ragıp savaş veliaht baron rolü ile puslu vadide

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

ragıp savaş veliaht baron rolü ile puslu vadide

İletigönderen Veled » Pzt Nis 16, 2007 23:11

RAGIP SAVAŞ VELİAHT BARON ROLÜYLE KADRODA
Tiyatro ve sinemanın son dönemde en çok öne çıkan aktörlerinden olan Ragıp Savaş, başarı dolu oyunculuk kariyerine şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu ile devam ediyor. Savaş, dizide, Can Gürzap’ın hayat verdiği Davut Tataroğlu karakterinin oğlu Fuat Tamer Tataroğlu rolünde…

Sinema kariyerine adım attığı “Neredesin Firuze” filmindeki rolüyle akıllara kazınan Savaş, “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?” filminde Orhan gazi’yi oynadı. Savaş’ı sinema izleyicisi en son “Yandım Ali”de Recep Yüzbaşı karakteriyle izledi. Unutulmaz performanslarından bir diğerini
İse “Yıldızların Altında” müzikalinde gösterdi.
1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak tiyatroya başlayan Savaş, halen Kocaeli Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmenliği’ni yapıyor.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen checker854 » Sal Nis 17, 2007 14:39

Semih R.Cabalar, kadroyu baya güclendirdiler, persembe aksamini sabirsizlikla bekliyorum artik, paylasim icin saol
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Sal Nis 17, 2007 14:54

checker854, rica ederim kardesim sende sağol kadro ilk vadi kadrosu gibi güçlü bir konsey olacak anladığım kadarıyla hepsi kendi alanında tecrübeli kişiler ile savaşacaak polat ve yan rollerde de iyi oyuncuların olması çok iyi ilk bölüm için sabırsızlanıyorum
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x