PERÝNÇEK: "SANLI" ORDU "ZANLI" ORDU HALINE GETIRILIYOR

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

PERÝNÇEK: "SANLI" ORDU "ZANLI" ORDU HALINE GETIRILIYOR

İletigönderen sair » Cum Şub 26, 2010 18:50

Isçi Partisi Genel Baþkaný Doðu Perinçek Ergenekon davasýný yürüten hakimlere “Sizin arkanýzdaki kilic kimin kýlýcý?” diye sordu. Perinçek, bugün Türk Silahlý Kuvvetlerine karsi yürütülen tertiple, þanlý ordunun zanlý ordu haline getirilmeye çalýþýldýðýný belirtti.

Ergenekon ana davasýnýn 137. Duruþmasýnda sanýk savunmalarý yapýlmadý. Duruþma yargýlananlar ve avukatlarýnýn talepleriyle baþladý. Öðleden sonra bir konuþma yapan Ýþçi Partisi Genel Bakaný Doðu Perinçek davayý yürüten mahkeme heyetine “Yargýnýn simgesi kadýnýn elindeki kýlýçtýr. Sizin arkanýzdaki kimin kýlýcý?" diye sordu.

"Hukuk nedir? Hukuk arkasýnda devletin yaptýrým gücü bulunan kurallar bütünüdür. Hukuku devlet koyar, devlet uygular. Adaletin simgesi olan o güzel hanýmýn elindeki kýlýç devlet zorunu temsil ediyor. Ben bunu tanýmýyorum derseniz o kýlýç devreye girer.
Devletin kýlýcý ordudur. Türkiye’de kýlýç, silah deyince ordu akla gelir. Þimdi size soruyorum. Sizin arkanýzda hangi kýlýç var?"

Doðu Perinçek, bir türlü açýklanmayan Ergenekon þemasýndaki isimlerin Türk Ordusunun önemli isimleri olduðuna dikkat çekerek “Ordu bu davanýn neresindedir?” diye sordu.

"Peki ordu bu davanýn neresinde? Ordu bu davanýn sanýðýdýr. Kimse kendisini kandýrmasýn.
Elinizdeki þemaya bakýn; Orada Türk Ordusu var. Hüseyin Kývrýkoðlu, Ýsmail Hakký Karadayý, Eþref Bitlis… Genelkurmay baþkaný Türk Ordusuna karþý bir tertip yürütülüyor demektedir. Bu soruþturma, bu tertip þanlý orduyu zanlý ordu haline getirmiþtir."

Ýþçi Prtisi Genel Baþkaný, yargýya yapýlan saldýrýlara da dikkat çekti:

"Beþiktaþ Türk Yargýsýndan kopmuþtur. Türk yargýsý buna isyan etmiþtir. HSYK’sýyla, Yargýtay’ýyla buna isyan etmiþtir. Görülmüþ müdür 300 yüksek yargýcýn HSYK yý ziyaret ettiði? Görülmüþ müdür Yüksek Yargýnýn isyan gibi bildirileri? Türk yargýsý sizin içinizde bulunduðunuz tertibe isyan etmiþtir. Sizin arkanýzdaki kýlýç Amerikan Kýlýcýdýr!"
http://ulusalkanal.com.tr/index.php?opt ... 4&Itemid=5
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye

İletiler: 104

Re: PERÝNÇEK: "SANLI" ORDU "ZANLI" ORDU HALINE GETIRILIYOR

İletigönderen bezgin » Cum Şub 26, 2010 19:19

Lütfen büyük harflerle baslik acmayiniz, iletinizi Türkce'ye uyumlu harflerle giriniz.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen sair » Cum Şub 26, 2010 19:27

Sayin Bezgin , ben sadece kopyaladim yaziyi , yani ozellikle buyuk harfle baslik atmis degilim..Turkceye uygunluguna gelince; benim tarafimdan bu imkansiz zira ben yurt disinda yasadigim icin elimdeki klavye turkce sesli harflerini icermiyor .dolayisiyla bu tur hatalari site de siz duzeltme yapma imkani bulursaniz yurt disinda yasayan uyelerinize de yardimci olmus olursunuz saygilarimla
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 26, 2010 19:32

sair yazdı:Sayin Bezgin , ben sadece kopyaladim yaziyi , yani ozellikle buyuk harfle baslik atmis degilim..Turkceye uygunluguna gelince; benim tarafimdan bu imkansiz zira ben yurt disinda yasadigim icin elimdeki klavye turkce sesli harflerini icermiyor .dolayisiyla bu tur hatalari site de siz duzeltme yapma imkani bulursaniz yurt disinda yasayan uyelerinize de yardimci olmus olursunuz saygilarimla

Bu dogru degil. Ben de yurt disinda yasiyorum, Türkce klavye ekleyebilirsiniz bilgisayariniza. Ayrica, bu haberi alintiladiginiz sayfanin görünümünü Türkce'ye cevirirseniz bu gariplikler cikmayacaktir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen sair » Cum Şub 26, 2010 20:00

"Bu dogru degil. Ben de yurt disinda yasiyorum, Türkce klavye ekleyebilirsiniz bilgisayariniza. Ayrica, bu haberi alintiladiginiz sayfanin görünümünü Türkce'ye cevirirseniz bu gariplikler cikmayacaktir."
Sayin Turk Kan ifadenize dikkat ediniz ??diyorsunuzki bu dogru degil, yani beni yalancilikla itham etmis oluyorsunuz ki bu cok buyuk bir ithamdir.. Sizin bilgisayar bilgileriniz cok iyi derece de olabilir..Herkes her konuyu ayni seviyede bilmez ...Ben sahsen turkce klayve nasil eklenir hicbir fikrim yoktur..yada sayfa turkceye nasil cevrilir..dolayisiyla dogru olmayan nedir soylermisin ?? Bunu dogru degil yerine eksiklerinizi su sekilde giderebilirsiniz diye bilginizle yardimci olmaya kalksaniz daha uygun ve yerinde davranmis olurdunuz bende sizden mutlulukla bu teknik yardimi alirdim..ama siz Bu dogru degil diye direk olarak yalancilik ithamiyla suclamak gibi kaba bir yolu secme tarzini benimsemissiniz ..Hos olmamis inanin :?
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Cum Şub 26, 2010 20:15

sair,

Beni sasirttiniz. Ülke cigrindan cikmis, siz size kibarca yapilan bir uyariyi, itham olarak nitelendiriyorsunuz. Bence hos olmayan bu. Ben de bu foruma, yazim kurallarini bilmeden girdim. Ve Türk-Kan'in uyarilariyla zamanla ögrendim. Size yapilan elestirileri itham degil, yapici uyarilar olarak görürseniz, GM'ye yaptiginiz iyi niyetli katkilarin daha iyi anlasilmasini saglarsiniz.

Cevaben yazdiginiz iletilerde son derece özensiz davranmissiniz. Ve inanin bunlari okumak göz yoruyor.

Basit bir cabayla, deneme-yanilma yöntemiyle sayfayi Türkce'ye cevirebilirdiniz. Ama bizi ithamla suclamak size daha fazla zaman kazandirdi galiba. Lütfen asagidaki komutlari uygulayin:

Page
Encoding
More
Turkish

Basliklari kopyala-yapistir yöntemiyle uygulamayiniz. Ilk harfler büyük, sonrakiler kücük olacak sekilde, "bir zahmet" tekrar yaziniz.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 26, 2010 20:20

Ben de basit bir bilgisayar kullanicisiyim ve görevim bilgisayar kullanim dersi vermek degil. Ilgili bölümde ilgili basliklar var bu konuda. Isletim sisteminizde, donanimlarda klavye ve dil secenekleri olmali. Oradan Türkce F ve Q klavye ekleyebilirsiniz. Bunun disinda, kullandiginiz internet sürücüsünde sayfayi görüntelemede dil secenekleri mevcut. Onu Türkce'ye veya otomatige cevirdiginizde bu gibi sorunlari yasamazsiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 26, 2010 22:17

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x