Pb Spor Oyuncularının ilk görevleri!!!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen TÜRKHAN » Cmt Nis 14, 2007 18:12

şükrü saraçoğlu stadyumu benimdir haberiniz olsun :wink:
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen checker854 » Cmt Nis 14, 2007 18:16

TÜRKHAN, ayni stad hakkinda calisma yapabilirsiniz, yeterki birbirinizden kopyalamayin :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Cmt Nis 14, 2007 18:29

evet arkadaşlar mutlunun da söylediği gibi aynı stat çalışması olur rezervasyona gerek yok
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Dönisszgr » Cmt Nis 14, 2007 18:48

Semih R.Cabalar hadiya ben bulmuştum önceden bi arkadaş daha ben şükrü saraçoğlunu yapıcam deyince vaz geçtim.Nou Camp'ı yaptım. Ama sağlık olsun :)
Kullanıcı küçük betizi
Dönisszgr
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen reisbey » Cmt Nis 14, 2007 18:54

Dönisszgr, bende nou capm demiştim baktım sen yapıyon sana ayıp olmasın diye sansiroyu seçtim.kısmet
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen TÜRKHAN » Cmt Nis 14, 2007 20:39

checker854, Semih R.Cabalar, haklı olablirsiniz ama bir bir stadı sadece bir kişinin yapması daha sağlıklı olabilir diye düşündüm.ama yine de siz bilirsiniz :wink:
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen checker854 » Cmt Nis 14, 2007 20:43

TÜRKHAN, evet dedigin dogru kardes ama bu seferlik bu konuda size secme hakkini verdik, yoksa önceki sefer yaptigimiz gibi her kisiye özel bir stad verebilirdik
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen besiktash67 » Cmt Nis 14, 2007 23:11

EreNN, cok guzel yapmıssın ben ne kadar ugrassam bu kadr guzel olmaz.taib türkiyedeki stadı yaptıgın icin türkçe bilgi cok toplamıssın ;) ben emiratesi anlatacagım ingilizcemde yok :S Allah kolaylıkk versin bana :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
besiktash67
Üye
Üye

İletiler: 132

İletigönderen Veled » Cmt Nis 14, 2007 23:30

besiktash67, allah kolaylık versin kardesim kolay gelsin senin çalışmanı da büyük heyecan içerisinde bekliyorum :D
TÜRKHAN, ilk görev olduğu için böyle bir iltimas göstermek istedik kardesim ikinci görevlerde söylediğinize hassas yaklaşacağız ve dikkatli olacağız zaten daha sonraki görevler biraz farklı olabilir o açıdan şimdilik ilk görev olduğu için ne yaptığınız değil nasıl yaptığınız önemli olacak
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen EreNN » Pzr Nis 15, 2007 8:22

TÜRKHAN, ona bakarsak seanpaulfb senden önce demişti şükrü saraçoğlu benim diye...

besiktash67, beğendiğine çok sevindim kardeş :)
[img]http://img227.imageshack.us/img227/6135/pboardoyuncular305ak6.gif[/img]

[img]http://img243.imageshack.us/img243/7434/kverenncc4.jpg[/img]

Resim

At asil hayvandır... Üstüne her adamı almaz...

[img]http://img491.imageshack.us/img491/791/1318604562ab.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
EreNN
Üye
Üye

İletiler: 107

İletigönderen reisbey » Pzr Nis 15, 2007 8:41

ilk görevdir.ufak tefek aksillikler ki buna aksilik deninmez olabilir.dünyada bir sürü stadyum var...Bence herkes farklı yapsa daha güzel olur...en azından çesşit olmuş olur aynı stadyum olursa ister istemez aynı bilgiler olucak bundan dolyı ben herkesin farklı çalışma yapması taraftarıyım :twisted: :wink:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen EreNN » Pzr Nis 15, 2007 9:02

reisbey, bende senin gibi düşünüyorum kardeş ++++
[img]http://img227.imageshack.us/img227/6135/pboardoyuncular305ak6.gif[/img]

[img]http://img243.imageshack.us/img243/7434/kverenncc4.jpg[/img]

Resim

At asil hayvandır... Üstüne her adamı almaz...

[img]http://img491.imageshack.us/img491/791/1318604562ab.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
EreNN
Üye
Üye

İletiler: 107

İletigönderen yattara » Pzr Nis 15, 2007 10:07

AVNİ AKER STADI

--------------------------------------------------------------------------------

Huseyin Avni Aker Stadi

Trabzon'daki maclarin oynandigi Huseyin Avni AKER Stadyumu 1951 yilinda temeli atilmis ve 2400 kisilik dusunulmustur. 1967 yilinda kapali tribun ilavesi yapilmis, 1981 yilinda ise acik tribun buyutulmustur. 1994 yilinda acik tribunun uzay kafes modeli ile uzerinin kapatilmasi ve stadyumun isiklandirilmasi ile Huseyin Avni AKER Stadyumu son seklini almistir.

1940-1944 yillari arasinda Trabzon'da Bolge Mudurlugu yapan Huseyin Avni AKER, ogretmen olarak, yonetici olarak, onder olarak Trabzon'da sporun koklesmesine hayatini adamistir. Bu nedenle adi, hakli olarak Trabzon sehir stadyumuna verilmistir.

HUSEYIN AVNI AKER STADYUMUNUN KAPASITESİ

KAPALI: 6.000
MARATON: 17.500
KALE ARKALARI: 5.000
TOPLAM: 29.500

25.000 M2 alan, 20 tane bilgisayar kontrollu giris kapisi,cim yuzeyli saha,atletizm pisti,520 kisilik seref tribunu 150 kisilik basin tribunu, naklen yayin odasi,skorbord kontrol odasi, bilgisayarli kapi girisi kontrol odasi, maraton tribununun altinda antrenman amacli 7 adet spor salonu, kapali tribun altinda 4 adet soyunma odasi, hakem odasi, seref salonu, basin odasi, tesis amir odasi,antrenor odasi, doping kontrol odasi, VIP salonu'na sahip olan Huseyin Avni AKER Stadinda kapali tribunu genisletme calismalari 1998 yilinda sona ermis ve tribune modern bir gorunum kazandirilmistir. Kapali tribunde 1 adet restaurant, 1 adet cafeterya ve sekizer kisilik 18 loca bulunmaktadir. Bunun disinda Maraton ve Kale arkasi tribunleri koltuklarla kaplatilip UEFA Standartlarina uygun hale getirilecektir

Resim
Resim
Resim
Resim
Trabzon'da stad projesi başladı
Trabzonspor'da Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetimin en büyük projesi olan Hüseyin Avni Aker'in yenilenmesine bu yıl sonunda başlanması planlanıyor. Sezon bitiminde ilk kazmanın vurulması düşünülen stat inşaatı süresince bordo - mavili takımın maçlarını nerede oynayacağı konusu da önemli bir sorun olarak yönetimin gündeminde yer alıyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo - mavili takımın maçlarını inşaat bitene kadar İstanbul'da oynamasını fikrini ortaya atarken, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu da Akçaabat Sebatspor'un maçlarını oynadığı Fatih Stadyumu'nu örnek gösterdi. Başka alternatiflerin de dile getirilmesiyle ortak bir karara varılması planlanırken, camiada ağırlıklı görüşün maçların Akçaabat'ta oynanması yönünde olduğu ifade edildi.

24 saat yaşayan stat

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın hem seçim sürecinde hem de seçildikten sonra sürekli dile getirdiği ve "Bu yönetimin en büyük projelerinden biri" dediği Yeni Avni Aker Stadı için sezon sonunda düğmeye basılması planlanıyor. Yönetimin, tek yetkili olarak Başkan Nuri Albayrak'ı belirlediği stat projesinin detayları, sezon bitiminden hemen önce Başkan tarafınadn kamuoyuna geniş bir tanıtım toplantısıyla anlatılacak. Başkan Albayrak' ın hayalinde, "24 saat yaşayan" ve şehrin can damarı olması gereken bir stad yatıyor. İçinde sinema salonları, alışveriş merkezi, sergi bölümleri, kafe ve restoranlar bulunması planlanan stadyumun projesi, konserlere göre de yapılandırılacak ve bordo - mavili kulüp stadyumdan gelir sağlamayı da amaçlayacaky. Özellikle sadece maç günleri kullanılan bir stadyum istemediğini ifade eden Başkan Albayrak' ın, Avrupa' daki birçok ünlü stadın projesini incelettirdiği, mevcut bazı projeleri değerlendirmeye aldığı ve her stadyumun Trabzonspor' a uyan özelliklerini harmanlayarak yeni bir stadyum modeli yaratmayı amaçladığı dile getirildi. Trabzonspor Yönetimi' nin yeni stadyum projesinde, Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nun yanındaki Yavuz Selim Sahası, 19 Mayıs Spor Salonu ve Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarının bulunduğu arazi de yer alyor. Tüm bu araziler üzerinde yeni bir peyzaj planlamasıyla, otopark sorunu olmayan, sürekli canlı bir, yeşil alanları da bulunan bir stadyum yapılacak.

İstanbul mu, Akçaabat mı?

Stadyum projesine sezon sonu başlanması hemen hemen kesinleşirken, Trabzonspor'un inşaatın devam edeceği süre boyunca maçlarını nerede oynaması gerektiği konusunda da camiada fikir jimnastiği yapılmaya başlandı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un maçlarını İstanbul' da oynayabileceğini belirtirken, bunun nedenlerini İstanbul' daki seyirci potansiyelinin de en az Trabzon' daki kadar olacağı temeli üzerine oturttu. Hacıosmanoğlu, bunun sadece bir öneri olduğunu ifade ederek, maçların nerede oynanacağı kararının yönetim, cmianın ileri gelenleri ve taraftarın da görüşü alınarak verileceğini de ekledi. Hacıosmanoğlu' nun bu önerisi camiada tartışılırken, kulübün ileri gelenleri, Trabzonspor' un köklerini ve geçmişini de gözönüne alarak bir karar verilmesi gerektiğini ifade ederek, İstanbul önerisine "şimdilik" sıcak bakmadıkları mesajını yönetime iletti.

Sayitoğlu "Akçaabat" dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu da, Akçaabat Fatih Stadı' nı örnek göstererek yeni bir öneri getirdi. Sayitoğlu, şu anda 2. Lig A Kategorisi takımlarından Akçaabat Sebatspor' un maçlarını oynadığı ve Avni Aker' e 15 kilometre uzaklıkta bulunan Fatih Stadyumu' nun iyi bir alternatif olabileceğini dile getirdi. Sayitoğlu, 3 bin seyirci kapasitesi bulunan Fatih Stadyumu' nun bu kapasitesi ile uygun olmayacağını da ifade ederek, "Fatih Stadı' nın yenilenmesi ve kapasitesinin artırılması için gerekli ödenek de çıktı. GSGM ve TFF stadın kapasitesinin artırılması için ihaleyi açtı. Bu stadın inşaatına yakında başlanacak ve kısa sürede bitecek. Akçaabat Fatih Stadı' nın bitiminde Avni Aker' e de hemen ilk kazmayı vuracağız. Avni Aker bitene kadar da maçlarımızı Fatih Stadı' nda oynamayı düşünüyoruz. Trabzonspor' un maçlarını İstanbul' da oynaması da bir düşünce ama bunun kabul göreceğini sanmıyorum" dedi. Sayitoğlu, Fatih Stadı' nın yeni halinin kapasitesinin 12 bin civarında olacağını da vurgulayarak, "Trabzonspor' u İstanbul' a taşımak kentin sosyal hayatına ve dokusuna zarar verir. Takımı bu kentten uzaklaştıramayız. Trabzomn' un en büyük sosyal olayı Trabzonspor' dur" dedi. Başkan Albayrak' ın da önümüzdeki günlerde kulübün ileri gelenleri ile stad projesi konusunda bir görüşme yapacağı ve sezon sonunda da nihai projeyi kamuioyuna açıklayacağı ifade edildi.

Kaynak : DHA

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Veled » Pzr Nis 15, 2007 10:44

yattara, sağol kardesim çalışman için teşekkür ederiz
Kullanıcı küçük betizi