RTE: Sayın Öcalan

Genel & Güncel Konular

RTE: Sayın Öcalan

İletigönderen DrunK » Prş Ağu 23, 2007 11:09

Diyecek Bir SÖZ Bulamiyorum...

Apo'ya Sayın Diye Hitap Edip, Sehitlerimize KELLE Diye Hitap Eden Birisi Tepemizde '' Yaziklar Olsun...!!! ''
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 23, 2007 11:22

PRENS, %47'nin umrunda olmadi bu gercek canim... :? Mangalda kül birakmayan "vatanseverlerin" umrunda olmadi... Hepsine sayin it'leri ve sayin bassatanlari ugurlu olsun :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen DrunK » Prş Ağu 23, 2007 12:33

Türk-Kan, ATAMIZ'in yolundan giden bir kardesimiz elbet birgun cikacak buna dur diyecek, yakindir umarim :wink:
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 23, 2007 13:27

PRENS, ben senin kadar umutlu degilim canim :? "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demek ilkelliktir diyen Musa'nin Gül'ünü cumhurbaskani görmek istiyor "millet"...

Ata'ma yaniyorum... ne isin vardi, ömrünü bu vatan icin adadin.. Osmanli hazir Sevr'i imzalamisti, 100 sene önce bitmisti vatani bölme calismalari :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Prş Ağu 23, 2007 23:28

Türkan'ın umutsuzluğunu paylaşıyorum ama ATATÜRK'e "ne işin vardı da bu milleti kurtardın"şeklindeki serzenişine katılmıyorum.Aslan her zaman aslandır?"Niye aslansın?"diye sorgulamanın anlamı yoktur.
Dur bakalım be Türkan,millet dibe vurmaya doğru hızla gidiyor.Grevlerin hepsi peş peşe patlayacak.THY,TÜRK TELEKOM,TEKSTİL...O grev kararı alan sendikaların üyelerinin herhalde önemli bir kısmı "DURMAK YOK,YOLA DEVAM"demişlerdi.Ya da meşhur"İSTİKRAR İÇİN AKP'NİN DEVAM ETMESİ LAZIM"demişlerdi.Ben onlara hayırlı istikrarlar diliyorum.Bir bez parçası için vatan hainine "sayın"diyen başbakanı,"Türk'üm"demeyi ayıp sayan müstakbel cumhurbaşkanını tercih ettiler.Ama o 47% dibe vurdukları zaman o bez parçasını yırtık kıçlarına mı yoksa başlarına mı saracaklarını bilemeyecekler.O zaman bakalım bir ATATÜRK çıkacak mı bu milletin içinden "al bu bezle kıçını ört,bu bezle başını ört"diyen.
İsyanım var,off :evil:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen creative » Cum Ağu 24, 2007 12:43

işte bu adama oy verenlere bunu dinletiyorum hala onu savunuyorlar ona acıyorum ve çokda sinirleniyorum. :evil: :evil: :evil:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk