PKK'nın Medya Patronları

Genel & Güncel Konular

PKK'nın Medya Patronları

İletigönderen creative » Pzr May 06, 2007 13:42

[img]http://www.turkdirilisi.org/haber/bolucupkkpatronlari.gif[/img]

Milli İstihbaratı Güçlendirme Birimi, Türkiye ve dünyada PKK'yı destekleyen veya PKK'nın finanse ettiği medya kuruluşlarını ve medya patronlarını bir bir açıkladı..

Turancılar Basın Bürosunun daha önce kamuoyuna açıkladığı “PKK"nin yeni Medya Patronları belli oldu” başlıklı haber, Milli İstihbaratı Güçlendirme Birimi tarafından incelendi ve belirtilen isimler araştırıldı. Yapılan araştırmalar sonucu bölücü terör örgütü PKK"nın “basın ve yayın faaliyetleri”nde yer alan örgüt mensupları hakkında yeni bulgulara ulaşıldı. O bilgiler:

1- Bölücü terör örgütü PKK"nın gerçekleştirdiği 4. Genel Kurul toplantısında Türkiye ve Avrupa"daki “basın-yayın” çalışmalarıyla ilgili yaptığı yeni görevlendirmeler şunlardır:

TÜRKİYE

a- Özgür Gündem (Merkezi İstanbul)

Hüseyin Aykol (Ahmed Faik) : Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni. Terör örgütü TKP-B"in eski Merkez Komite üyesidir. 2003"de Kuzey Irak"taki örgüt kamplarını ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. (TEM/235/2676)

Pınar Selek (Pınar) : Gazetenin eski Genel Yayın Yönetmeni. Örgütün Mart ayında gerçekleştirdiği olağanüstü basın toplantısında yayın kuruluna seçildi. Ancak bu öneriyi red ederek istifa etti. Bugün Mısır Çarşısı davasısında, ağırlaştırılmış 'müebbet hapsi' isteniyor. Ancak geçtiğimiz günlerde İstanbul DGM'de 1998'de açılan ve halen Ağır Ceza Mahkemesi'nde süren davasında beraat etti. (TEM/249/2745)

b- Dicle Haber Ajansı (Merkezi Diyarbakır)

Devrim (Şoreş) : Avrupa"dan bölücü terör örgütüne katıldı. Bir çok yasadışı yayın organlarında çalıştı. 2005"de Kuzey Irak"a gitti ve uzun bir süredir bölücü terör örgütünün kamplarında kaldı. Örgütün elebaşı Duran Kalkan tarafından ajansın koordinatörü olarak Türkiye"deki basın çalışmalarına görevlendirildi. Terörist aynı zamanda kırsalda oluşturulan sözde basın-yayın koordinasyonunda yer alıyor. Araştırması devam ediyor. (TEM/235/3755)

Mehmet (Nasır) : Uzun bir süredir Diyarbakır ve İstanbul"daki şubelerde çalıştı. Örgütün Mart ayında gerçekleştirdiği olağanüstü basın toplantısına katıldı. Ayrıca örgütün elebaşı Murat Karayılan ile görüştü. Görüşme sonrası ajansın Diyarbakır şubesine Haber Müdürü olarak görevlendirildi. Terörist geçmişte bazı yasadışı eylemlere de katıldı. (TEM/254/3775)

Mazlum : Kuzey Irak"taki örgüt kamplarında askeri ve siyasi eğitim aldı. Karayılan tarafından ajansın Ankara şubesine Haber Müdürü olarak görevlendirildi. Araştırması devam ediyor. (TEM/312/2943)

Mustafa Pektaş : Ajansın Yayıncılık Tanıtım ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı. Ayrıca finans işlerinden sorumlu. (TEM/288/2916)

Sami Tan : Sorumlu Yazıişleri Müdürü. Daha önceleri Istanbul"da bir çok şiddet eylemlerini organize etti. Bölücü televizyon kanalı Roj TV"de örgüt lehine bir çok açıklamalarda bulundu. Araştırması devam ediyor. (TEM/188/2106)

c- Özgür Halk (Merkezi İstanbul)

Dilek (Nesrin) : Sorumlu kişidir. Kuzey Irak"taki örgüt kamplarında askeri ve siyasi eğitim aldı. Örgütün elebaşı Duran Kalkan"ın talimatıyla tekrar Türkiye"ye görevlendirildi. Sözde Kongre"den sonra tekrar sorumlu kişi olarak atandı. Ancak kısa bir süre sonra görevinden istifa etti. (TEM/197/2526)

d- Azadiya Welat (Merkezi Diyarbakır)

Tayyip Temel : Örgütün Mart ayında gerçekleştirdiği olağanüstü basın toplantısına katıldı. Ayrıca örgütün elebaşı Murat Karayılan ile görüştü. Görüşme sonrası gazeteye bizzat sorumlu kişi olarak görevlendirildi. Geçtiğimiz günlerde tekrar Kuzey Irak"a giderek Murat Karayılan ile görüştü. Terörist geçmişte bazı yasadışı eylemlere de katıldı. Araştırması devam ediyor. (TEM/199/2808)

e- Fırat Dağıtım Şirketi (Merkezi İstanbul)

Baran : Uzun bir süredir dağıtım şirketinde yer alıyor. Ayrıca bazı militanlarla hareket ederek Kürt kökenli vatandaşlarımızdan haraç topluyor. Topladığı paraları düzenli olarak Kandil"e aktarıyor. Mart ayında Kandil"de gerçekleşen olağanüstü basın toplantısına katıldı ve örgütün bazı elebaşlarıyla görüştü. Görüşme sonrasında tekrar dağıtım şirketine sorumlu kişi olarak atandı. (TEM/175/2645)

AVRUPA

a- Roj TV (Merkezleri Kopenhag ve Brüksel)

Gönül Kaya (Zelal) : Diyarbakır ve Bingöl kırsalında bir çok kanlı terör eylemlerine katıldı. Daha önceleri bölücü örgütün bir çok kurum ve kuruluşlarında “yönetici” düzeyinde çalıştı. Geçen yıl Murat Karayılan"ın talimatıyla bölücü yayın organın başına getirildi. (BfV-156-287-B34)

Manouchehr Zonoozi : Azeri asıllı iş adamı. “Mesopotamia Broadcast A/S” (Mezopotamya Yayın Şirketi) sorumlusu ve ROJ TV Genel Direktörü. Bölücü yayın organını Danimark"a üzeri denetliyor ve yürütüyor.

Kenan Azizoğlu : Uzun bir süredir yayın kurulunda çalıştı. Ancak geçen yıl suç işlediği için örgüt tarafından istifaya zorlandı. Şu anda görevsiz konumda. Ayrıca bölücü terör örgütüne muhalif eden çevrelerle ilişkisi var. (BfV-178-209-B29)

Av. Ferda Çetin : “Zelal” kod adlı kadın teröristin yardımcılarından. Geçen yıl suç işlediği için örgüt tarafından ihraç edildi. Kongre"den sonra tekrar bölücü yayın organının başına getirildi. Yayın organın finans ve mali işlerini denetliyor. Ayrıca Şam"da siyasi ve askeri eğitim aldı.

İsmet Kem (Mordem/İsmet) : “Zelal” kod adlı kadın teröristin yardımcılarından. Daha önce Frankfurt"da yayın yapan bölücü yayın organı “Özgür Politika”da Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldı. (BfV-301-170-B67)

b- Özgür Politika (Merkezi Neu İsenburg)

Fatma Ateş (Fatma) : Muş-Tunceli kırsalında bir çok kanlı terör eylemlerine katıldı. 2004"de örgütün elebaşı Murat Karayılan"ın talimatıyla Avrupa"ya gönderildi. Gazetenin sorumlusu olarak görev yapıyor. (BfV-241-190-B76)

Nurdoğan Aydoğan (Haydar) : Bölücü terör örgütünün elebaşı Rıza Altun"un yeğenidir. Güneydoğu"da bir çok kanlı terör eylemlerine katıldı. Örgütün elebaşı Duran Kalkan"ın bizzat yardımcılığını yaptı. Gazetenin yayın kurulunda yer alıyor. (BfV-311-266-B97)

c- Fırat Haber Ajansı (Merkezi Amsterdam)

İsmet Kayhan (Diyar) : Geçen yıl Alman makamları tarafından bölücü ve kışkırtıcı yayın yaptığı gerekçesiyle kapatılan Mezopotamya Haber Ajansının eski Genel Yayın Yönetmeni. Şam"da terörist başı Apo"nun yanında kaldı. Şam"daki örgüt kamplarında askeri ve siyasi eğitim gördü. Ayrıca daha önceleri Avrupa ve Türkiye"deki bazı yasadışı yayın organlarında da çalıştı. (BfV-149-203-B91) (TEM/092/2011)

d- Serxwebun (Merkezi Amsterdam)

“Türk Sefkan” : Türk asıllı. Güneydoğu"da bir çok kanlı terör eylemlerine katıldı. Daha sonra yaralı olarak Avrupa"ya gönderildi. Uzun bir süre Şam"da terörist başının yanında kaldı. (BfV-121-147-B77)

- Bölücü terör örgütü PKK"nın sözde Yürütme Konsey Başkan Yardımcısı Murat Karayılan"ın “Kongre Kararları” doğrultusunda “basın ve yayın” çalışmalarına görevlendirdiği yeni mensupları şunlardır:

TÜRKİYE

a- Hüseyin Aykol (Ahmed Faik): Özgür Gündem-İstanbul
b- Devrim (Şoreş): Dicle Haber Ajansı-Diyarbakır
c- Mehmet (Nasır): Dicle Haber Ajansı-Diyarbakır
d- Mazlum: Dicle Haber Ajansı-Ankara
e- Tayyip Temel: Azadiya Welat-Diyarbakır

AVRUPA

a- Gönül Kaya (Zelal): Roj TV-Brüksel
b- Av. Ferda Çetin: Roj TV-Brüksel
c- İsmet Kem (Mordem/İsmet): Roj TV-Brüksel
d- Nurdoğan Aydoğan (Haydar): Özgür Politika-Neu İsenburg

kaynak
En son creative tarafından Pzr May 06, 2007 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr May 06, 2007 14:20

k4rTal, Eyvallah mustafa ,onemli bilgiler için ts.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen shadow39 » Pzr May 06, 2007 14:24

Mustafa bunlari herkes biliyor ama kimse birsey yapmiyor
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen creative » Pzr May 06, 2007 14:28

Efsane_38 ilgin için sağol kardeşim ,

Mustafa bunlari herkes biliyor ama kimse birsey yapmiyor

işte en kötüsü ve bize dokunadı o :evil: :evil:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr May 06, 2007 15:23

k4rTal, haber için teşekkürler bu liste neredeyse herkeste var artık bunlara müdahele edilmedikten sonra tüm dünya bilse neye yarar ki uyumaya devam edin bakalım bazıları uyusun başka da birşey yapmasın medya o kadar güçlü bir unsur ki bölücü örgüt bunu çok iyi kullanıyor :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen cafersadık » Pzr May 06, 2007 16:18

k4rTal, paylaşımın için teş.Geçen okuduğum bir haberi hatırlattı bu bilgiler bana.Çeşitli int.gazetelerinin verdiği bilgiye göre Kanaltürk TV.nin 5. boyut adlı programının yapımcısı,ayrıca tv.nin ortaklarından olan Merdan Yanardağ Kanaltürk'e geçmeden önce PKK nın yayın organı Özgür Gündem de 1 yıl buyunca çalışmış ve hatta Özgür Gündemin kurucularındanmış.

kaynak
kaynak 2
kaynak 3

Heralde o da değişmiş
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 06, 2007 16:20

İbo'yu unutmuşsun Mustafa. :twisted:
Paylaşım için sağol.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Pzr May 06, 2007 16:32

Bilgiler için sağol Mustafa abı,

biz bunları görüyoz da biraz da başımızdakiler görse keşke, bizim elimizden bişey gelmiyor...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Ayberk » Pzr May 06, 2007 16:45

k4rTal, sağolasın.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Ram » Pzr May 06, 2007 16:51

Mehmet Ali Birand :arrow: Kanal D Haber
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen creative » Pzr May 06, 2007 16:58

ilginizden dolayı ben tşk ederim yazıya ekleme yapanlarada çok tşk ediyorum,

İbo'yu unutmuşsun Mustafa.

ibo, muho, maho vs vs liste uzun hemde çoook uzun
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Pzr May 06, 2007 17:06

Ram, Türk Düşmanları Çok Memnun :twisted:

Mehmet Ali Birand-Hürriyet....Köşe yazısı başlığı ve resim,ilginçtir, yanyana gelince çok uyumlu olmuşlar.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Pzr May 06, 2007 18:57

k4rTal, konu için teşekkür ederim.

Egeli, Birand işte... :) Masum ve salak rolünü oynayan biri.

Birand vs. Apuşt
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 06, 2007 19:12

Cafersadık,Merdan Yanardağ bugünkü gazetesinde Gündem gazetesinde 1 sene çalıştığını ve bunu hiç saklamadığını yazıyor.Ama teferruat nedir,eskiden Kürtçüydü de değişti mi,vs. bilmiyorum.
http://www.kanalturk.com.tr'de bugünkü yazısı var.
Ayrıca şu an itibari ile PKK destekçiliği olmadığı da kabul edilmeli,idealist bir gazeteciyken muhabir olarak 1 sene görev yapıp davanın sol idealler değil de Kürt faşizmi olduğunu anlayıp kendini dışarı atmıştır diye düşünüyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen cafersadık » Sal May 08, 2007 12:34

Çetin Taş yazdı:Cafersadık,Merdan Yanardağ bugünkü gazetesinde Gündem gazetesinde 1 sene çalıştığını ve bunu hiç saklamadığını yazıyor.Ama teferruat nedir,eskiden Kürtçüydü de değişti mi,vs. bilmiyorum.
http://www.kanalturk.com.tr'de bugünkü yazısı var.
Ayrıca şu an itibari ile PKK destekçiliği olmadığı da kabul edilmeli,idealist bir gazeteciyken muhabir olarak 1 sene görev yapıp davanın sol idealler değil de Kürt faşizmi olduğunu anlayıp kendini dışarı atmıştır diye düşünüyorum.

benimde konuyla alakam ve konu hk.bilgim haberlerle sınırlı.Yeri gelmişken yazım dedim.Ayrıca ben şahsen Merdan Yanardağın kanaltürkteki önceki yaptığı yolsuzluk-yoksulluk ardından Nurettin Verenle yaptığı programları ve şimdiki 5.Boyutu takip ettim/ediyorum,çok da faydalanıyorum.ama ortada bazı gerçeklerde var...
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x