PROJE diye buna derim ben(!)..

Genel & Güncel Konular

PROJE diye buna derim ben(!)..

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Haz 10, 2022 2:26

Ülkenin kendi öz evlatlarının çalışma koşullarını 5 dakikada bir hasta bakacak düzeye getirip, itibarsızlaştırıp, GİDERLERSE GİTSİNLER deyip, KAMUDA YABANCI DOKTOR PROJESİ ile kamuda çalışan sağlık personelinin önce VATANDAŞ olma zorunluluğu kaldırıldı, sonra da YABANCI doktorların TÜRKÇE BİLME ŞARTI KALDIRILDI!!!..
Tabi atanan doktor kadar da Arapça bilen imam hatipli tercüman olarak atanacak!..
Randevu almayı başarıp şehir hastanesine gidebildiğinizde sizi Arap bekliyor olacak!..

Resim

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'dan Suriyeli doktorlar ve Türkiye'de doğan Suriyeli bebeklerle ilgili flaş açıklamalar geldi. 4 bin Suriyeli sağlık çalışanının Türkiye'de istihdam edildiğini belirten Koca, hastanelerde bu güne kadar 754 bin Suriyeli bebeğin doğduğunu açıkladı. - https://www.youtube.com/watch?v=yudjV-JZ3Qk
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x