gönderen Çetin Taş » Cmt Nis 28, 2007 16:24
Medcezir,darbe istemek değil yaptığımız.
Sadece 2 gerçeği vurgulamak lazım.
1.si bu ülkenin her türlü iç işlerine dünyanın ve Türkiyenin her türlü kurumu karışırken(örn:Zanaların kesinleşmiş hapis cezaları Türk yargısına müdahele edilip yarıda kesilip hapisten bu hainler kurtarılırken,örn:Orhannes Pamukyan Türklüğe hakaret ettiği davadan beraat ettirilirken,örn:(sitede bazı arkadaşların taktığı)Doğu Perinçek Ermeni soykırımı yoktur,Türkler soykırım yapmamıştır dediği için yargılanıp İsviçre'de cezaya çarptırıldığında şimdi darbe yapılamaz diye bağıran ya da Pamukyanın,Zananın haklarını savunan hiç kimse çıkıpta ne yapıyorsunuz kardeşim,bu adamı düşüncesi yüzünden nasıl yargıladınız demedi.
Ama gerçekten de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hem iç ve de hem de dış düşmanlardan koruma ve kollama görevini Atatürk'ten alan TSK gerçekten olan rezillikleri söylediğinde,Ne mutlu Türküm diyene demekten çekineninsanların DÜŞMAN olduğu gerçeğini söyledi diye,Laik devleti kesinlikle koruyacağını söyledi diye neden dışarıda ve içeride insanlar ayağa kalkıyor?
Sen okudun mu genel kurmay açıklamasını?Okuduysan yanlış ne gördün o açıklamada,Allah rızası için bana söyle Med Cezir?Adamlar açık açık daha geçen hafta olan rezillikleri söylemişler.Ele geçirilen kaymakamların,valilerin görevlerini yapmadıklarını,rezilliklere müsamaha ettiklerini söylemişler.Şimdi son makam Cumhurbaşkanlığı ve oraya da göstere göstere 1995 yılında birazdan siteye ekleyeceğim açıklamaları yapan bir şeriatçıyı oturtmak istiyorlar.Türkiye Cumhuriyeti'nin sistemi belli,buna bu sistemi korumakla görevli asker niçin izin versin?Uyarıyor adamlar,kaçıncı kezdir uyarıyorlar.12 Nisanda Gen.Kur.Bşk. açıklama yaptı.Abilerden hiçbiri üzerlerine almadı,hepsi güzel konuştu sayın Gen.Kur Bşk. dedi.Sanki bendim özde değil,sözde laik olan.Ne oldu şimdi? Bu sefer de ilginç bir şekilde savunmaya girmişler.Hadi desenize yine "TSK haklı,doğru söylüyor"diye?!(gerçi İnanç az önce benzer laflar etti,çıldırrttı ben,i,bu kadar bir insan nasıl insanlarla dalga geçebilir yahu?).
2.si,darbe çığırtkanlığı kesinlikle yapmıyoruz ama bu ülkeyi de asla ve asla şeriatçıya-Kürtçüye-liboşa-ABciye-ABDciye-Orhannes Pamukyangillere-Altangillere-Ilıcaklara-Fetuş hocalara BI-RAK-MA-YA-CA-ĞIZ!!!
TSK'da bu konuda taraftır ve elbette ki benim gibi düşünenlerin de tarafı bellidir.
Olay bundan ibaret Med Cezir kardeşim.Senin gibi arkadaşların kafalarını karıştıran nokta,"demokrasilerde muhtıra veya darbe olmaz"düşüncesi.Demokrasilerde şeriatçı bir parti demokrasinin nimetlerinden yararlanıp başa geçip o sistemi değiştirmeye uğraşırsa o parti artık dempokrasi dışı muamelelere muhatap olur.O bize demokrasi dersi veren ABD-AB ülkelerinden hangisinde seçimle gelerek Hristiyan şeriatını uygulayacağından şüphe edilen bir parti iktidara gelebilir?Gelmişmidir? Böyle bir ihtimal varmıdır?
Dediğim gibi olay bundan ibaret Med Cezir kardeşim.Yoksa hiçbirimiz askeri darbeyi savunmuyoruz ama bu sistemi yerlke bir etmeye çalışan ve büyük oranda başaran insanlara karşı son çare darbe olursa tabi ki o darbeyi desteklerim.(senin söylediğin şeyle aradaki farkı göreceğini umut ediyorum)
Birde Kürtçü-Şeriatçı-liboş ittifakını senin gibi arkadaşların da görüp,tehlikenin ve tehtidin gerçek olduğunu anlamanız çok önemli.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.