PKK'ya bedava,Türk'e kazık!

Genel & Güncel Konular

PKK'ya bedava,Türk'e kazık!

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 23:28

İşte ‘Yazıklar olsun’ dedirten skandal

Onlar karartıyor,biz aydınlatıyoruz

Türkiye sanayicisine 9.2 cente verdiği elektriği, terörist yuvası K.Irak’a 4.2 cente satıyor

HÜKÜMET, “Kuzey Irak’a yönelik olası bir operasyon piyasaları olumsuz yönde etkiler” görüşünü savunurken, Türk halkının kullandığı elektriğin yarı fiyatına peşmergeye elektrik veriyor. Türkiye’nin son iki yılda, PKK’nın cirit attığı ve peşmergenin denetiminde olan Kuzey Irak’a 5.5 milyar kilovat/saat elektrik sattığını iddia eden AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Irak’a verilen elektriğin terör örgütü PKK’nın denetiminde olan ve 12 bin kişinin barındığı Mahmur Kampı’nda kullanılmadığını kimsenin garanti edemeyeceğini savundu. Yerli sanayicinin 9.2 cent’lik yüksek enerji maliyeti nedeniyse sıkıntı içerisinde olduğunu hatırlatan Çömez, Irak’a satılan elektriğin ise 4.2 cent olduğunu aktardı.

Irak, İran elektriğine yöneldi

Türkiye’nin kendi içerisindeki siyasi çekişmelerden dolayı dış politikaya ağırlık veremediğini belirten Çömez, “İçerideki tartışmalar nedeniyle dışarıdaki fırsatları kaçırıyoruz” dedi. Çömez, Türkiye’nin Irak’a elektrik satışını durdurma ihtimaline karşı, Irak’ın kuzeyindeki yerel yöneticilerin İran ile elektrik pazarlığına oturduğunu öne sürdü. Bölgedeki gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğinin altını çizen Çömez, “Derhal devreye girilmeli ve teröre karşı İran ile ortak bir vizyon oluşturmalı” diyerek Dışişleri Bakanlığı’nı göreve çağırdı.

Türkiye’nin elinde önemli ekonomik kozlar olduğunu vurgulayan Çömez, ‘silahsız güç’ olarak tanımladığı ekonomik yaptırımların devreye sokulmadan gerçekleştirilecek bir silahlı operasyonun tam anlamıyla başarılı olmayacağını savundu. Çömez, Irak’ın kuzeyine yönelik ekonomik yaptırımların derhal devreye sokulması gerektiğini söyledi.

Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp ... baslik=PKK’ya%20bedava%20Türk’e%20kazık&katid=1
15.06.2007
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 23:49

Çetin Taş, işlerine gelmiyor. Barzani itinin, iti olmuş dönüp duruyorlar. Siyasetin S'sinden anlamıyorlar. Türkiye'nin, oradaki oluşumu asker Irak'a girmeden, her türlü ambargoyla engellemesi gerekirken, orada havlayanlara ders verilmesi gerekirken, şehit cenazelerinde yakaranlara hakaret ediliyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Cmt Haz 16, 2007 9:25

Çetin Taş, paylaştığın için sağol çetin abi birisi bana söyleyebilir mi bu şehitlerimize onların yakınlarına hakaret değil de nedir hadi askeri hareket yapmaya gücünüz yetmiyor ödleğin tekisiniz de bu nedir şimdi yzıklar olsun :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 16, 2007 21:06

RAM ve Semih kardeşlerim.Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x