sorun yaşamadan meclise girmek derken bağımsız olarak mı yapacaksınız bunu? Yoksa genel seçimlere parti olarak mı gireceksiniz?Eğer parti olarak girecekseniz bu güveni nerden aldığınızı sormak isterim ülkede siyasi veya milli bilinci olan insan sayısı az HEPAR diye bir partinin olduğundan haberi olmayan insanlar.Ben oyumu HEPAR'A vermeyi kararlaştırmıştım ve bu sözler umutlandırdı.
Kullanıcı küçük betizi
Ata-Türkçü İhtila
Üye
Üye
 
İletiler: 37
Kayıt: Pzt Şub 02, 2009 3:12

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 04, 2009 1:32

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Cevat Kelle » Pzr Nis 05, 2009 11:08

Ata-Türkçü İhtila yazdı:
Cevat Kelle yazdı:
maydonos yazdı:Cok hizlisin Cevat Kelle arkadas cok tesekkurler katkilarin icin.Evet cunku bu teknoloji yenileme konusu ve alternatif enerji kaynaklari abd de cok konusuluyordu.Ama yalanlanmis.Iyi oyle ise.Kalpten gidecektim.
Bu arada bu adi "Cevat Kelle" biz gencligimizde cok kullanirdik.Iyi bulmussun.Kolay gelsin. :)


Alına bakarsanız adamların yalanladıkları sadece bildirinin kendi ellerinden çıkmış olasıdır. Konuyu yalanlayıp yalanlamayacaklarını merak ediyorum ben. ETİBANK'ın satışı ve alıcı olan müşterilere bakınca yersiz bir kuruntu gibi gelmiyor bana.

Saygılarımla.

Sonturk yazdı:arkadaslar, ben Pamukoglu pasamizin konusmalarini beyeniyorum ama, ben Belcika'da yasiyorum,tam kestiremiyorum, Pasamizin gelecek genel secimlerde sansi ne kadar?


Partimizin baraj sorunu yaşamadan meclise gireceğinden hiç bir şüphe duymuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra vadettiğimiz ve söylediğimiz şeyleri gerçekleştirebilmek, için çok sayıda milletvekili ile meclise girebilmektir. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. İlk kuruluş gününden itibaren hatta kurulmadan öce bile halkın ilgisi ve teveccühü oldukça yüksektir.

Sorun yaşamadan meclise girmek derken bağımsız olarak mı yapacaksınız bunu? Yoksa genel seçimlere parti olarak mı gireceksiniz?Eğer parti olarak girecekseniz bu güveni nerden aldığınızı sormak isterim ülkede siyasi veya milli bilinci olan insan sayısı az HEPAR diye bir partinin olduğundan haberi olmayan insanlar.Ben oyumu HEPAR'A vermeyi kararlaştırmıştım ve bu sözler umutlandırdı.


SOrun yaşamadan meclise gireceğiz derken elbette ki genel seçimlerden ve parti olarak meclise girmekten bahsediyorum. Söylediklerimden bağımsız olarak yapacağımızı nasıl çıkarttınız anlayamadım :)
Güveni Türk Milletinin kendisinden alıyoruz.
Türk siyasi tarihinde, bu kadar kısa sürede örgütlenip bu kadar kısa sürede Kurultayını gerçekleştirebilmiş bir örnek siyasi parti daha yoktur.
Maddi imkansızlıklara rağmen Milletimiz partimizin örgütlenmesinde üzerine düşeni yapmış, tüm il ve ilçe örgütlenme maliyetini bizzat kendisi üstlenmiştir.
Arkamızda Soros desteği, AB fonları yada büyük sermaye gurupları yok. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle hareket edip gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyor hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.
Son olarak da liderimize sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.
Çünkü bizim için siyaset Vatan Aşkı Demektir.
Saygılarımla.
Ölümün avcılık yaptığı bir dünyada ÖZGÜRLÜKTEN başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Osman PAMUKOĞLU
Kullanıcı küçük betizi
Cevat Kelle
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 22:30
Konum: Misak-ı Milli

İletigönderen avrasya » Pzr Nis 05, 2009 12:32

Cevat Kelle yazdı:Partimizin baraj sorunu yaşamadan meclise gireceğinden hiç bir şüphe duymuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra vadettiğimiz ve söylediğimiz şeyleri gerçekleştirebilmek, için çok sayıda milletvekili ile meclise girebilmektir. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. İlk kuruluş gününden itibaren hatta kurulmadan öce bile halkın ilgisi ve teveccühü oldukça yüksektir.


Sayın Cevat Kelle,

Partinizin baraj sorunu yaşamayacağını söylemeniz bana pek gerçekçi gelmedi..

Yada hakikaten sorun yaşamayacaksa bu daha vahim bir durum , geçmişi olmayan partinizin Birikimi nedir?

Dayanağı nedir? Gücü nedir? nereden gelmektedir?

Bu Ülke birden bire ortaya çıkarılan, ANAP -AKP gibi partilerle hızla uçuruma sürüklenmedi mi?

Genç parti gibilerle havuzlanmadı mı?

Türkiye de seçim sistemini bildiğinizi sanıyorum.

Ve seçimlere giren sistemle uyumlu partilerin , ki bunlar, isimleri farklı da olsa , aralarındaki ayrım genel siyasetlerini değiştirmemektedir..sonuçta programları aynıdır.. ABD_AB ye (şerefli veya onurlu da deseler de ) biat etmek..

Partinizin bu konuda ABD_AB ile ilişkiler , ve BOP yani ABD nin Büyük ortadoğu projesine karşı tavrı nedir, ABD nin pişirdiği BOP versiyonu yeni Osmanlıcılık tuzağına karşı duruşu nedir?

ÇÖZÜMÜ nedir.

ABD nin Obamanın ne istediğini herkes bilmektedir..

Malumun ilan etmenin ötesinde ÇÖZÜM nedir?

Ayrıca Osman Pamukoğlunun partisi , neden Güneydoğuda örgütlenmemektedir..

Güneydoğumuz Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Vatan toprağımız değil midir?

Bunu bana HARBİ ce ve net olarak açıklar mısınız ?

Bütün Parti programınızı buraya getirmenizi değil, çok net cümlelerle ifade etmenizi istiyorum.
ABD_AB emperyalizme karşı tam bağımzsızlığı savunuyor mu?(Partinizin kuruluş çağrısında madde , madde belirtilerinde bu konuda birşey göremedim..)

Partiniz, bu sistemin tıkandığı sürecin, Vatan savunmasına kilitlendiğinin farkında mıdır?

Mustafa Kemal den sonra gelenler ve özellikle Demokrat parti ile gelinen süreçte , 12 eylülün ürünü Özal ve ardılı Tayyipler süreci , bu sistemi getirip emperyalizme tam bağımlılığa kilitlemektedir..

Sandık , emperyalizmin araçlarının, paranın -mafianın, tarikat ve cemaatin , hilenin hortumun , soyguncunun
tekeline girmiştir..

Emperyalizmin desteğindeki Mafia, tarikat-cemaat rantiyecilerinin kirli parası yanısıra şu son seçimlerde açıkça görüldüğü gibi , yasalar çiğnenerek devletin tüm olanaklarını da kullanıldığı dönemde ,

Yani baştan, eşit olmayan orantısız bir durumda baraj sorunun aşmak için ne yapacaksınız?


Milletin önüne , Mileti birleştirecek ve kurtaracak programı koymak , Vatan savunmasının önünde önder olmak değil mi dir ?Asıl mesele..

Partiniz, Milleti birleştirecek, Milli bir hükümet programı oluşturmuş mu dur?

İktidar olmayı hedefleyen bir parti bunu yapmak durumundadır..

Genç parti gibi bir oluşumu yaşadı gördü Millet. Ve sonucu...

Yine hedefi ve amacı iktidar olmayan partisizlikle , Tuncay Özkanın geldiği süreçte Obamaya arzuhal yazmasını da görüyoruz..

Osman Pamukoğlu ve partisi ne yapacak?

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye
 
İletiler: 279
Kayıt: Prş Oca 15, 2009 23:08

İletigönderen maydonos » Pzr Nis 05, 2009 13:45

Avrasya, Genc Parti dahi neredeyse %10 barajini asiyordu.Benim gibi oy kullanmayan bir kesimde var yillardir.Ben oyumu Hepar'a verecegim.Cogu insan Chp ye mecburiyetten oy veriyor insanlar.Dusunceleri cok guzel."Disaridan hic tarimsal urun almayacagiz" dedi.Uretecegiz kardes uretken bir millet olup topragimiza sahip cikacagiz.Yoksa sefertasi gibi apartman dairelerinde kole hayati yasamayacagiz.Uretirsek millet oluruz, tuketirsek ummet.Bu tek dusuncesi dahi cok guzel.Turk toplumu hic bir devrimini gerceklestiremeden yarim biraktirilmis.Ne tarim ulkesi olabildik, olmadan bu dalavereci siyasetciler bize cag atlatmaya kalktilar.Fabrika kurmadan teror ayagiyla bizi sehirlere surduler.Sonra ne oldu tuketici, yobaz, sehrin varaoslarina bak ne guzel degilmisanayi toplumu olduk.Simdi ne toplumuyuz bence acilan bu alisveris magzalari ile.
Bir konser, tiyatro, spor salonlari yokken bol bol alisveris merkezleri var.Gece bimemkaca kadar acik.Tuketim toplumu olduk.Uretmeyen milletler yok olurlar.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x