PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

Tarihçi - Yazar

PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 01, 2010 19:05

PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş!

Başbakan Recep Bey, 18 Haziran 2010 tarihinde Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi sınırları içindeki Gediktepe'de konuşlu birliğe yönelik olarak gerçekleştirilen ve 11 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili açıklamasında (20 Haziran 1920): "Bugün bir kez daha terör örgütünün aynı kirli oyunların figüranı olarak kanlı eylemlere yönelmesi, uluslararası ölçekte büyük önem kazanan Türkiye’nin son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik, toplumsal ve demokratik gelişim sürecini sabote etmeye yöneliktir. Bu tür hain saldırılar mücadeledeki kararlılığımızı asla etkilemeyecektir. Hangi güçler adına taşeronluk yaptığı milletimiz tarafından bilinen terör örgütü yok edilinceye karar mücadelemiz devam edecektir." demişti.

Recep Bey'in, "HANGİ GÜÇLER ADINA TAŞERONLUK YAPTIĞI MİLLETİMİZ TARAFINDAN BİLİNEN TERÖR ÖRGÜTÜ..." ifadesinden sonra "milletimiz" adeta mumla bu TAŞERON aramaya başladı:

Kimleri, ABD dedi.
Kimleri, İsrail, dedi,
Kimileri, AB, dedi,
Kimileri, Barzani, dedi,
Kimileri, Avrupa ülkeleri, dedi...

Ama uzun tartışmalara rağmen bu "taşeronun" kim olduğu bir türlü öğrenilemedi...

Recep Bey'in "Milletimiz tarafından bilinen..." demesine karşın ne hikmetse bu taşeronu "hiçkimse" bilmiyordu.

Tam da merkatan çatlamak üzereyken YALAKA basın imdada yetişti!

Biz de böylece PKK'nın kimin taşeronu olduğunu öğreniverdik de rahatladık!

YALAKA AKP medyası, "söz birliği" etmişçesine hep bir ağızdan ve yine MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇEREK "sırf AKP'yi aklamak" dürtüsüyle, son zamanlardaki PKK saldırılarını ERGENEKON'A, TSK'ya ve ALEVELERE yükledi.

İşte Kanıtlar:

1. VAKİT GAZETESİ:

Dinci Vakit Gazetesi, (21 Haziran 2010 tarihinde) PKK'NIN, ERGENEKON'UN ve ALEVİLERİN ELİNE GEÇTİĞİNİ iddia etti. Habere göre Öcalan; “Ergenekon'un içindeki ve yüksek yargıdaki bazı Aleviler sıkışınca, PKK'daki Aleviler harekete geçti... Katliam emrini veren Mustafa Karasu'dur... Karasu, PKK içinde Alevi dedesi gibi hareket etmektedir” dedi. Aynı Vakit gazetesi birkaç gün sonra da (1 Temmuz 2010 tarihinde) APO'NUN, ERGENEKON'UN TAŞARONU olduğunu iddia etti.Habere göre, Almanya’da yaşayan PKK’nın kurucularından Şükrü Gülmüş, Vakit’e yaptığı açıklamada, “Kürt sorununun çözümünün önündeki en büyük engel, Öcalan ve Ergenekon’dur" dedi.

Resim
Resim



2. AKSİYON DERGİSİ:

Fetthullah'ın Aksiyon Dergisi, (28 Haziran-4 Temmuz 2010 Sayısında) PKK'NIN CUNTANIN TAŞARONU olduğunu iddia etti.İddiaya göre ordudan ayrılan 50 genç subay 2002'de PKK'ya katıldı ve zaman içinde bu genç subaylar PKK yönetimini ele geçirdi! AKP iktidara gelip "açılımlara" başlayınca da bu PKK'daki genç subaylar kaos (kargaşa) için harekete geçtiler! Yani AKP döneminde artan PKK saldırılarının arkasında PKK'yı ele geçiren bu GENÇ SUBAYLAR var! Aksiyon ayrıca: "PKK'nın önemli bir ksımı artık Alevilerden oluşuyor. Örneğin, Mustafa Karasu, PKK içindeki derin Alevilerden. Teröristerin en çarpıcı özelliği radikal solu benimsemeleri. Alevi ve Atesit olmaları... Bu isimler İslamiyete, dindar yöneticilere karşı.." diyerek PKK'NIN ALEVİLERİN ELİNE GEÇTİĞİNİ iddia etti.

Bu sırada AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak ise "ezber bozarak!", "Terör örgütü PKK'nın, bir Kürt örgütü değil Türk örgütü olduğunu" söyledi. (Vakit, 1 Temmuz 2010). Özbayrak da herhalde, PKK TÜRKLERİN TAŞERONU'DUR demek istedi...

Resim

Şimdi taşları üst üste koyma zamanı:

1. 20 Haziran 2010: Başbakan Recep Bey, Gediktepe Karakolu'na yapılan saldırıdan sonra "Hangi güçler adına taşeronluk yaptığı milletimiz tarafından bilinen terör örgütü...." diyerek PKK'nın kimin taşeronu olduğu sorusunu ortaya attı.

2. 21 Haziran 2010: AKP'ye yakın dinci Vakit gazetesi,"PKK'nın, Ergenekon'un ve Alevilerin eline geçtiğini" yazdı.

3. 28 Haziran 2010: AKP'ye yakın Fethullahçı Aksiyon dergisi, ""PKK'nın, Ergenekon'un ve Alevilerin eline geçtiğini" iddia etti.

Ve son olarak:

AKP YALAKASI MEDYANIN bu yayınlarıyla "beyni yıkanan" ya da daha doğrusu "yıkanmak istenen" halka PKK'NIN, ERGENEKON'UN TAŞERONU OLDUĞU bizzat Başbakan Recep Bey tarafından söylendi:

AKP Genel Başkanı Başbakan Recep Bey, 29 Haziran 2010 tarihinde, Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, PKK'nın "taşeron örgüt" olduğunu yenilemiş ve Türkiye içindeki destekçisinin Ergenekon olduğunu savunarak, şunları söylemiştir:

    "Bizim terör örgütünü taşeron olarak nitelendirmemizden ne hikmettir bilinmez bazıları rahatsız oldu. Demek ki taşeron olarak kabul etmiyorlar, herhalde bildikleri bir şey var. Bu taşeron polemiği adeta terör örgütünü temize çıkarmak noktasına götürüldü. Bir örgütün dışarıdan finans yardımı almadan ayakta durabilmesi, silah alabilmesi mümkün değildir. biz bu noktada gerekeni çok yoğun şekilde yapıyoruz. Ama örgütün desteğinin sadece uluslar arası sınırda kalmadığını, içerden de destek aldığını hatta içerdeki kimi örgütlerle çetelerle işbirliği içinde olduğunu bazı iddianameler ortaya konuyor. Ergenekon iddianamesinde buyurun bunları görüyoruz."

iDDİA: PKK, ERGENEKONUN TAŞERONUDUR!...

Anlaşılan "Yandaş" medyanın genlerine işlemiş olan "dincilik" zehiri ve "yalakalık" mikrobu, onların "vicdan" ve "namus" gibi değerleri dışında "akıllarına" da zarar vermiş...

Çünkü, böyle bir iddiayı akıl sağlığı yerinde olan birinin ciddi ciddi telafuz etmesi olanaksızdır.

Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, İlhan Seçuk (Müteveffa), Prof. Mehmet Haberal, bazı muvazzaf ve emekli askerler ve komutanlar vb.. PKK'yı taşeron olarak kullanıp AKP'yi etkisiz hale getirmek için KENDİ EVLATLARINI ÖLDÜRÜYORLAR!...

Birileri, halkın bu namussuzca uydurulmuş zırvaya inanmasını bekliyor!

Yandaş medyanının AKP yalakalığı yaparken adeta gözü dönüyor, örneğin, dinci yandaşların tamamı söz birliği etmişçesine ERGENEKON, PKK ve ALEVİLER arasında bir bağlantı kuruyorlar.... Bu sayede akıllarınca "din dışı" olarak gördükleri, "yok edilmesi gerektiğine" inandıkları Aleviliği aşağılıyorlar....

Ya Recep Bey'e ne demeli?

İktidarını "baki" kılmak uğruna, kendini savunmak adına bu "dinci yalaka" medyanın görüşlerini daha da parlatarak Türk halkının gözünün içine baka baka tekrarlıyor....

Bu durumun tek bir açıklaması olabilir: O da, Recep Bey de onlar gibi düşünüyor....

İyi ama nasıl oluyor da Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakan'ı, oylarıyla iktidara geldiği Türk halkının bu kadar SAF ve YÖNLENDİRİLEBİLİR olduğuna inanıyor?

Gerçekten de biz bu kadar "saf" mı görünüyoruz?



Sinan MEYDAN / 1 Temmuz 2010, sinanmeydancom.tr.gg
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

İletigönderen İrfan Tuna » Prş Tem 01, 2010 19:45

Hüseyin Turan-Tersname

Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

İletigönderen itaatsiz » Sal Tem 06, 2010 10:38

http://www.haberakis.com/index.php?opti ... &Itemid=75

Sayın ilgililer,

Yukarıda verilen açıklama, haber ve yorumlara buradan bir yazı ile karşılık verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kuşkusuz bunun gibi çok yazı, haber vs var. Ama biriyle tümüne cevap verilebilir.
Bu benim heyecanla verdiğim bir öneridir.

Saygılarımla iletirim...
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Kullanıcı küçük betizi
itaatsiz
Üye
Üye
 
İletiler: 6
Kayıt: Çrş Haz 02, 2010 12:52
Konum: O satıh...

Re: PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

İletigönderen Levent KENANLI » Çrş Tem 07, 2010 21:55

HEDEFLERİ MİLLİ VE EHLİ DİN OLAN HER ŞEY
İsrail'e ve ABD'ye karşı "dik duruş" içerisinde olan iktidar ve onun borazancıları, meydanın kendilerine kalmışlığının şımarıklığı içerisinde sinsice ve dış odakların gözdesi olmak uğruna "ben milli ve ehli din olan her şeye daha iyi çamur atarım" yarışı içerisinde zehirlerini zerketmektedirler. Geçtiğimiz mayıs ayında Zaman Gazetesi'nde yayınlanan bir yazıda Dr. Ümit Kardaş vasıtası ile Sözde Ermeni Soykırımını ilavelerle kabul etmiş ve halka böyle benimsetmeye çalışmışlardı. Aynı yazıda yüzlerce Ermeni kadına Türklerin tecavüz ettiği, çocukları dahi katlettiği kendilerinden emince haykırılmıştır. Yazı utanmadan bir makale havasında kaleme alınmıştır. Bu gurubun dik duruşu, manevi değerlere sahip çıkışı ayan beyan ortadadır: sahtekarlığın daniskası. Işık Evleri, fetullah örgütlenmesini, içlerinde bulunmuş olmam nedeniyle iyi bilirim. Sahte hadislerini, İslam dışı öğretilerini, Atatürk' e, devlete olan karalamalarını, gözlerini diktikleri yeri iyi bilirim. Ama şunu da iyi bilirim ki; Türk Milleti saf değildir. Özüne ait olanı eninde sonunda bulur ve kendine yalan söyleyeni gönlünde dar ağacına asar.
Kullanıcı küçük betizi
Levent KENANLI
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Çrş Tem 07, 2010 21:04

Re: PKK Kimin Taşeronuymuş Da Haberimiz Yokmuş! / Sinan MEYDAN

İletigönderen Yargan Kam » Prş Tem 08, 2010 16:38

Sayınzade R.T.E ağa milletin bildiğini söyleyerek kendisinin bildiğini de söylemiş bulunmaktadır. Eh bu durumda kollar her yere uzanan çok pis karanlık Ergenekon örgütüsü ile savaşa girebiliyor da pkk denen dağ mafyasına neden bir şeyler yapamıyorlar?

Aynı şirkete çalıştıklarından olmasın sakın? :evil:
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye
 
İletiler: 199
Kayıt: Prş Şub 12, 2009 15:28
Konum: Türkiye Cumhuriyeti/Akdeniz Bölgesi


Şu dizine dön: Sinan MEYDAN

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x