Papa iyice bunadı !

Genel & Güncel Konular

Papa iyice bunadı !

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 30, 2007 11:11

[img]http://image.haber3.com/haber/92285.jpg[/img]
Roma Katolik Kilisesi'nin ruhani lideri Papa, İstanbul'a Konstantinopolis Patrik'e Ekümenik dedi..

Roma Katolik Kilisesi'nin ruhani lideri Papa, Ortodokslar'a birleşme çağrısı yaptı. Papa, Fener Rum Patrikhanesini 'Ekümenik' olarak niteledi, İstanbul'a 'Konstantinopolis' dedi.

Roma Katolik Kilisesi'nin ruhani lideri Papa 16. Benediktus, Vatikan'da bugün Aziz Petrus ve Aziz Pavlus Yortusu dolayısıyla yaptığı konuşmada, Ortodoks Kilisesi'ne birlik çağrısında bulundu.

Yortu kutlamasında her yıl olduğu gibi Fener Rum Patrikhanesi'ni temsilen bir heyetin de yer almasından memnuniyetini dile getiren Papa 16. Benediktus, ''Her yıl karşılıklı ziyaretlerimizin olması, Ekümenik Patrikhane ve Vatikan'ın iradelerinde tam bir birlik arzusunun mevcudiyetinin göstergesidir'' dedi.

İSTANBUL YERİNE KONSTANTİNOPOLİS

Papa'nın, konuşması sırasında Fener Rum Patrikhanesi'ni ''ekümenik'' olarak nitelemesinin yanısıra İstanbul'dan ise ''Konstantipolis'' diye sözetmesi de dikkati çekti.

Fener Rum Patrikhanesi heyetine seslenen Papa, ''Aziz Petrus ve Aziz Pavlus adına, kutlamaya katıldıkları için kendilerine müteşekkir olduğum Konstantinopolis'ten (İstanbul'dan) gelen kardeşlerimizle birlikte, Mesih'in bizleri birleşmiş durumda görme isteğini benimsemek için çalışma çağrımızı bir kez daha yineliyoruz'' diye konuştu.

BARTHOLOMEOS'A EKÜMENİK SIFATI

Papa, Katolik ile Ortodoks kiliseleri arasında yüzyıllardır süregelen bölünmüşlüğün izlerini kaldırmak için çabaladıklarına da değinerek, şöyle konuştu: ''Bugün aramızda Ekümenik Konstantinopolis Patriği Bartholomeos'un temsilcisi de yer alıyor. Geçen 30 Kasım'da benim de Aziz Andreas Yortusu vesilesiyle İstanbul-Konstantinopolis'te hazır bulunduğumu hatırlatarak, kendilerini bu vesileyle saygıyla selamlıyorum.'' Türkiye ziyaretine yalnızca Fener Rum Patrikhanesi'ndeki görüşmeleri çerçevesinde değinen Papa, 30 Kasım'daki Aziz Andreas Yortusu'nda Patrik Bartholemeos ile biraraya gelmesini ise ''unutulmaz buluşma'' diye niteledi.

KaynaK
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 30, 2007 13:00

Bunak değil,şerefsiz...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 30, 2007 15:52

NuNNi, abla bunaması yeni olmuş, şerefsizliği eskiden beri var :D :wink:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 30, 2007 15:56

MedceziR, :roll: hmmmm,ööle mii? 8) :mrgreen:
En son Hasta tarafından Cmt Haz 30, 2007 18:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 30, 2007 17:09

Bunak değil,şerefsiz...

:twisted:
NuNNi, abla bunaması yeni olmuş, şerefsizliği eskiden beri var

:twisted: ve :evil: Medcezir kardeş.Şerefsizliğinin eskiden beri olduğuna eyvallah ama bunak falan değil adam.Ne söylediğinin farkında.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen reisbey » Cmt Haz 30, 2007 17:35

papa olan adam zati hep böyle
"katranı kaynatırlar olurmu şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker" :twisted: yeterli bence :wink:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 18:34

"katranı kaynatırlar olurmu şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker"

reis bu sözün üstüne söz söylenmez zaten :D adam bunamış olabilir ama gayet maksatlı söylüyor bunları bu arada şerefsizdir doğrudur bunaklık ile alakası yok :x MedceziR, eyvallah kardesim sağol
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 02, 2007 5:40

NuNNi yazdı:Bunak değil,şerefsiz...

al Pennsylvania’daki serefsizi, vur Vatikan'daki serefsize!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Pzt Tem 02, 2007 11:04

Papalar hep bunak olur zaten, ya da öyle görünmek haklarında daha hayırlıdır. Onlar sadece belli güç odaklarının seslendirmesini yaparlar. Kendi sesimle kendim çıkıp oynayacağım diyen Papa nedense sabaha yatağında ölü bulunur. :roll:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ