'Paramız kadar oy satın aldık'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 26, 2009 15:23

KKTC'de Demokrat Parti’nin (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş'tan itiraf:

KKTC’de 19 Nisan’da yapılan erken genel seçimde üçüncü sırada gelen Demokrat Parti’nin (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, “Seçimlerde imkânlarımız çerçevesinde oy satın aldık” dedi.

Serdar Denktaş, önceki gün seçimde büyük bir hezimet yaşayan önceki iktidar partisi Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) yayın organlarından SİM Radyo’ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Denktaş, “Biz de (oy satın) aldık! Çok daha düşük imkânlarımız vardı ama o imkânlar çerçevesinde aldık” dedi.

“Bu taleplerin bize gelmesini önleyecek tedbirleri almak siyasilerin elindedir” diyen Denktaş, “Kelle başı 200 lira, kelle başı 100 lira, kelle başı 300 lira diye sizinle pazarlık eden insanlar var artık. Yoksa, çıksın bu diğer partiler de yoktur desin. İspatlarıyla önlerine çıkarım” iddialarını ortaya attı.

Denktaş’ın açıklamaları üzerine harekete geçen Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başsavcılığı arayarak görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Nis 26, 2009 18:04

bunu yapacak kadar şerefsiz olmaları beni şaşırtmıyor çünkü Türkiyede de bu işi çok daha yaratıcı yapanlar var (temmuz ortasında kömür dağıtmak,suyu olmayan kasabalara bulaşık makinası vermek vb...).beni şaşırtan yaptığı bu şerefsizliği bir marifetmiş gibi söyleyebilecek kadar yüzsüzlüklerini açığa vurmalarıdır.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x