Provakatör Böyle Yakalandı

Genel & Güncel Konular

Provakatör Böyle Yakalandı

İletigönderen Efe » Cum Nis 11, 2008 16:25

5 gün boyunca izi sürüldü. Silahı sıktıntan sonra kayıplara karıştı. Ve sonunda yakayı ele verdi.
Akdeniz Üniversitesi’ndeki olaylarda öğrencilerin üzerine tabancayla ateş eden Ömer Ulusoy, Antalya’da saklandığı evde gözaltına alındı.

SAKALINI KESMİŞ DÖVME DURUYOR

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Ulusoy’un Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda gözaltına alındığını söyledi. Dün saat 23.15’te yakalanan Ulusoy’un üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, eşofmanlı olan Ulusoy’un sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti. Yakalanan Ulusoy, önce Şarampol Polis Merkezi’ne ardından sorgu için Çallı semtindeki Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

İHBARLA VE POLİS TAKİBİ İLE BULUNDU

TEM Şubesi’ne gelerek bilgi alan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da Ulusoy’un teslim olmadığını, vatandaşın ihbarı ve polis ekiplerinin takibi sonucu Şarampol Caddesi’ndeki bir noktada yakalandığını söyledi. Zanlının silahının de ele geçirildiği bildirildi. Öte yandan, Ulusoy’un yakalandığının duyurulmamasından önce gazeteleri arayan ve ülkücü olduklarını söyleyen kişiler, zanlıyı Uncalı Semti’ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına teslim ettiklerini açıkladı

Resim

Resim

Resim

Resim

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen gokdeniz » Cum Nis 11, 2008 17:47

zulfikar degil mi bu adamin alnindaki dovme?
hic birsey yapmazlar buna ..
akli dengesi yerinde degil deyip , gecistirirler
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Nis 11, 2008 18:53

aynen katılıyorum dostum iki günde akli dengesi yerinde değil diye salarlar.kimin maşası olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama yaptığıyla ne amaçladığına pek anlam veremiyorum.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x