pkk helikopterimizi vurdu Mehmetcik k.ırak'a girdi

Genel & Güncel Konular

pkk helikopterimizi vurdu Mehmetcik k.ırak'a girdi

İletigönderen creative » Sal Haz 05, 2007 8:20

Resim

PKK helikopterimizi vurdu!

Türk askerleri K.Irak’ta kurtarma operasyonunda..

05.06.2007 00:06

Tunceli'nin Pülümür ilçesindeki Kocatepe Karakolu'na düzenlenen saldırıda 7 askerin şehit olmasın ardından PKK, akşam saatlerinde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde içinde rütbeli subayların da bulunduğu Cobra tipi bir askeri helikopteri vurdu.

Çukurca yakınlarında roketatarla vurulan helikopter yanarak kuzey Irak'da bir köye zorunlu iniş yaptı. Kuzey Irak'ın serewe köyü yakınlarına inen Cobra helikopterde bulunanlar kurdukları telsiz bağlantısı ile yerlerini üsse bildirdiler. Yapılan saldırıyı ve helikopterin Kuzey Irak'ın bir köyüne indiğinin haber alınması üzerine Türk askerleri de vurulan helikopteri ve içindeki askerleri kurtarmak için sınırdan içeriye girerek harekat başlattı.

TERÖRİSTLERİ DE KOVALAMAYA BAŞLADI
TSK, da teröristlerin zorunlu iniş yapan helikopterin bulunduğu köye ulaşmasını engellemek amacıyla Kuzey Irak içlerinde sıcak takip operasyonu başlattı. Uçaklar bölgeyi havadan vururken, TSK’dan bir birliğin de teröristleri karadan ‘kovaladığı’ belirtiliyor.

Bu arada, PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı da Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki sınır hattında 'Türk ordusunun hava destekli operasyonu sırasında bir Cobra helikopterin' teröristler tarafından düşürüldüğünü öne sürdü. Haberde, Çukurca kırsalında uçaksavarla vurulan helikopterin alev alarak sınır hattındaki bir köy karakolu yakınlarında zorunlu iniş yaptığı kaydedildi. Haberde, helikopterin vurulması ardından operasyon alanının Türk uçakları tarafından yoğun bir şekilde bombalandığı iddia edildi.

Uçaksavarla vurulan helikopterin alev alarak sınır hattındaki bir köy karakolu yakınlarında zorunlu iniş yaptığı kaydedildi. Haberde, helikopterin vurulması ardından operasyon alanının Türk uçakları tarafından yoğun bir şekilde bombalandığı iddia edildi.

GAZETEPORT
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Hasta » Sal Haz 05, 2007 8:31

Benzetsinler artık şunları...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen shadow39 » Sal Haz 05, 2007 17:28

Tas ustunde tas birakmasin Mehmetciklerimiz
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Çetin Taş » Sal Haz 05, 2007 21:34

Askerimizi yönetenlere güvenim çok azaldı.Daha ne olacak?
-Askerlerimiz şehit oluyor,hem de her gün!
-Orman işçileri bile şehit ediliyor(evet,bilerek şehit diyorum)!
-Başkentin göbeğinde vatandaşlarımız şehit ediliyor!
-Helikopterimiz vurularak inmeye mecbur bırakılıyor-belki de düşürülüyor?!?!-
Halen "hükümetten emir bekliyoruz"diyerek iktidarsız iktidara topu atmak ne kadar dürüst,ne kadar vatansever bir tutum?
Askerin Türk-Irak sınırından 40-50 km içeri girip tüm dağlık bölgeyi içine alan bir tampon bölge oluşturup düzlük alana kadar ilerlemesi gerektiğini daha önce birkaç kez söyledim.Şimdi bu fikrimi desktekliyorum ve ilaveten oluşturulacak tampon bölgenin İsrail'in Filistin'de oluşturduğu ve halen devam ettirdiği ve daha önce de Lübnan'da oluşturup yıllarca devam ettirdiğinin benzeri bir tampon bölge olması gerektiğine inanıyorumVe yine ilaveten Türk askeri dışında herkese bu tampon bölge üzerinde uçuşu yasaklamalıyız.HERKESİ!
Ama dedim ya,askerimizi yönetenlere de güvenim azalıyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x