rehn:ordu müdahele etmemeli

Genel & Güncel Konular

rehn:ordu müdahele etmemeli

İletigönderen Veled » Cmt Nis 28, 2007 12:09

REHN: "ORDU MÜDAHALE ETMEMELİ"

AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn, "Türk ordusunun profesyonelliğine ve uluslararası barış gücü misyonlarına değerli katkısına saygı duyduklarını" belirterek, "Fakat AB üyesi olmak isteyen bir ülkede demokratik işleyişe müdahale etmemeleri gerektiğini bilmeleri gerekiyor." dedi.

Rehn, basına yaptığı açıklamada, Genelkurmay Başkanlığından dün gece yapılan açıklamayı derinlemesine inceleyeceklerini belirterek, bunun "zamanlamasını oldukça şaşırtıcı ve garip bulduğunu" söyledi.

Rehn, AB'nin "laik demokrasinin" yüksek öneminin farkında olduğunu vurgulayarak, "fakat aynı zamanda demokrasiye ve demokratik yollarla seçilmiş hükümetin sorumluluğuna saygının" AB'nin temel değerleri arasındaolduğuna dikkati çekti.Rehn, demokrasiye saygının Türk ordusu için "test oluşturduğunu" belirterek, "askerin demokrasiye ve demokrasi oyunundaki rolüne saygı göstermesi" gerektiğini ifade etti.

show tv ana haber merkezi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 13:30

Şerefsiz evladı!!!!
Avrupa Birliği müdahele etsin!
IMF müdahele etsin!!
ABD müdahele etsin!
BM müdahele etsin!
Avrupa Parlamentosu şusu,busu,cartı,curtu müdahele etsin!
Sabancısı,Koçu,Eczacıbaşısı müdahele etsin!
Arap sermayesi,Illuminatisi müdahele etsin!!
Fettullahı,şeyhi,şıhı müdahele etsin!!
Onlar edince demokrasi he?!?!?

Ama Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve kollamak asli görevleri içinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri müdahele etmesin!!!

Yok yaaaa?!?!?! :evil: :evil: :evil:
En son Çetin Taş tarafından Cmt Nis 28, 2007 13:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yattara » Cmt Nis 28, 2007 13:41

bu kadar şerrefsiz olunmaz sanane lan bizim ordumuzdan cartımızdan curtumuzdan elin gavuru etsin türk ordusu etmesin senin neyine lan orduya müdahele etmek
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 28, 2007 15:00

Çetin Taş yazdı:Şerefsiz evladı!!!!
IMF müdahele etsin!!
ABD müdahele etsin!
BM müdahele etsin!

Ama Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve kollamak asli görevleri içinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri müdahele etmesin!!!

klavyene saglik Cetin :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 15:32

klavyene saglik Cetin

Rica ederim Türkancım,şimdi televizyondan Arınç'ı izliyorum,sinirden patlayacağım.
Bu kadar mı pişkin olunur yahu?Adam hiçbir şeyi üzerine almıyor.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Cmt Nis 28, 2007 15:50

Çetin Taş, Türk-Kan, siz tahminimce önceki darbe olaylarını yaşamış insanlarsın daha nasıl kalkarda darbe istersiniz anlayamıyorum.

Atatürk şu düştüğümüz durumları görseydi kahrından ölürdü heralde...

Olli Rehn'le ilgili sözlerinize katılıyorum.

Şerefsizoğlu şerefsiz sana mı düştü bu işler, bu ülkenin yargı organları var sana b.k yemek düşer. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Sema » Cmt Nis 28, 2007 16:00

Türk-Kan yazdı:
Çetin Taş yazdı:Şerefsiz evladı!!!!
IMF müdahele etsin!!
ABD müdahele etsin!
BM müdahele etsin!

klavyene saglik Cetin :artis:

hakikaten klavyene sağlık Cetin, hislerime tercüman olmuşsun :)
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 16:24

Medcezir,darbe istemek değil yaptığımız.
Sadece 2 gerçeği vurgulamak lazım.
1.si bu ülkenin her türlü iç işlerine dünyanın ve Türkiyenin her türlü kurumu karışırken(örn:Zanaların kesinleşmiş hapis cezaları Türk yargısına müdahele edilip yarıda kesilip hapisten bu hainler kurtarılırken,örn:Orhannes Pamukyan Türklüğe hakaret ettiği davadan beraat ettirilirken,örn:(sitede bazı arkadaşların taktığı)Doğu Perinçek Ermeni soykırımı yoktur,Türkler soykırım yapmamıştır dediği için yargılanıp İsviçre'de cezaya çarptırıldığında şimdi darbe yapılamaz diye bağıran ya da Pamukyanın,Zananın haklarını savunan hiç kimse çıkıpta ne yapıyorsunuz kardeşim,bu adamı düşüncesi yüzünden nasıl yargıladınız demedi.
Ama gerçekten de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hem iç ve de hem de dış düşmanlardan koruma ve kollama görevini Atatürk'ten alan TSK gerçekten olan rezillikleri söylediğinde,Ne mutlu Türküm diyene demekten çekineninsanların DÜŞMAN olduğu gerçeğini söyledi diye,Laik devleti kesinlikle koruyacağını söyledi diye neden dışarıda ve içeride insanlar ayağa kalkıyor?
Sen okudun mu genel kurmay açıklamasını?Okuduysan yanlış ne gördün o açıklamada,Allah rızası için bana söyle Med Cezir?Adamlar açık açık daha geçen hafta olan rezillikleri söylemişler.Ele geçirilen kaymakamların,valilerin görevlerini yapmadıklarını,rezilliklere müsamaha ettiklerini söylemişler.Şimdi son makam Cumhurbaşkanlığı ve oraya da göstere göstere 1995 yılında birazdan siteye ekleyeceğim açıklamaları yapan bir şeriatçıyı oturtmak istiyorlar.Türkiye Cumhuriyeti'nin sistemi belli,buna bu sistemi korumakla görevli asker niçin izin versin?Uyarıyor adamlar,kaçıncı kezdir uyarıyorlar.12 Nisanda Gen.Kur.Bşk. açıklama yaptı.Abilerden hiçbiri üzerlerine almadı,hepsi güzel konuştu sayın Gen.Kur Bşk. dedi.Sanki bendim özde değil,sözde laik olan.Ne oldu şimdi? Bu sefer de ilginç bir şekilde savunmaya girmişler.Hadi desenize yine "TSK haklı,doğru söylüyor"diye?!(gerçi İnanç az önce benzer laflar etti,çıldırrttı ben,i,bu kadar bir insan nasıl insanlarla dalga geçebilir yahu?).
2.si,darbe çığırtkanlığı kesinlikle yapmıyoruz ama bu ülkeyi de asla ve asla şeriatçıya-Kürtçüye-liboşa-ABciye-ABDciye-Orhannes Pamukyangillere-Altangillere-Ilıcaklara-Fetuş hocalara BI-RAK-MA-YA-CA-ĞIZ!!!
TSK'da bu konuda taraftır ve elbette ki benim gibi düşünenlerin de tarafı bellidir.

Olay bundan ibaret Med Cezir kardeşim.Senin gibi arkadaşların kafalarını karıştıran nokta,"demokrasilerde muhtıra veya darbe olmaz"düşüncesi.Demokrasilerde şeriatçı bir parti demokrasinin nimetlerinden yararlanıp başa geçip o sistemi değiştirmeye uğraşırsa o parti artık dempokrasi dışı muamelelere muhatap olur.O bize demokrasi dersi veren ABD-AB ülkelerinden hangisinde seçimle gelerek Hristiyan şeriatını uygulayacağından şüphe edilen bir parti iktidara gelebilir?Gelmişmidir? Böyle bir ihtimal varmıdır?

Dediğim gibi olay bundan ibaret Med Cezir kardeşim.Yoksa hiçbirimiz askeri darbeyi savunmuyoruz ama bu sistemi yerlke bir etmeye çalışan ve büyük oranda başaran insanlara karşı son çare darbe olursa tabi ki o darbeyi desteklerim.(senin söylediğin şeyle aradaki farkı göreceğini umut ediyorum)

Birde Kürtçü-Şeriatçı-liboş ittifakını senin gibi arkadaşların da görüp,tehlikenin ve tehtidin gerçek olduğunu anlamanız çok önemli.

Selamlar.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x