PKK asker elbisesi giydi

Genel & Güncel Konular

PKK asker elbisesi giydi

İletigönderen Ayberk » Pzt Eyl 03, 2007 16:47

Resim
PKK'nın tuzağı çatışmada ortaya çıktı. Teröristler asker elbisesi ile dolaşıyor...

Hatay'ın Belen ilçesinde askeri kıyafet giyen teröristlerle jandarma ekiplerinin çatışmasında 1 üsteğmenin yaralandığı bildirildi.

Hatay Valiliğinden alınan bilgiye göre, Kömürçukuru köyü Karnıkara mevkisi kırsalında askeri kıyafet giyen teröristlerle, jandarma ekiplerinin çatışmasında bir üsteğmen ayağından yaralandı.

Operasyon sırasında, terörist gruptan da çok sayıda yaralı olduğunun kan izlerinden saptandığı belirtildi.

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralı üsteğmenin sağlık durumunun iyi olduğunu, İskenderun Askeri Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi.

Vali Kayhan, operasyonun geniş çaplı sürdürüldüğünü söyledi.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Eyl 03, 2007 16:50

Haberi yayınlayan site niçin bu kadar şaşırdı,anlamadım.PKK senelerdir kamuflaj giydiriyor şerefsizlerine,yeni bir şey değil bu.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Panzehir » Pzt Eyl 03, 2007 16:51

Kural yazdı:Üst üste, üçten fazla başlık açılmayacak. Yeni başlık için, 30 dakika beklenecek. Aksi taktirde, başlıklarınız silinecektir.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x