puslu vadinin aydınlık yüzü (nefise karatay)

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

puslu vadinin aydınlık yüzü (nefise karatay)

İletigönderen Veled » Pzr Nis 15, 2007 13:52

PUSLU VADİNİN AYDINLIK YÜZÜ
Resim
Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın yeni aşkı olacak Ahu Toros karakterini, Nefise Karatay canlandıracak. Babasının faili meçhul bir cinayete kurban gitmesiyle hayatı altüst olan ve aile şirketinin başına geçen Ahu Toros’un Polat Alemdar ile tanıştıktan sonra tamamen değişecek.

Uzun zamandır röportajlarında Kurtlar Vadisi dizisinde rol almak istediğini dile getiren Karatay, başrolün kendisine verildiğini öğrendiği anı şöyle anlatıyor:
“ Pana Film’in bir diğer projesi olan Hayat Kavgam’ın ilk bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer aldım. Bir gün beni prodüksiyondan aradılar ve Kurtlar Vadisi’nin seti hakkında bilgi verdiler. Bir yanlışlık var, ben öteki dizideyim dedim. Israr ettiler, hayır dedim hata yapıyorsunuz, kapattım telefonu. Birkaç saat geçti yapımcılar arayıp haberi verdiler. Meğer doğruymuş, çok hızlı tempoda çalışan set ekibi yapımcılardan önce davranmış. Çok mutlu oldum. Bence bu kadar başarılı ve ses getiren bir yapımda bu kadar önemli bir rolü üstlenmek, bu meslekteki herkesin hayalidir, bana kısmet oldu.”
kaynak:kurtlarvadisi resmi internet sitesi
http://www.kurtlarvadisi.com
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen checker854 » Pzr Nis 15, 2007 14:02

Semih R.Cabalar, paylasim icin saol
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Ayberk » Pzr Nis 15, 2007 14:03

Semih R.Cabalar, paylaşım için teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen logical » Pzr Nis 15, 2007 15:20

Semih R.Cabalar, sağol
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen yattara » Pzr Nis 15, 2007 15:24

yakısıolar m desem tamda senın resmınde polat yanında ahu bılmem ne desem yakısıolar bence
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Veled » Pzt Nis 16, 2007 22:02

yattara, logical, Ayberk, checker854, okuduğunuz için teşekkür ediyorum arkadaşlar
yattara, kardesim bence yakışıyorlar ben nefise karatayın başarılı olacağına inanıyorum eyvallah
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

x