Polis Neden AĞIR SİLAHLARLA DONATILACAK?

Polis Neden AĞIR SİLAHLARLA DONATILACAK?

İletigönderen Urunguj » Cmt Oca 09, 2010 4:46

Ne demiştim? Erdoğan iktidardan uzaklaştırıldığı anda idam fermanı çıkacak.

Evet, idam cezası olmadığından, en az 11 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak. BOP Eşbaşkanlığı’ndan bugüne dek Erdoğan’ın Türk milletine ve vatanımıza yaptığı sivil darbeler, Yüzyılın Deniz Feneri hırsızlıkları, yolsuzluklar, ihanetler, fesatlıklar, milletin parasıyla AKP için televizyonlar almalar, hukuka saygısızlık, yargıyı ele geçirme, TSK’ne saldırılar, Türkiye aleyhine yabancı ülkelerle gizli anlaşmalar, yalanlar, dincilik yapmalar, Ergenekon adı altında insanlarımızı sebepsiz yere cezaevlerine sokup hürriyetlerini gaspetmek ve ölüme sürüklemek, 70 milyon insanımızın telefonlarını dinlemek ve sayısız daha birçok ihanetler dizisinden, en az 11 kez ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılacağının kaçınılmaz olduğunu, hukuk fakültesindeki birinci sınıf öğrencisi bile bilir.
*
(Burada gene bir parantez açıyorum: Erdoğan’ın zihniyetini, bütün bu yaptıklarını Ulusal Kanal ya da Halk Televizyonunu izlemeyen; Sözcü, Cumhuriyet, Yeniçağ, Güneş gazetelerinden birini okumayan; Erdoğan’ın bile hükmedemediği hakiki medya olan İnternetteki Türk Sitelerinden en az birine (kimin atına binerse onun kılıcını kullanan, dönek F. Altaylı’nın Sitesi hariç) üye olmayan, bu sitelerde yazılan yazıları takip etmeyen kimseler bilemez. Onun için Erdoğan’ın yalanlarla, dincilik yaparak, nohut mercimekle kandırdığı, salaklaştırdığı vatandaşlarımızı bire bir konuşarak aydınlatmak zorundayız. Diğer taraftan, hakiki ve en büyük medya olduğuna inandığım, İnternet Site üyelerinden bir ricam var.
*
Görüşlerinizi, fikirlerinizi olup bitenleri, Türkiye üzerinde oynanan oyunları, Erdoğan başta AKP’nin Türkiye’yi nasıl felakete götürdüğü yazılarınızı bir tek siteye göndermekle yetinmeyin lütfen. Anadolu’nun en hücra yerlerine kadar çok sayıda vatandaşlarımıza ve kuruluşlara ulaşarak onlarca, yüzlerce kişi ve kuruluşlara gönderin. En güçlü ve namuslu Türk medyası sizlersiniz. Benim size yağ çekmek gibi bir nedenim, bir çıkarım asla olamaz, kendinizi küçük görmeyiniz, bu bir hakikattir. Sizler, vatandaşın odalarına kadar girdiğiniz için, Erdoğan’ın 98% lik yandaş medyasıyla kıyaslanamayacak kadar büyük, kuvvetli, etkili, korkusuz, namuslu bir medyayı temsil ediyorsunuz.
*
Kurtuluşumuz sizin de elinizde dersem abartmış olmuyorum.). BOP Eşbaşkanının birinci ortağı Abdullah Gül de ayni durumda. 40 bin kişinin ölümünü gerçekleştiren bebek katili APO bile bir kez ağırlaştırılmış hapis cezası yedi. BOP Eşbaşkanı Erdoğan ise, 75 milyon Türk vatandaşını, hem de diri diri öldürdü. Bunu en iyi bilen ise de Erdoğan’ın ta kendisi. Onun için demiştim ki, Erdoğan Yüce Divan’da yargılanmamak için akla gelen, gelmeyen her kötülüğü, her zulmü yapar, her şeyini verir; AB ve ABD’nin her istediğini yerine getirir…
*
3 Kasım 2009’da Deniz Baykal’a, 04 Kasım’da da Genel Kurmay Başkanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na özel olarak yazdığım yazıda, Erdoğan’ın Habur’dan ve Dağlardan getireceği PKK’lıları, Türkiye geneline yayacak ve gelecek Genel Seçimde bu teröristlerin halka korku ve baskı uygulamalarını sağlayarak AKP oylarında patlama yapacağı mealinde yazıp, uyarmıştım… Erdoğan’ın beyninde tasarladığı şu: “Bugüne dek PKK’yı Suriye, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Barzani, Talabani, AB ve son olarak da ABD kullandı ve büyük çıkarlar sağladılar; öyleyse sıra bende, ben de kullanmalıyım, beni ancak ABD’nin yardım ve aracılığı ile PKK kurtarır.”..
*
Ama bugün itiraf edeyim ki bu düşüncemde yanılmışım. Gelişmelere bakınca işin daha korkunç olduğunu gördüm. İşin içine ABD karargahını sokmamıştım. Bu projede Erdoğan’ı yöneten bu karargahı hesaba katmamıştım. Erdoğan’ın, polisleri ağır silahlarla donatacağını duyunca jeton düştü. Polislerin tepe katlarında Fetullahçı polis amirleri var. Silahları bıraktılar diyerek Kandil Dağlarından, Habur’dan, Avrupa’dan getirilecek ve bu kez ağır silahlarla donatılacak olan PKK teröristlerini de bunlara eklerseniz, Türkiye’de ağır silahlarla donatılmış ikinci bir ordu kurulmuş olacak. Asıl ordumuz, demokrasi diyecek başka bir şey söylemeyecek; Erdoğan’ın emrindeki ikinci ordu ise Faşist kuralları uygulayacak.
*
Böylece, Erbakan’ın “kanlı mı olacak, kansız mı olacak” isteği devreye girecek. Bu durumda bir taraftan Erdoğan hesap vermekten kurtarılacak, diğer taraftan, AB ve ABD’nin Türkiye’yi parçalamak planı BOP ile birlikte hayata geçirilecek. Önce Türkiye’de en azından iç savaş başlayacak. Türkiye, Irak’tan beter olacak… Hiç kimse demokratik ve yasal bir genel seçim beklemesin. Fakat şuna da bütün kalbinizle inanın ki, bütün bu Erdoğan’ın planları Türk Milletinin ayranı kabardığı an, kendisi, çetesi ve yandaşları kireçlendirilmiş mezarlarda kaybolup gideceklerdir. Allah’tan isteğim, verdiğimiz şehit ve gaziler, 8 yıldır çektiklerimiz yeter artık, bundan sonra her şeyin kan dökülmeden olması için yardımcı olmasıdır.
*
Bu yazdıklarım birçoğunuzca hayal mahsulü olarak geçiştirilebilir. O zaman ben sorarım: AKP neden PKK ile içli dışlı oldu? Neden 8 yıldır PKK’yı koruyor? “Açılım” neyin nesi, gazoz şişesi mi açılıyor? Durup dururken, polisleri ağır silahlarla donatmak fikri nereden çıktı? Genel Kurmay Başkanlığı buna karşı koyduğu halde, neden bu duymazlıktan geliniyor? Türkiye parçalanmış ta, Adana Mersin’le, Ankara İstanbul’la, Sivas Kayseriyle vb. savaşacak da buralarda mı kullanılacak ağır silahlar? Yoksa, demokratik haklarını kullanan vatandaşlarımıza, tazyikli pis su, Jop ve biber gazı sıkmak az mı geldi de ağır silahlar kullanılacak?
*
Cumhur Eray 8.Ocak 2010

http://www.turkcelil.com/2010/01/polis- ... natilacak/
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x