Recep Tayyip Erdoğan...

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Recep Tayyip Erdoğan...

İletigönderen ozyurdundaparya » Sal Şub 17, 2009 23:56

Atatürk Bu Deccalın Gelecegını Türk Genclerine Söylemışti...Tarihte Tüm Türk Düşmanları İle Türkiye İktidarının Çıkarları Hiç Bu Kadar Örtüşmemişti... 85 Yılın Bırıkımlerı 6 Sene İçerisinde Yok Oldu Hızla Yok Olmayada Devam Etmekte... Sokak Kabadayısı Kılıklı Bir Demogoji Üstadı Her Ne Pahasına Olsun % 47 Yi Korumak İçin İnsanları Etkilemeye Devam Ediyor... 3 Cuval Kömüre Oyunu Satan Ahlak Yoksunu İnsanlarımdan Utanıyorum Bir Ataturk Çocugu Olarak... Bu Cefakar Türk Mılleti Kanlarını Boşuna Akıtmış 550 Bin Yetişmiş Eğitimli Aslan Gıbı Evladını Çanakkalede Sehit Verirken, Sarıkamısta 90 Anakuzusunu Donarak Sehit Verenler Nerden Bılebılırdıler Ki Boşuna Bu Vatan İçin Şehit Olduklarını... Onlarkı Kemikleri Sızlayan Türk Çocukları Bugün Ortalık Malı Halıne Gelen Bu Toprakların Tüm Degerlerını Tüm Dunyaya Karşı Savunmuşlar, Ey Recep Tayyıp Erdogan Satarken Bu Lımanları ,Telekomu, Seka Yı, Şeker Fabrıkalarımızı , Tekeli, Telekomu, Telsimi Daha Bir Sürü Bu Mılletın Emegini Peşkeş Çekerken İsraile Abd Ye Ota Boka Sordunmu Şehitlerimize,Sordunmu Emekçıye, Köyluye, Çobana, İşçıye, Memura .... Tabıkı Sorarsın Ama 5 Yılda Bır... Utanıyorum.. Utanıyorum... Utanıyorum... Hülle Başkansız Tayyip...
Duymak İstediğini Söylüyorsa Birileri ; Uzak Tut kendinden bu zibidileri...!
Kullanıcı küçük betizi
ozyurdundaparya
Üye
Üye

İletiler: 30

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 17, 2009 23:59

Forum Kuralları yazdı:[b]9. Forum düzeni açısından ve farklı anlamlara tekabül ettiğinden, tamamı "BÜYÜK HARFLERDEN" oluşan gönderi yazmak yahut ileti göndermek (KONU BAŞLIKLARI DA BUNA DÂHİLDİR) yasaktır.

Lütfen gerekli düzenlemeleri yapiniz. Aksi taktirde baslik kilitlenecektir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ozyurdundaparya » Çrş Şub 18, 2009 0:38

Vazgeçtim Bu Dünyadan Tek Ölüm Paklar Beni

Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Degmez bu yangin yeri, avuç açmaya degmez.
Degil mi ki çignenmis inancin en seçkini,
Degil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Degil mi ki ayaklar altinda insan onuru,
O kizoglan kiz erdem daglara kaldirilmis,
Ezilmis, horgörülmüs el emegi, göz nuru,
Ödlekler geçmis basa, derken mertlik bozulmus,
Degil mi ki korkudan dili bagli sanatin,
Degil mi ki çilginlik sahip çikmis düzene,
Dogruya dogru derken egriye çikmis adin,
Degil mi ki kötüler kadi olmus Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalniz komak var, o koyuyor adama.
Duymak İstediğini Söylüyorsa Birileri ; Uzak Tut kendinden bu zibidileri...!
Kullanıcı küçük betizi
ozyurdundaparya
Üye
Üye

İletiler: 30

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x