Piyango Müdürü İhya Balak öldürüldü

Genel & Güncel Konular

Piyango Müdürü İhya Balak öldürüldü

İletigönderen Ram » Cum Kas 16, 2007 10:22

Ankara'da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü İhya Balak, makamında vuruldu.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü İhya Balak, bir kurum çalışanı tarafından makamında vuruldu. Bu sabah saatlerinde makamında başından vurulan Balak'ı öldürenin eski kurum müfettişi Ahmet Öztürk olduğu öğrenildi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nde mesainin saat 09.00'da başladığı, saldırının da bu sıralarda gerçekleştiği bildirildi. Balak, uzun süredir Milli Piyango Genel Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRÜ İHYA BALAK'IN ÖZGEÇMİŞİ

Eski başmüfettiş Ahmet Öztürk’ün silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü İhya Balak, 17 Haziran 2003 tarihinden bu yana genel müdürlük görevini sürdürüyordu.

1952 yılında Ankara’da doğan İhya Balak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdikten sonra Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanı Muavinliği görevine başladı. 1980'de Hesap Uzmanı olduktan sonra, Hesap Uzmanları Kurulu, İstanbul Grup Başkan Yardımcılığı, Hesap Uzmanları Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. İngiltere'de 1 yıl süreyle inceleme ve araştırmalarda bulundu. 1989 yılında Gelirler Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atandı. 1994'te Genel Müdür Yardımcısı oldu. Bu süre içersinde, Kamu Mali Yönetiminin yeniden yapılanması çalışmalarında Proje Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Vergi Kimlik Numarası Uygulama Projesinin başlangıcından uygulanması aşamasına kadar geçen tüm safhalarda yönetici olarak görev aldı. Vergi dairelerinin yeniden yapılandırılması ile tam otomasyon projesinin (VEDOP) hayata geçirilmesinde görev üstlendi. Maliye Ataşesi olarak 1995 sonunda 3 yıllığına yurtdışına atandı. 2 Haziran 2003 tarihinde Milli Piyango İdaresine Genel Müdür Vekili, 17 Haziran 2003'te de genel müdür olarak atandı. Hacettepe ve Çankaya Üniversitelerinde Öğretim Üyeliği görevi de yapan Balak, “Denetim” ve “Mali Tablolar Analizi” derslerini veriyordu.

[img]http://img211.imageshack.us/img211/5054/gerekgndemrv8.png[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen creative » Cum Kas 16, 2007 10:34

az önce son dakika olarak TV de izledim aklıma nedense sınır ötesi operasyon geldi... :roll: :roll: :roll: :roll:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen |Cansu| » Cum Kas 16, 2007 13:57

KİNE BAK! Ürperten sözler

O kadar kinliydi ki teslim olduğunda gülüyordu. Sözleri ise dehşet vericiydi.
Milli Piyango Genel Müdürü'nu vurduktan sonra polislere teslim olan Ahmet Öztürk, ''Hoşgeldiniz. Bugün benim en mutlu günüm'' dedi.

Kendisini görevden alan ve hakkında soruşturma açan müdürüne karşı beslediği düşmanlık cinayetle noktalandı..

Sekreter masasının bulunduğu makam odası girişine gelerek, silahını çekti ve odaya girdi. O kadar kinliydi ki yanına iki yedek şarjör almıştı.. Oradakiler şok olmuş elleri ayakları tutulmuştu.

Yıllardır beraber çalıştığı Öztürk'ün yüzü gergin, gözlerinden öfke saçılıyordu. Çalışanlar ve sekreter engel olmak istediler.. Öfkesi onu bir kat daha güçlü kılmış çevresindekileri de sindirmişti. Çlışanların çabaları sonuçsuz kaldı..

Onları dışarı iten Öztürk kapıyı kilitledi.. Kapının arkasından müdürün ''güvenliği çağırın'' çığlığı yükseldi.. Ardından kısa bir sessizlik. İşte o sessizliği kurşunlar bozdu..

Silah sesleri duyuldu, 4 el ateş etti. İkisi isabet etmişti. Biri başına diğeri omzuna.. Ölümcül yaralar alan Balak, oracıkta öldü..

Ters dubleks olduğu için güvenlik güçleri diğer kapıdan içeri girdiler.

Polisler gördükleri manzara karşısında şok oldular. Cesedin başında gülümseyen Öztürk elindeki silahıyla şunları söyledi: ''Hoşgeldiniz. Bugün benim en mutlu günüm''

Yorumlar :? :? :?

yetmen

öldüren değil ölen suçludur çoğu zaman karşıdaki adam psikopat değilse... kimbilir adama neler yaptı. ben de bilirim öyle müdürleri eğer tanıdıklarım gibi bi adamsa keşke işkenceyle öldürseymiş.insanlar bazen mevki sahibi olunca insan olduklarını unutuyorlar... ellerine sağlık......
16 Kasım 2007 Cuma 12:22

tambirtürk

koçum benim
geçenlerde izmirdeki oğluna tecavüzden adamda 4 kişiyi gebertmişti. aynısı..
yargı bişey yapmassa gereken gerekini yapar.
arkadaşı kutluyorum ve bu yolda giden arkadaşları gönülden destekliyorum....
16 Kasım 2007 Cuma 12:19

SUHAYB

Kolay değil
İnsanların hayatları ile oynamak kolay değil, insaları bir anda çaresiz duruma düşürenler böyle riskleri akıllarından asla çıkarmamalıdırlar. Her insan sineye çekmez görüldüğü gibi....
16 Kasım 2007 Cuma 12:16

Kaynak
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x