PKK'nın ateşkes ilan ettiği iddia edildi !

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Ram » Sal Haz 12, 2007 22:00

Stratejist, bunlar çok demokrasi aşığı, çok komünist, çok proleteryacı destekçiler. Ne temizlemekle biter, ne ayıklamakla. Gerçekleri yüzlerine vurdukça, utanmaz reziller, iki yüzlü yüzsüzler halâ daha pekaka=Kürtler diyor, pekakaya tepki gösterene Faşist diyorlar. Orada tek başıma 10 ayrı kişiyi tekmeledim. Ama ne fayda...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Egeli » Sal Haz 12, 2007 22:47

Ram, abi ne desen haklısın valla.Bunlara,bunların desteklediği ''örgütlü mücadele'' yöntemiyle cevap vermek lazım :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 11:55

pkk'nın ateşkes ilan ettiği filan yok ben bir komplo teorisi ürettim arkadaşlar bu konuda bakınız cia ile mossad hatta derin amerika tayyip hükümeti ile kafa kafaya verdi ve aynen şöyle dediler eğer bu saldırılar artarsa ve ıraktaki kürtler rahat durmaz ise türk insanı türk milleti türk ordusu tayyip mayyip dinlemez kuzey ırağa girerler ezer geçerler böylece pkk'nın biraz izdvaya çekilmesini istiyorlar bu seçim döneminde kendi adamlarınının kazanması için saldırıların bitmesini istiyorlar hele bir tayyip kazansında nasılsa orda çok bomba mayın patlar kürt devleti kurulur diyorlar
bence bu senaryo akla çok uygun ne dersiniz 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Haz 13, 2007 18:59

Aaaaa,RAM kardeş,biz bunlara dalacaktık,unuttum vallahi.Dur yahu,ben şunlara bir daha üye olmaya çalışayım.Kim benim kardeşimi yasaklarmış şaşarım 8)
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Çrş Haz 13, 2007 20:06

Çetin Taş, söylemiştim ya, bir ara pekaka yandaşlarına ulan dediğim için uyarmışlardı. :mrgreen: En son zıvanadan çıkıyordumki, yasakladılar. :twisted: Yarına açacaklarmış dümbükler. Bunlar Türk yoktur, Kürt vardır diyenlerden. Sözde çok kuvvetli tezleri varmış. Yazılanlara göre Kürtler Anadolu tarihini oluşturuyormuş. :) Hayır hem bunları yapıyorsun, yani Kürt Faşizmi, hem de Komünistim diyorsun. Anlamış değilim bu beyin özürlüleri. :) Yalçın Küçük kim iyi derse iyi, kim kötü derse kötü oluyor. Düne kadar savunduklarını, Yalçın Küçük kötüleyince, fır döndü oluyorlar. :mrgreen:

Neyse, Medcezir de üye olmuş sağolsun. Medcezir, Osanlı da Faşist onlara göre, Türkiye Cumhuriyeti'de. Kısacası bir tek kendileri Faşist değiller. :twisted: Aman sakin ol.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlpereN » Çrş Haz 13, 2007 20:18

Ram, dur ram kardeş bende oldum üye bana artık faşonunda faşosu derler :D biraz Türkçü yazılar yazayımda ortalık karışsın :mrgreen: 8)
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:10

AlpereN, ya nereye üye oluyorsunuz bana da söyleyin kardes bende olayım :mrgreen: maksat ram abinin tabiriyle kelebekleri kovmak 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen AlpereN » Çrş Haz 13, 2007 21:16

Semih R.Cabalar, özelden atayım :D kardeş 8)
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x