Türkçe konusunda sorunların olduğu açık. Yine de şu bozukluktan anlamlar çıkartmaya çalışacağım.
Ram umarım yazdıklarını bir daha bir daha okursun.
Sondan başlayayım,Güncelmeydana yazı koyduk faşist,indymedia koyduk terörist,insanlar kanser iken bile tutuklu kalmasın dedik Dhkpc li olduk,başka var mı?
Kimse sana terorist, DHKP-C'li veya faşist demedi. İftiradır, yalandır. Sana yöneltilen suçlama,
suçluyu yüceltmektir.
Güler zerre sizde bir hastalık yaratmış.Siz anca kendi sitenizde yönetici iken ona buna söver sonra kurallardan bahsedersiniz.
Hastalık yaratmadı. Arslan BULUT ile yazdığın ilgisizlikler ve yalanlar karşısında senin suçluyu öven bir zavallı olduğunu göz önüne sermek zorunda kaldık. Suçlunun ölümüne neden olan haksızlığı alkışlamadık ancak sen tersini ileri sürerek yalan söyledin. Biz ona-buna sövenler değiliz. Kendinden bahsediyor olmalısın, yazdıklarında ona-buna söven sensin, bu açıkça görülebilir. Ancak iyi bir iftiracı olduğundan, bunu da bize yamamaya çalışıyorsun. Bizim kurallarımız açıktır. Ek kurallarımız da açıktır. Uymayanı uyarırız; bir değil birçok defa uyarırız. İhlâle devam ederse yasaklarız. Bundan doğal bir şey olamaz.
Ülkesi veya düşüncesi için bedenini ölüme yatırdı o,ve gün be gün ölüme gitti,eriyerek,ister sağcı ister sağcı olsun;bu ne demek bunu sanal kahramanlar ve sözde vatanseviciler anlayamaz!!!
Ahmak! Eşkıya düşüncesi için bilmem ne yapıyorsa, o onun bileceği bir iştir. Bu nedenden ölüyorsa, devlet tedbirini almalıdır. Almıyorsa devlet haksızlık etmiştir. Biz bunu diyoruz da, sen ne diyorsun¿? Eşkıyanın vatan sevgisinden bahsediyorsun! Bu düpedüz ahlâksızlıktır, kendi öğretine uyuyor diye suçluyu desteklemektir. Sözün kısası, yine kendi suçunu üstümüze yamamaya çalışıyorsun.
Evet hemde Zerre kadar anlayamaz.Sizdeki bu boş kin ve komplolor tutkusu oldukça size masallar anlatıcı Arslan bulutlar,yeniçağlar gerek...
Anlayamayız ama senin gibi zavallıları anlayamayız. Seni bu hâle düşüren nedenleri bulabiliriz, ancak bu durumunda seni asla anlayamayız.
Verdiğin arslan bulut linki de beni doğruluyor,keşke önce Türk-kan,başkomutan ve sen okusa idin!
Ahmak! Ben sen miyim okumadıklarım hakkında atıp tutayım! Gözüne gözüne soktum ki ders alabilesin, ama nerede! Daha bir yukarıda "
size masallar anlatıcı Arslan bulutlar,yeniçağlar gerek" derken, şimdi "
Verdiğin arslan bulut linki de beni doğruluyor" diyorsun. Bu çelişki de değil, düpe düz kepazelik.
Ben de Kuddisi okkırın da haksız yatırılıan bazı ergenekoncularında infazına karşıyım,bu mantıkla da Ergenekoncu mu oldum RAM efendi!..
Ahmak!
Ergenkoncu nedir¿? Şimdi aklına gelmiş olacak ki hemen Kuddusi OKKIR'dan bahsediyorsun; hem de ölmüş birine, tertipe verilen addan hareketle
Ergenekoncu diyorsun. Bana efendi demen bunun yanında pek bir şey ifade etmiyor, böyle dedin diye zekânın arttığını düşünebilirsin. İftirana devam etmen yalnızca seni daha rezil ediyor. Yineleyeyim ki, öncesinden habersiz bunları okuyan gözler senin zehrine kapılmasın: Sen, Güler Zere'yi, bir suçluyu övmekle suçlandın. Biz övülmesine karşı çıktık. Neredeyse ölene kadar bekletilip öyle salınmasını alkışlamadım.
Biz hakszılık nerden ve kimden gelirse karşıyız.Ya SEN?Haybeye burda laf sokma derdinsin...
Ben öyleyim. Ancak sen öyle değilsin. Yalancılar, kara çalanlar haksızlığa çok çok lâf olsun diye karşı çıkar. Birilerine lâf sokma derdinde olanın sen olduğu, yazdığın safsatalara bakılarak görülebilir.
Dünya üzerinde ölüm orucundan ilk ölen bayan türkiyededir,bunu da bilin!..
Herhalde bundan öte vatanseverlik yoktur. Öyle mi ahmak!
Hrantın anlattığı Gizli ermenileri ile sizin pazarlamacı Arslan bulutun Gizlisi bir değil,bunu anlamamak işinize geliyordur!..
Kitabı ne çabuk okudun iftiracı¿? Gülmek isterdim, fakat acınası durumuna gülemiyorum.
Nasıl bir dolduruluşla bu yazıyı yazdığını tahmin edebiliyorum ama forumu incele bakalım Başkomutan isimli üye ne zaman ve nerede neler demiş;nasıl bir başlık açmış ve bu başlık çöpe bile gitmeden yok edilmiş!
O zaman zırva ve zırvacı başını görür,kolay kolay dolduruşa gelmezsiniz.
Ben sen miyim yalancı başı -ki birilerinin dolduruşuna geleyim¿? Benim haberim yok. Kendisine sorarım. Bunu diyeceğine keşke neler dendiğini yazsaydın.
Bizim yazdıklarımız, senin boş, temelsiz ve yalanlarla dolu yanıtlarına karşılık olmuştur. Zere konusunda da yalan söyledin. Suçluyu öven satırların olduğu konuyu çöpe gönderip uyarı yazdık, kalkmış haksızlığa karşı çıktığını ve bizim haksızlığı alkışladığımızı yazdın. Yalan söyledin ve biz de karşılık verdik. Başkomutan adlı arkadaşımızın da sana bir başka konuda
Zereci dediğini gördüm ve konuya girmedim. Dolduruşa gelseydim, hemen orada gelirdim, müdahil olurdum.
Zor iş zor senin gibi zavallı bühtancılara yanıt vermek.
Ona buna çamur at izi kalsın.
1- Put kırma terimi yalçın küçük'e değil Nazım Hikmete aittir bunu o kafanızın içine yazınız!
Algıda son nokta!
1)
Put kırmak kavramı Nâzım Hikmet'e ait değildir, çok çok eskidir.
2) Ben, ilgili kavramı şunundur bunundur demedim. Ancak müthiş anlağınla bunu böyle demişim gibi algıladın veya çarpıtmak için kırk takla atıyorsun.
3) İlgili kavramı yazmamın nedeni, duvarında(blog) böyle yazmasıdır:
http://elitlermietilermi.blogspot.com/2- benim sayısız Yalçın küçük eleştirim vardır ki bu sebeple sanal ortamdaki iki adet bilinen Ylaçın küçükcü site üyeliğimi silmiştir,efendilerini eleştirdim diye.Öyle gogıla 1652 yazınca çıkmadı ise bunu da öğren Ram-zade!..
Ben yergilerin yok demedim. Buradaki önceki üyeliğini de biliyorum, açtığın konuyu da. Yalçın Küçükçü siteleri bilemem, buradan kovulma nedenin açıktır: İftira, yalan-dolan, terbiyesizlik ve aymazca gösteriler
Çünkü burada kimse Yalçın Küçük sevgisi veya nefreti yüzünden atılmadı.
Gugıla 1652 yazıp seni araştırmam, ancak senin anlak seviyesinde olsaydım mümkün olabilirdi. Seni bilmediğimi mi sanıyordun yoksa¿? Yalanlarla, kara çalmalarla, terbiyesizlikle, küfürle olumsuzlama olmaz; yüce aklınla bunu bilememenin nedenini, aldığın her türlü eğitimle açıklamak mümkün olabilir.
3- Ajan evet hem de cia ajanıyım,sizin yüce vatanseviciliğinizi emmeye gelen bir ajanım.Peehhh lafa bak ajan mışım.Ben kartallı kazımım efendi aç bak kimmiş Nazımın şiirini,sizin gibi şöhret peşinde değilim.Üç kuruşluk aklı ile ona buna Cia cı diyen aydınlık kafası yok bende,farklı fikirleri takip ederim.
Sen terbiyesiz, yalancı, iftiracı birisin. Artık yinelemeye gerek yok! Bize ocu-bucu yakıştırması yapıp asker düşmanı örümcekli sitelere yazı göndermeni; her önüne gelene sövercesine hakaret edip eşkıya seviciliğini geçiştirmeyi böyle açıklıyorsun demek. Üstelik ben CIA demedim; ajan denilince aklına yalnızca CIA mı geliyor algısız¿? Kaldı ki sana ajan da demiş değilim, bize karşı iftiralarına kinayeli üç soru sordum:
Örümcek misin, ajan mısın, yoksa kendini yüce bir bilgin sanan bir veled misin¿? Bence sonuncususun.
Siz gidin de CHP'de savcı sayın'ın yanına oturup ona buna CİA cı diye höykürün!..
Şimdi de CHP'li olduk. Bir karar ver artık.
Yazılanları bilmeyen okuyan gözler, bu rezilin zehrine kapılabilir. Zehre kapılacak olanlar CHP hakkındaki düşüncelerimi iletilerimden arayıp bulabilir.
HADİ ISPATLA,ıspatlamazsan ne adam ne ram'sın
bir adet kanıt,bir tane yazı,tek satırımı koy ortaya israile,amerikaya,emperyalist ve kapitalist sisteme karşı durmayan,bu toprakların bağımsızlığını istemeyen
ama senin yazdıkların senin tam bir örümcek beyinli olduğuna işarettir!..
Ajanlığını kanıtlamamı istiyorsan, bu konudaki görüşlerimi yukarıda belirttim. Ancak kafası senin gibi kalın olanların ajanlığın ne olduğunu bilmediği açıktır.
Artık huzuru bozamayacaksın. Put kırdığını sandığın yerde bize karşı yeni yeni yalanlar sıralayabilirsin. Çünkü ne kadar şerefli, dürüst, doğrucu olduğunu gördük.