Ricards Beşiktaşdaydı

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ricards Beşiktaşdaydı

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 20:11

Gülnaz Arsel: Yılın transferini gerçekleştirdik
Son dakika... Beşiktaş basın sözcüsü Gülnaz Arsel, Kolin Kazım Richards'ın transferiyle büyük iş başardıklarını söyledi

Gülnaz Arsel, transfer komitesinin Kazım Richards'la anlaşmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirterek şönları söyledi: "Transfer komitesindeki arkadaşlarımız İngiltere'de geleceğin yıldızı olarak Kolin Kazım Richars'ı transfer ettiler ve bu transfer müjdesini az önce bana ilettiler. Başkanımız Yıldım Demirören ve yönetici arkadaşlarımız bu oyuncuyu Fenerbahçe'nin elinden kaptılar. yönetici arkadaşlarım başarılı bir starteji izlediler. Kendilerini tebrik ediyorum. Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in de kendisinden çok şey beklediği Kazım, Beşiktaş tribünlerini ayağa kaldıracak. Kolin Kazım Richards 3-4 gün içinde İstanbul'da olacak ve medya önünnde imzalayacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Beşiktaş'ı büyük başarılara taşıyacak ekibi kurmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Son dakika... Kazım Ricards Beşiktaş'ta
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Londra'da Kazım Richards'ın transferini bitirdi. İşte son dakika gelişmesi:
Beşiktaş'ta olup bitenleri anında sizilere ulaştıran kartalhaber.com yine transfer bombasını patlatıyor... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin kolotoğlu ve menajer Olgun Peker'le birlikte Londra'da Kazım Richards'ın menajeriyle biraraya geldi. Yaklaşık 2.5 saat süren pazarlığın ardından Kazım Beşiktaş'ın teklifine 'Evet' dedi. Başkan Yıldırım Demirören daha sonra bu futbolcunun kulübü Sheffield United'ın başkanı
McDonald'la pazarlık masasına oturdu. Demirören'le McDonald'ın yaptığı görüşme sonrası İngiliz Kulübü Kazım Richards'ın bonservisini 850 bir euro karşılığında Beşiktaş'a verdi. 3 sözleşmeye imza atan Kolin Kazım da bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağı öğrenildi
En son alp tarafından Prş Haz 14, 2007 14:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletiler: 335

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 20:32

Gülnaz Arsel: Yılın transferini gerçekleştirdik

:mrgreen: :kikirik: birşey söylemek istemiyorum bu açıklama üzerine

alp, haber için sağolasın alp abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 21:07

Semih R.Cabalar, sizin elinizden aldık diye üzülmeni gülme ile kapatmaya kalkışma bence.
en az 10 gol atar bu sezon o zaman görürsün yılın transferini
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:16

alp, :D fenerbahçe bunu çok istese alırdı abi ayrıca bu adam kötü oyuncu değil ancak sağ açık oyuncusu sadece on gol atamaz bence kötü değil ama vasat bir oyuncu zaten milli takıma almalarının tek sebebi türk olması ve ingilterede oynayan bir türk olması bu yılın transferi deyimine katılmıyorum :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:02

doğru doğru yılın transferi ancak 37 yaşında futbolcu alınarak yapılıyor.
böyle genç futbolcular alınarak yapılmaz.zaten fatih terimde onu süs için milli takımı çağırtı.öyle gelsin bir hava alsın diye çağırtı milli takıma değilmi semih

bu arada çok kısa bir süre sonra beşiktaşjk bir transfer daha gerçekleştirecek
ona ne değiceksiniz merak ediyorum
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:05

alp, eğer iyi adam alırlarsa mutluluk duyarım derim ki türkiyenin reklamı olacak beşiktaş avrupada başarılı olacak derim ben sizin gibi carlosun yaşı ile dalga geçmem derim ki eğer carlos gibi adam gelirse ne güzel türkiyenin reklamı oldu derim abi yani sizin yaptığınızı yapmam ben :wink:
kazıma gelince ilerde iyi olabilir ama o adam 3 büyüklerde oynayacak adam değil kazımı da zaten terim ingiltere de olduğu için aldı o adamın yerine ondan beş kat iyi oynayacak on adam sayarım ben sana
ayrıca carlos ta 34 yaşında ve türkiye gibi ligde en az 3 yıl oynar hemde süper oynar abi merak etmeyin hiç 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:12

Semih R.Cabalar, carlos artık emekli olacaktı.sizin başkan gel dedi bizden emekli ikramiyeni almadan mı emekli olacan dedi carlosta size geldi işte.
sonra avrupa basını şunlara bak bu adama ne kadar para veriyorlar diye sizinle dalga geçiyor sizde bunu fb avrupada tanınıyor diye söylüyorsunuz.

richards terine milli takımda oynayacak on adam saysana bilelim.
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:19

alp, ben şunu anlamadım ki neden komik olduğunuzu dşünüp konusuyorsunuz yani şu bir gerçek adamın menejeri ve milan açıklıyor diyor ki carlos bize gelmedi carlos da zaten birçıok teklif aldı düne kadar adam real de oynuyor ne yani yaşlı olsa kötü olsa neden oynuyor adamların elinde carlosun yedeği marcelo varken ayrıca da şunu artık anlayın fenerbahçe övülüyor dünya yıldızı aldı diyorlar bu arada dalga geçecek isek bende şunu derim demirören dedi kiş ben bir yıldız alacağım carlos yanında esamesi bile kalmayacak dedi ne oldu bir helguerayı makaleleyi alamadınız
kazımın yerine adam sayayım ben sana dur adam biliyorsun sağ açık
mehmet yozgatlı
mehmet topuz
sabri sarıoğlu
hamit altıntop
ali bilgin
tuncay şanlı
burak yılmaz
mehmet eren
ilhan (erciyes)
gökdeniz karedeniz
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:26

mehmet yozgatlı
burak yılmaz
ilhan (erciyes)
ali bilgin
bunları geç

diğerleri zaten milli takımda oynuyor
Kolin Kazım Richards forvet oyuncusu hem nereden uydurdun sağ açık diye.

o dediğin adamları geç.bizim yönetim sağ gösterip sol vuracak az kaldı bekle yıldız nasıl oluyor görecen.
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:28

alp, tabi abi tamam göreceğiz yıldız dediğin helguere ise tamam
bu arada adam kendi takımında sağ açık takımının maçlarına bak istersen 4-4-2 nin sağ tarafında oynuyor terimin onu brezilya maçında ilerde oynatması ve gol atamamamızı sağlaması onun teknik yetersizliği sadece
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:30

Bjk'nin getirmek istedigi oyuncu Helguera degil!
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:32

checker854, olmadı makalele hatta başka bir oyuncu da olabilir de ben ne diyorum bakın mutluluk duyarım 35 yaşında da olsa sevinirim ama demem dalga geçiyorlar filan
kardes sen avrupadasın duyumun vardır kim geliyormuş söylesene
burdan söyleyemem dersen öm at bana
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:35

Semih R.Cabalar, bekle az kaldı.ne helguera nede makalele.yıldız gelecek diyorum.
transfer gerçekleştiğinde ilk buradan diğer yerden herkes görecek.

sonuçta yıldız alacaz öyle kolay değil transfer etmek.medyada çıkan her haberede inanma hem
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:36

kimin gelecegini bilmiyorum, sadece Helguera'nin ilk aday olmadigini tahmin ediyorum
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:37

alp, umarım gelir abi ben ne dedim mutlu olurum beşiktaş avrupada bize puan kazandırır hem ben ne senin gibi futbolculardan nefret ederim ne de carlosa yaşlı filan derim hem herkes tüm kamuoyu kabul etti carlos olay transfer lütfen sizde kabul edin artık çünkü beşiktaş aldığı adamı ben eğer büyük oyuncu gelirse ayakta alkışlıycam ve burada açıklıyorum samimi şekilde izlemeye inönüye gideceğim adamı izlemek için
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x