RTÜK doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi haberlerine yasak getirdi

Genel & Güncel Konular

RTÜK doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi haberlerine yasak getirdi

İletigönderen İlteriş Kağan » Çrş Tem 06, 2022 23:16

RTÜK yasak getirince bir doktor ve bir Avukat katledilmedi mi şimdi. RTÜK, sulh ceza hakimliği kararıyla Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili yayın yasağı getirildiğini duyurdu.
Resim
Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü silahlı saldırı hakkında yayın yasağı getirildi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, Konya 5. Sulh Ceza Hakimliğinin yasak kararı tüm medya kuruluşları ile sosyal medyayı kapsıyor.

Açıklamada, "Konya Şehir Hastanesi’nde meydana gelen silahlı saldırı olayına ilişkin Konya 5. Sulh Ceza Hakimliğinin 2022/2828 sayılı kararı ile yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyaya, olaya ilişkin haberlere yönelik yayın yasağı kararı getirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Twitter hesabından açıklama yapan RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu ise "Medya Kuruluşlarımızın Dikkatine! Konya'da Konya Şehir Hastanesi'nde meydana gelen menfur saldırı ile ilgili yargı makamları tarafından yayın yasağı kararı getirilmiştir. Yayınlarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi yargı kararı gereği zorunludur" dedi.
Resim
Resim
AVUKAT SERVET BAKIRTAŞ BÜROSUNDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
Resim
İstanbul Bakırköy'de Abdullah T., tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine dehşet saçtı. T., önce davanın avukatı Servet Bakırtaş'ı bürosunda öldürdü. Saldırgan daha sonra Büyükçekmece'deki iş yerinde kendisine dava açan Öznur Tufan'ı silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre Abdullah T., bir süre önce Öznur Tufan'ın yeğenini tabanca ile yaraladı. Daha sonra yakalanan saldırgan, çıkartıldığı mahkemece cezalandırılarak cezaevine gönderildi. Geçtiğimiz aylarda tahliye olan T., Tufan tarafından kendisine açılan tazminat davasını öğrendi. Öznur Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'ı arayan saldırgan, davanın geri çekilmesini istedi. Ancak avukat ve kadın, bu isteği reddetti. Bunun üzerine T., defalarca arayarak tehdit etmeye başladı.

DAVA GERİ ÇEKİLMEYİNCE DEHŞET SAÇTI
Davanın geri çekilmemesi üzerine Abdullah T., önce Servet Bakırtaş'ın Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'ndeki bürosuna gitti. Burada Bakırtaş'ı öldüren T., daha sonra kendisine dava açan Öznur Tufan'ın Büyükçekmece'deki işyerine geldi. Ateş açan T., Tufan'ı boynundan yaraladıktan sonra kaçtı. Öznur Tufan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x