Polis Devleti / Rifat SERDAROĞLU

Batı'nın ülkemizde gerçekleştirdiği "sivilleştirme" uygulamalarına millî karşı çıkışlar.

Önemli: Kimi yazarlar, günlük yazdıkları için bu bölümde belirtilmemiştir.

Polis Devleti / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Hücum [Bot] » Pzr Şub 13, 2011 2:20

POLİS DEVLETİ
Resim

Adam, Bağ-Kur emeklisi, devamlı ağlayan gariban görünümlü biri…

Amerika gibi; İnsan, para ve terör örgütlerinin hareketlerini uydu kanalıyla dünyada en iyi takip eden bir devlette, 137 bin metrekarelik bir çiftlikte ve içindeki 7 adet villa da yüzlerce adamıyla padişahlar gibi yaşıyor. Bir eli yağda bir eli balda. Ezan sesi yerine her gün huşu içinde çan sesleri dinliyor, huzur buluyor… Ne Müslümanlıkmış, ne bereketli Bağ-Kur emekli maaşıymış be…

Dünyanın çeşitli ülkelerine yayılmış 1000 e yakın okul. Bazı ülkeler, bu okulları CIA nın şubesi diye kapatmaya başlamışlar!..

Bölgemizde; Amerika’nın planlarını gerçekleştirmede en büyük engel olarak gördüğü Türk Silahlı Kuvvetleri, kendi vatanında taciz altında. Hani kafasına, Amerika tarafından çuval geçirilen TSK..

Dünyanın en güçlü ordularından olan Milli Ordumuz, içinden yetiştirdiği bazı komutan müsveddelerinin yol göstermesiyle yıllardır saldırı altında…

Olay çok basit ve çok zalimce oynanıyor. Bu oyunu oynamak için insanın, görevi ne olursa olsun, vicdanının olmaması, insanlıktan nasibini almamış olması, Türkiye’yi “dar-ül harp” olarak görmesi ve hedefinin “Türkiye İslam Cumhuriyeti” olması lazımdır…

Emniyet Teşkilatımızın içine sızmış, Amerika’daki çan sesini seven gariban görünümlü adamın cemaatinin polisleri, AKP iktidarının da yol vermesiyle, sahte belgeler düzenlerler, askerlerin cep telefonlarına sahte kayıtlar eklerler, olmayan planlar yaratırlar, camilere bomba attırırlar(!) kişilerin aile mahremiyetine saldırıda bulunurlar.

Bunları yaparken Amerika’dan gelen uzmanlardan yardım almayı da ihmal etmezler…

Tüm bunları tüm Türkiye kamuoyunun önünde çekinmeden, utanmadan yaparlar.

Bu haysiyet cellatlarının yaptıklarını, amirleri müdürleri, bakanları sadece izlerler, kimi korkudan, kimileri ise menfaat uğruna görmezden gelmeyi tercih ederler.

Zannederler ki bu düzen hep böyle devam edecek..

Askeri darbelerden çok çekmiş, aile olarak her türlü eziyeti yaşamış biri olarak söylüyorum ki, bu tezgahları yapıp, Türk Ordusunun kahramanlarını hapse atmakla, Türk Milleti ile Türk Ordusu arasındaki gönül ve sevgi bağını koparamazsınız.

Ancak Türk Milletinin yüreğini kanatırsınız…

Çünkü bu tuzakları sözüm ona demokrasi adına kuranların, gerçek demokratlar olmadıklarını, biat kültürü ile yetişmiş tarikat ve cemaat artıkları olduklarını artık Türk Milleti çok iyi biliyor.

Kısa zaman için Türk Adaletini de kandırabilirsiniz. Ama eninde sonunda Bağımsız Türk Yargısına hesap vereceksiniz.

Elinizden geliyorsa, gücünüz yetiyorsa tüm ülkeyi Silivri’ye çevirin de içiniz rahat etsin…

CHP ve MHP hala, dışarıdan müdahaleye açık, AKP’nin istediği sonucu sandıktan çıkaracak “SEÇSİS” ve “UYAP” işbirliği ile yapılacak bir genel seçimle ilgili ne düşündüklerini Türk Milletine açıklamayacaklar mı?

Tehlikenin farkında mısınız? Sesimizi duyan var mı?




RİFAT SERDAROĞLU, 12 Şubat 2011
Kullanıcı küçük betizi
Hücum [Bot]
Üye
Üye
 
İletiler: 27
Kayıt: Cmt Oca 08, 2011 18:59

Şu dizine dön: Millî Duruşlar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x