Radar'a çalım atan uçak

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Radar'a çalım atan uçak

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 12:23

[img]http://img206.imageshack.us/img206/7858/1202333088jpgmc2.jpg[/img]

İran, radara yakalanmayan yeni bir savaş uçağı modeli geliştirdiğini duyurdu. İran Resmi Haber Ajansı’nın (İRNA) haberine göre İran, Saege savaş uçaklarının 5’inci neslinin yeni modelini geliştirdi. Söz konusu savaş uçağının son teknoloji ürünü olduğu ve radara yakalanmadığı belirtildi. İRNA’ya bilgi veren İran Hava Kuvvetleri Komutanı Ahmed Mikani, İran’ın uzay ve havacılık alanında büyük başarılara imza attığını söyledi. Mikani, yakın bir gelecekte seri üretimine başlanacak söz konusu uçağın, Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri tarafından ortaklaşa tasarlandığını belirtti. Uçağın tüm teçhizat ve donanımının günümüz Avrupa’sında kullanılan son teknoloji ile eşdeğer olduğunu ifade eden Mikani, “Tasarımdan yapıma kadar her şey yerli üretimdir ve İranlı uzmanların imzasını taşımaktadır” dedi.
- Kaynak -

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Nis 07, 2008 22:35

madem yaptın böle bişey reklam edeceğine gidip ıraktaki abd hedeflerini vursana.hiç değilse işe yarardın.zaten alttan alttan destekliyosun...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye
 
İletiler: 988
Kayıt: Cum Mar 28, 2008 1:55
Konum: istanbul


Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x