Pekaka itlerinden, karakola intihar saldırısı...

Genel & Güncel Konular

Pekaka itlerinden, karakola intihar saldırısı...

İletigönderen Ram » Pzt Haz 04, 2007 14:51

Tuncelinin Pülümür ilçesinde, Kocatepe Karakoluna düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı. Karakola araçla girerek el bombası atan teröristin öldürüldüğü bildirildi. Alınan bilgiye göre, bir teröristin Kocatepe Karakoluna araçla girerek el bombası attıktan sonra uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. El bombası atan teröristin ise çatışmada öldürüldüğü kaydedildi.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Tuncelinin Pülümür ilçesinde Kocatepe Karakoluna yapılan saldırıda yaralanan 8 asker, Erzincandaki Asker Hastaneye kaldırıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Pülümür ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Kocatepe Karakoluna yapılan saldırıda yaralanan 8 asker, helikopterle Erzincan Asker Hastanesine kaldırıldı. Bu arada, bölgede jandarma özel harekat birliklerinin sürdürdüğü operasyonun hava destekli olarak devam ettiği öğrenildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde Kocatepe Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan asker sayısı 7'ye yükseldi.

Alınan bilgiye göre, bir teröristin Kocatepe Karakoluna araçla girerek el
bombası attıktan sonra uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 7 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı bildirildi.

Pülümür ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Kocatepe Karakolu'na teröristler
tarafından bombalı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan asker sayısının 7'ye yükseldiği bildirildi. Saldırıda 7 askerin de yaralandığı
kaydedildi. Yaralı askerlerin helikopterle Elazığ'a kaldırıldığı bildirildi.

Bu arada, gasp ettikleri araçla karakola giren 2 teröristten birinin
öldürüldüğü, diğerinin ise yaralı olarak kaçtığı öğrenildi.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde Kocatepe Karakoluna yapılan saldırıda yaralanan 7 asker, helikopterle Elazığ'a hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Bu arada, gasp ettikleri araçla karakola giren 2 teröristten birinin
öldürüldüğü, diğerinin ise yaralı olarak kaçtığı öğrenildi.

Resim
En son Ram tarafından Pzt Haz 04, 2007 15:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Pzt Haz 04, 2007 14:54

Ram, avrupa konseyini de arkalarına aldılar sanırsam abi :twisted: bunlar devam etsin bakalım ne olacak sonumuz ruhları şad olsun askerlerimizin vatan sağ olsun
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Pzt Haz 04, 2007 15:40

Şehit sayısı 7...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Egeli » Pzt Haz 04, 2007 15:41

Ram, abi haber için sağol.Şehitlerimize Allah'Tan rahmet,ailelerine de sabır ve başsağlığı dileriz.

(K.Irak temizlenir,Tunceli temizlenmez :!: )
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Pzt Haz 04, 2007 15:43

Stratejist, bazı köpeklere göre orası Tunceli değil, Dersim.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Ram » Pzt Haz 04, 2007 15:45

8 oldu...

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen creative » Pzt Haz 04, 2007 15:48

Allah belalarını versin hep vurup vurup kaçıyorlar. bizimkilerde daha konuşsunlar kuzey ıraka girek girmeyek daha neyi bekliyorsunuzzzzz
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Egeli » Pzt Haz 04, 2007 15:52

CİP TANIDIK

Munzur Dağı eteklerindeki Kocatepe Jandarma Karakolu'na PKK’lı teröristlerin, daha önceden karakolun çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan kimliği öğrenilmeyen bir kişiye ait cipi çalıp gittikleri belirtildi. Kapıdaki nöbetçi askerlerin daha önceden tanıdığı için aracı içeriye aldıkları, cipin karakol bahçesinde gimesinden sonra inen bir kişinin önce el bombası atıp daha sonra da askerlerin üzerine ateş açtığı bildirildi.

Bu sırada köyün 1 kilometre dışındaki karakola, çevredeki dağlık alanlara gizlenmiş terörister de silahlarla ateş açtı. Karakol bahçesine giren terörist de çatışmada öldürüldü. Güvenlik güçlerinin hava destekli başlattığı operasyonlar sürerken, köy içine ve çevresinde kaçan bazı teröristlerle yer yer çatışmaların sürdüğü bildirildi.

hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen AlpereN » Pzt Haz 04, 2007 16:14

benim anlamadığım ne kadar rahat barınıyolar bu teroristler nerde yatıp kalkıyolar o kadar operasyon var deniliyor ama hani adamlar heryerden vuruyolar :evil: :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen shadow39 » Pzt Haz 04, 2007 18:12

Sehit sayisi 9.
Bana Tunceli demeyin deliriyorum.2 arkadasimi sehit verdim orada
Allah belasini versin bu itlerin
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 04, 2007 18:32

Sehitlerimize Allah'tan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum. Vatan Sagolsun!

Daha kac sehit vermemiz gerekiyor RTE? :evil: Askerin önünü kesmeye, söz verdigin yerlere usaklik etmeye daha ne kadar devam edeceksin Bassatan :evil:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ayberk » Pzt Haz 04, 2007 18:38

Ram Allah Rahmet Eylesin. Hepimizin Başı Sağolsun.

Bunun Sonu yok Günlük Biri ölüyo.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Haz 04, 2007 19:16

Allah rahmet eylesin.
Bu o....u çocuklarını destekleyen aydıncıkların,politikacıların,AB'nin,ABD'nin,İsrail'in,Arap aristokratların...İşin özü ILLUMINATI'nin Allah belalarını versin,verirken bir kısmını da nasip etsin de benim elimden versin,yolunu da Allah göstersin.
Şerefsiz,kansız,soysuz iktidarlar şerefimizi beş paralık edip,kanımızı akıtarak soyumuzu kuruttular,kurutmaya devam ediyorlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzt Haz 04, 2007 20:02

Çetin Taş, buna dur diyecek adam yok mu sence çetin abi yani bu durum ne kadar devam edecek böyle ben gerçekten anlamıyorum türk insanı neden hala harekete geçmiyor bu ülkenin asıl derin devleti bizler millet değilmiyiz bıçak kemiğe dayandı artık neden ordu ile el ele verip birşeyler yapılmıyor yapmamıza izin verilmiyor ben bunu gerçekten anlamıyorum ve senin görüşlerini merak ediyorum yani atamıızn bursa nutkunda söylediklerini algılamak bu kadar mı zor anlamıyorum
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen shadow39 » Pzt Haz 04, 2007 20:39

Eger meclis temizlenirse dagdakilerin isini cok kolay bitiririz :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x