Pitbull Bebeğe Tecavüz Etti

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Pitbull Bebeğe Tecavüz Etti

İletigönderen |Cansu| » Pzr Tem 15, 2007 11:59

ABD'de Pitbull cinsi köpek 2 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti.

ABD'de 2 yaşındaki erkek çocuk, evin Pitbull cinsi köpeğinin cinsel tacizine uğradı. Zorlukla kurtarılan bebek hemen ameliyata alındı.

ABD'nin Lockport kentinde yaşayan bir anne, 2 yaşındaki oğlunun evde besledikleri Pitbull'larının cinsel tacizine uğradığını söyledi. Köpeğin saldırısı üzerine polise haber veren genç kadın, "Oğlum altını kirletince bezini çıkardım. Ona yeni bez almak için yan odaya geçtim. Bu sırada oğlumun çığlıkları üzerine odaya girdiğimde köpeğin bebeğimin bacaklarını ve midesini ısırarak, oğluma tecavüz etmeye çalıştığını gördüm" dedi. Köpeğin ağzında sokağa kadar sürüklenen bebek ise ancak komşuların da yardımıyla kurtulabildi ve hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Köpeklerin kokulara oldukça duyarlı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, "İnsanlar sadece 5 milyon kokuyu ayırt edebilirken, köpekler 250 milyon tür kokuyu alıyor. O sırada odada olan ya da bebeğin idrarından gelen farklı bir koku köpeği cinsel birleşmeye hazır hale getirmiş olabilir" yorumunu yaptı
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Tem 15, 2007 12:30

Vallahi arkadaşlar kusura bakmayın ama evlerde kuş ve balık haricinde hiçbir hayvan beslenmesini onaylamıyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen f@n@t!k » Prş Tem 26, 2007 11:02

:? :? evde köpek beslemek bazı arkadaşlarımız yadırgayacak ama bana göre yanlış
Şok oldum açıkçası. paylaştığın içn sağol cansu
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen Pınar » Prş Tem 26, 2007 13:10

kaç kere köpek tarafından tecavüze uğrayan birini duydunuz?bence tam tersi bi konu daha aşina insanoğluna genelleme çok saçma...

cansu,ama yine de ağzım açık kaldı paylaştığın için sağol :?
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 13:20

Pınar yazdı:kaç kere köpek tarafından tecavüze uğrayan birini duydunuz?bence tam tersi bi konu daha aşina insanoğluna genelleme çok saçma...

+++ Türk-Kan

o zaman trafik kazalari oluyor diye otomobil kullanmayalim, ucak düsüyor diye ucaga binmeyelim... koskoca insan suratli hayvanlar bebelere tecavüz ediyor diye erkekleri de beslemeyelim :twisted:

özellikle kücük cocuklarin evcil hayvanlarla (kedi, köpek vs.) büyümesinin ruh sagliklari acisindan ne kadar faydali oldugu tüm psikologlar tarafindan yeterince dile getiriliyor :wink:

ama pitbullari sevmem :? cansu, haber icin sagol canim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Pınar » Prş Tem 26, 2007 13:23

Türk-Kan yazdı:koskoca insan suratli hayvanlar bebelere tecavüz ediyor diye erkekleri de beslemeyelim :twisted:

ağzına sağlık teyzecim
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen SOKRATES » Sal Tem 31, 2007 23:25

Ne alakası var ya?
Evde köpek beslenir mi?
Eve işer kakasını yapar,tüyünü döker,
Böyle pis adetler bizim örfümüzde yoktur.
Çetin Taş'ın dediğine harfiyen katılıyorum!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Sal Tem 31, 2007 23:35

Çöp...

Haber paylaşırken kaynağı da belirtelim...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x