Perinçek'ten Ergenekon çıkışı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 06, 2008 16:25

Perinçek, ''Ergenekon soruşturmasıyla büyük bir suç işlenmekte olduğunu'' iddia etti.

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İstanbul il binasında basın toplantısı düzenleyen Perinçek, Ergenekon soruşturmasındaki kendisiyle ilgili iddiaları eleştirdi.

Bilecik'te, ''o dönem TSK'da görevli olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile bir toplantı yaptığı'' iddiasını da yalanlayan Perinçek, ''Küçük ile yüz yüze bile gelmediğini'' söyledi.

Perinçek, ''Ergenekon temel belgelerinin kendisi tarafından yazıldığı, 'Lobi' isimli belgenin yazılışına katıldığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu'' dile getirdi.

Soruşturmanın ''vatansever insanları kapsayan ABD merkezli bir tertip olduğunu'' iddia eden Perinçek, ''Şu anda Ergenekon soruşturmasıyla büyük bir suç işlenmektedir. Türkiye'ye karşı, Türk Ordusuna karşı ve İşçi partisine karşı bir tertip var'' diye konuştu.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 21, 2008 14:58

Ergenekon'dan cikis bugündü degil mi? :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cum Mar 21, 2008 15:23

Türk-Kan, mirim, Ergenekon'a giriş ile karıştırdılar galiba ki içeri alıyorlar... :roll: Emre AK-Öküz konuşuyor Sky'da...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 21, 2008 15:26

Ram, ben de dinliyorum Bay Ak-Öküz'ü mirim.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Nihan » Cmt Mar 22, 2008 22:38

Ergenekon'dan çıkartmayacağız diye direniyorlar bakalım ne olacak :roll:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 23, 2008 1:23

Turk, bu dagi da delecektir! Turklugu asagilayan hicbir yapi ayakta kalamaz, er ya da gec yikilir, Bakiniz; (Osmanli Imparatorlugu; Turk = Etrak-i Bi-idrak)
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x